Το καλύτερο πρωινό: Ψωμί με σπιτική μερέντα!!!
Νόστιμη, θρεπτική μερέντα κι ότι πρέπει για το πρωινό. Είναι πανεύκολο να την κάνετε μόνη στο σπίτι. Για να την φτιάξουμε λοιπόν χρειαζόμαστε:
Υλικά
Υλικά
- 80 γρ. Κακάο
- 180 γρ. ζάχαρη άχνη
- 100 γρ. βιτάμ
- 1 ζαχαρούχο γάλα
- τριμμένο φουντούκι (προαιρετικά)
- Κοσκινίζουμε πολύ καλά το κακάο με την ζάχαρη άχνη.
- Ζεσταίνουμε το βιτάμ να λιώσει, όχι να «κάψει» όμως.
- Χτυπάμε πολύ καλά το βιτάμ με την ζάχαρη και το κακάο.
- Προσθέτουμε το ζαχαρούχο και συνεχίζουμε το χτύπημα.
- Αν θέλουμε να προσθέσουμε φουντούκια, πρέπει να τα χτυπήσουμε πολύ καλά στο μούλτι, να γίνουν «αλοιφή», πριν τα προσθέσουμε στο μείγμα μας.
- Αδειάζουμε την μερέντα σε βαζάκια.
- Την διατηρούμε στο ψυγείο.
- Λίγο πριν την χρησιμοποιήσουμε, την βγάζουμε από το ψυγείο να έλθει σε θερμοκρασία δωματίου.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.
Τα Μπουλούκια
Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.