Σε ποιο τομέα το ζώδιο σου δέχεται εύνοια τον Ιούλιο για ένα νέο ξεκίνημα;

0
Ποιες ενάρξεις θα κάνει κάθε ζώδιο τον Ιούλιο;

Τι είδους ξεκινήματα σου επιτρέπει να κάνεις ο Ιούλιος; Υπάρχουν μέσα στον μήνα αρκετές μεταβάσεις πλανητών στα επόμενα ζώδια, καθώς ταυτόχρονα και άλλα αστρολογικά φαινόμενα που μας επιτρέπουν να κάνουμε επιτυχημένα ξεκινήματα σε συγκεκριμένο τομέα. Πάμε να δούμε παρακάτω ποια θα είναι αυτά, ανάλογα με το ζώδιό σου.



ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04


Ο Ιούλιος δίνει ευκαιρίες για νέες αρχές σε ζητήματα σπιτιού και οικογένειας. Είναι η απόλυτη στιγμή για να κάνεις αλλαγές στο χώρο σου, είτε αν πρόκειται για ανακαίνιση, διακόσμηση ή ακόμα και για μία μετακόμιση. Επικρατεί, συνάμα μία ανάγκη να επανεξετάσεις τους οικογενειακές σου δεσμούς. Οι συναισθηματικές ρίζες και η ασφάλεια παίζουν πρωταρχικό ρόλο αυτή την περίοδο, δίνοντάς σου την δυνατότητα να δημιουργήσεις μια πιο σταθερή και αρμονική βάση για το μέλλον.



ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05


Αναμένεται να επικεντρωθείς στην επικοινωνία και τις σχέσεις με τους κοντινούς σου ανθρώπους. Τα ξεκινήματά σου αφορούν θέματα σχετικά με την εκπαίδευση, τη μάθηση και την ανταλλαγή ιδεών. Είτε θελήσεις να αρχίσεις ένα νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, είτε να ανανεώσεις τις γνώσεις σου σε κάποιο τομέα θα σημειώσεις πρόοδο. Η επικοινωνία σου ενδυναμώνεται και μαζί με αυτήν βελτιώνεις τις σχέσεις του με τους γείτονες και τα αδέλφια σου.



ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06


Κάνεις νέες αρχές στα οικονομικά σου και στην διαχείριση των πόρων σου. Είναι ιδανική περίοδος να επανεξετάσεις το budget σου, να κάνεις επενδύσεις ή να εντοπίσεις νέους τρόπους για να αυξήσεις τα εισοδήματά σου. Οι αξίες σου και η σχέση σου με τα υλικά αγαθά καλό είναι να επανεκτιμηθούν, ώστε να χτίσεις μια πιο σταθερή και ασφαλή οικονομική βάση.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07


Μέσα στον Ιούλιο καλό είναι να επενδύσεις στην προσωπική σου εξέλιξη και ικανοποίηση. Η ανανέωση της εμφάνισής σου είναι επίσης μία καλή ιδέα. Θα νιώσεις την ανάγκη να κάνεις αλλαγές που αφορούν τον εαυτό σου ως προς τον τρόπο που παρουσιάζεσαι στον κόσμο. Συνιστάται να θέσεις νέους προσωπικούς στόχους και να επαναξιολογήσεις τους παλαιότερους.



ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08


Η εσωτερική σου ισορροπία και η ψυχολογία σου πρέπει να επανελεγχθούν, γιατί υπάρχουν συναισθήματα που αναγκάστηκες να καταπνίξεις και τώρα σιγά – σιγά θα επιστρέψουν. Καλό είναι να ασχοληθείς με το υποσυνείδητό σου και να δουλέψεις σε θέματα που μπορεί να σε κρατούν πίσω. Η πνευματική και συναισθηματική ανάπτυξη βρίσκονται στο επίκεντρο, κάνοντας χώρο για νέα, θετικά ξεκινήματα.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09


Επένδυσε χρόνο κι ενέργεια στις κοινωνικές σου δραστηριότητες και τις φιλίες σου. Μπορείς να επεκτείνεις τον κοινωνικό σου κύκλο, να γνωρίσεις νέα άτομα και να συμμετάσχεις σε ομαδικές δραστηριότητες που σε ενδιαφέρουν. Η συμμετοχή σε συλλόγους, οργανώσεις ή κοινότητες μπορεί να σου προσφέρει νέες ευκαιρίες για προσωπική ανάπτυξη και συνεργασίες. Είναι η κατάλληλη στιγμή να επανεξετάσεις τους στόχους σου και να δεις πώς μπορείς να τους επιτύχεις μέσα από τη συνεργασία και την υποστήριξη των άλλων.



ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10


Ο Ιούλιος σε βοηθά να κάνεις νέες αρχές στην καριέρα και την επαγγελματική σου ζωή. Συνιστάται να θέσεις ρεαλιστικούς στόχους και να αναλάβεις πρωτοβουλίες στην επαγγελματική σου πορεία. Επιθυμείς να αναλάβεις ηγετικούς ρόλους, καθώς και να δικτυωθείς, να προωθήσεις τις ικανότητές σου και να αναδείξεις τον επαγγελματικό σου εαυτό με αυτοπεποίθηση.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11


Ο Ιούλιος κρύβει δυνατότητες για νέες αρχές σε θέματα εκπαίδευσης και της προσωπικής ανάπτυξης. Σου επιτρέπει να ανανεώσεις το ενδιαφέρον σου για κάποιο θέμα που σε παθιάζει. Τα ταξίδια και οι επαφές με άτομα από διαφορετικούς πολιτισμούς μπορούν να συμβάλλουν θετικά στην πνευματική σου ανάπτυξη και να ανοίξεις νέους δρόμους για την προσωπική σου βελτίωση.



ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12


Ο τομέας των οικονομικών σου είναι κάτι που σε απασχολεί έντονα. Καλό είναι να επανεξετάσεις τη διαχείριση των οικονομικών σου αναζητώντας νέες πηγές εισοδήματος ή τρόπους αποταμίευσης. Θέματα κληρονομιάς, επενδύσεων ή άλλων οικονομικών συμφωνιών έρχονται στο προσκήνιο και καλείσαι να κάνεις στρατηγικές κινήσεις ώστε να τα διαχειριστείς σωστά.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01


Έφτασε για εσένα η κατάλληλη στιγμή για να ενδυναμώσεις τις σχέσεις σου με τους συνεργάτες, τους φίλους ή τον σύντροφό σου, καθώς και να κάνεις μία νέα αν είσαι μόνος. Μπορείς να αναζητήσεις νέες συνεργασίες ή να βελτιώσεις την επικοινωνία και την αλληλεπίδραση με τους άλλους. Πλέον κατανοείς τις ανάγκες και τις επιθυμίες των άλλων κτίζοντας υγιείς σχέσεις βασισμένες σε αμοιβαία συναισθήματα.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02


Ο Ιούλιος αλλάζει την καθημερινότητά σου. Έφτασε η κατάλληλη στιγμή όπου μεταβάλλεις στη ρουτίνα σου, βελτιώνεις τη διατροφή σου ή ξεκινάς ένα νέο πρόγραμμα άσκησης. Ο μήνας αυτός σου επιτρέπει να εξασφαλίσεις μακροχρόνια ευεξία μέσα από μικρές αλλαγές σε κάποιες συνήθειες σου. Επίσης, μπορείς να οργανώσεις το χρόνο σου προκειμένου να γίνεις πιο αποδοτικός και αποτελεσματικός στις δραστηριότητές σου.



ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03


Είναι η απόλυτη στιγμή για εσένα για να εξερευνήσεις τα ταλέντα σου, να ασχοληθείς με δημιουργικές δραστηριότητες ή να βρεις τρόπους να εκφράσεις την καλλιτεχνική σου φλέβα. Μέσα από νέες ασχολίες κι ευχάριστες στιγμές, κτίζεις πιο γερούς δεσμούς με τους αγαπημένους σου και νιώθεις χαρά και ικανοποίηση. Μπορείς, επίσης, να βρεις νέα χόμπι ή ακόμα και έναν νέο έρωτα.



oroskopos


Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top