Ποιος έδειρε πάλι τον Αλέξη Κούγια;


Οποιαδήποτε μορφή εθισμού οδηγεί στην αυτοκαταστροφή

Με πρόσωπο καλυμμένο με αίματα και εκδορές φωτογραφήθηκε ο γνωστός ποινικολόγος και αθλητικός παράγοντας Αλέξης Κούγιας.

Μην πάει το μυαλό σας στο κακό, όμως δεν τον έδειρε κάποιος, όπως έχει συμβεί αρκετές φορές στο παρελθόν, η φωτογράφιση έγινε για το Πατρινό περιοδικό «Ρε Magazine» και μέσα από το styling ο Αλέξης Κούγιας θέλησε να περάσει μήνυμα εναντίον της βίας. Και έχει ιδιαίτερη σημασία αυτή η έμπρακτη δήλωση από κάποιον που έχει υποστεί επανειλημμένως φραστική και σωματική βία.

«Οποιαδήποτε μορφή εθισμού οδηγεί στην αυτοκαταστροφή. Το παιχνίδι που παίζεις με τον πραγματικό σου εαυτό, δε βγάζει πουθενά. Ο διχασμένος σου εαυτός δεν μπορεί να κρύψει αυτό που σου κατασπαράζει τα σωθικά. Τα ναρκωτικά και το αλκοόλ, δημιουργούν σύγχυση, απειλούν κάθε ομαλή λειτουργία του οργανισμού και σου καταστρέφουν τη ζωή», δηλώνει στο περιοδικό ο Αλέξης Κούγιας.

Στο ίδιο αφιέρωμα η Νατάσα Ράγιου που φωτογραφήθηκε με ένα ποτήρι κρασί, δηλώνοντας έτσι ότι είναι κατά του αλκοολισμού. Μάλιστα, στο προσωπικό της προφίλ, στο facebook έγραψε χαρακτηριστικά «Ε λοιπόν εγώ που πίνω μόνο νερό, φωτογραφήθηκα ως ..αλκοολική και εξαρτημένη από χάπια, για την καμπάνια του «PE magazine» κατά του αλκοολισμού και των ναρκωτικών. Κόντρα ρόλος».


nooz

Σας ενδιαφέρουν κι' αυτά...