Σπιτική μερέντα

0

Το καλύτερο πρωινό: Ψωμί με σπιτική μερέντα!!!

Νόστιμη, θρεπτική μερέντα κι ότι πρέπει για το πρωινό. Είναι πανεύκολο να την κάνετε μόνη στο σπίτι. Για να την φτιάξουμε λοιπόν χρειαζόμαστε:

Υλικά
  • 80 γρ. Κακάο
  • 180 γρ. ζάχαρη άχνη
  • 100 γρ. βιτάμ
  • 1 ζαχαρούχο γάλα
  • τριμμένο φουντούκι (προαιρετικά)
Στην πράξη
  1. Κοσκινίζουμε πολύ καλά το κακάο με την ζάχαρη άχνη.
  2. Ζεσταίνουμε το βιτάμ να λιώσει, όχι να «κάψει» όμως.
  3. Χτυπάμε πολύ καλά το βιτάμ με την ζάχαρη και το κακάο.
  4. Προσθέτουμε το ζαχαρούχο και συνεχίζουμε το χτύπημα.
  5. Αν θέλουμε να προσθέσουμε φουντούκια, πρέπει να τα χτυπήσουμε πολύ καλά στο μούλτι, να γίνουν «αλοιφή», πριν τα προσθέσουμε στο μείγμα μας.
  6. Αδειάζουμε την μερέντα σε βαζάκια.
  7. Την διατηρούμε στο ψυγείο.
  8. Λίγο πριν την χρησιμοποιήσουμε, την βγάζουμε από το ψυγείο να έλθει σε θερμοκρασία δωματίου.

Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top