Τι μαρτυρά για την προσωπικότητά σου η ημερομηνία που γεννήθηκες;

0
Δες τι μπορεί να σημαίνει η ημερομηνία που γεννήθηκες!

Ανεξάρτητα από το ποιο μήνα ή ακόμα και ποιο έτος έχεις γεννηθεί, η ημερομηνία που γεννήθηκες παίζει καθοριστικό ρόλο στην προσωπικότητά σου. Περιγράφει το πώς στέκεσαι στις συνθήκες και τις καταστάσεις της ζωής σου, το πώς βλέπεις τα πράγματα, ποιες είναι οι φιλοδοξίες σου ή ο τρόπος που ηγείσαι στους χώρους που τυχαίνει να κινείσαι ή να δραστηριοποιείσαι.

Αν έχεις γεννηθεί την 1η του μήνα, έχεις απίστευτες ικανότητες στο να ηγηθείς και να αναλάβεις ευθύνες φέρνοντάς τις εις πέρας, ακόμα και αν έχουν υψηλό βαθμό δυσκολία. Είσαι καλός πολεμιστής αλλά πέρα από το καθήκον καλό θα ήταν να ακούς που και που και τι θέλει η καρδιά σου.

Αν έχεις γεννηθεί στις 2 του μήνα, τότε σου είναι εύκολο να κερδίζεις τις καρδιές των ανθρώπων και να κάνεις εύκολες φιλίες. Είσαι άτομο αγαπητό, πολύ κοινωνικό και με επιτυχίες εάν σχετιστείς με ομάδες και συλλογικότητες. Βέβαια πρόσεξε την παραπάνω ευσυγκινησία σου.

Αν έχεις γεννηθεί στις 3 του μήνα, έχεις και το δείχνεις περισσότερες ευαισθησίες στη φύση και οι οικολογική σου συνείδηση, μπορεί να γίνει παράδειγμα για πολλούς. Στο μπλαμπλά δε σε πιάνει κανείς και το εξαιρετικό σου να πείθεις και το πιο δύσκολο ακροατήριο σε κάνει ασυναγώνιστο.

Αν έχεις γεννηθεί στις 4 του μήνα, η εντιμότητά και η εργατικότητά σου σε κάνουν άτομο χρήσιμο στον εαυτό σου αλλά και στην κοινωνία. Το πρακτικό και προσγειωμένο σου πνεύμα πάντα θα σου ανοίγει δρόμους στους στόχους και τις φιλοδοξίες σου. Μη φοβάσαι να εκφράζεσαι συναισθηματικά.

Αν έχεις γεννηθεί στις 5 του μήνα, οι καινοτόμες ιδέες σου αλλά και ο τρόπος που τις παρουσιάζεις στις συνειδήσεις των άλλων σε κάνουν ξεχωριστό. Θα επιδιώκεις αλλά και θα κάνεις άψογες συνεργασίες, που θα έχουν διάρκεια και θα φέρουν εξαιρετικά αποτελέσματα στο χρόνο.

Αν έχεις γεννηθεί στις 6 του μήνα, είσαι ένα απολύτως υπεύθυνο άτομο και αυτός είναι και ο λόγος που σε εμπιστεύονται οι άλλοι. Είσαι καλός συνομιλητής αλλά και ακροατής με αποτέλεσμα για κάποιους ανθρώπους να λειτουργείς και σαν «εξομολόγος» τους. Αποτελείς παράδειγμα οικογενειάρχη.

Αν έχεις γεννηθεί στις 7 του μήνα, θα έλεγε κανείς ότι λειτουργείς συγκεντρωτικά, αναλαμβάνοντας παραπάνω ευθύνες από όσες σου αναλογούν, γιατί δεν έχεις εμπιστοσύνη σε κανέναν. Αυτό σε καθιστά ακραία τελειομανή αλλά και το άτομο εκείνο που επίτηδες οι άλλοι το φορτώνουν.

Αν έχεις γεννηθεί στις 8 του μήνα, στατιστικά γεννημένους 8 του μήνα θα συναντήσει κανείς ανθρώπους που ασχολούνται με τη δικαιοσύνη ή επιχειρούν στην ιδιωτική πρωτοβουλία. Ξέρεις να περνάς με άριστα τις οικονομικές δυσκολίες και να κατευθύνεις τη ζωή σου με πρακτικούς τρόπους.

Αν έχεις γεννηθεί στις 9 του μήνα, έχεις για όλους και για όλα ανοιχτό μυαλό, δεν κάνεις διακρίσεις δε βάζεις ταμπέλες στους ανθρώπους, όποιοι και αν είναι ή από όπου και αν προέρχονται, διαθέτεις πνεύμα ομαδικό και μπορείς να συνθέτεις τα αντίθετα φέρνοντας ένα θεάρεστο αποτέλεσμα.

Αν έχεις γεννηθεί στις 10 του μήνα, είσαι ένα πνεύμα ανεξάρτητο που διαθέτει ισχυρή αυτοπεποίθηση και όταν βάλει κάτι στο μυαλό του δεν υπάρχει περίπτωση να μην το φέρει εις πέρας. Βέβαια μπορεί να τα καταφέρνεις στα δύσκολα, στα πιο απλά πράγματα όμως πελαγώνεις.

Αν έχεις γεννηθεί στις 11 του μήνα, η γλυκιά σου γλώσσα και ο συγκαταβατικός τρόπος που φέρεσαι σε κάνουν αποδεκτό σε όποιο περιβάλλον και αν παρευρεθείς. Ξεχωρίζεις για την ευγένειά σου, για το ένστικτο και την αναπτυγμένη σου διαίσθηση. Η πειθώ, ανήκει στα σπουδαία όπλα σου.

Αν έχεις γεννηθεί στις 12 του μήνα, με τίποτα δε βολεύεσαι και δε συμβιβάζεσαι στη ζωή γι αυτό και πάντα θα ψάχνεις τη γνώση και την εμπειρία στο καινούργιο. Έχεις τον τρόπο να δίνεις κουράγιο στους άλλους ή να τους κάνεις να ονειρεύονται. Διακρίνεσαι για την τρυφερότητά σου.

Αν έχεις γεννηθεί στις 13 του μήνα, ανήκεις στους πιο έντιμους ανθρώπους κοινωνικά και επαγγελματικά, κάτι που οι άλλοι εύκολα το διακρίνουν και στο αναγνωρίζουν. Δεν επιτρέπεις όμως στον εαυτό σου τα λάθη και έτσι εκείνος που σε καταπιέζει περισσότερο είναι ο εαυτό σου.

Αν έχεις γεννηθεί στις 14 του μήνα, η εξαιρετική προσαρμοστικότητά σου σε οποιεσδήποτε συνθήκες και καταστάσεις σε κάνουν από τη φύση σου στρατηγικό, σε κάνουν να είσαι στρατιώτης παντός καιρού. Το μυαλό σου επινοεί τις πιο απίθανες λύσεις. Πρόσεξε την ανυπομονησία σου.

Αν έχεις γεννηθεί στις 15 του μήνα, σπίτι και οικογένεια είναι ο τομέας εκείνος που αναδεικνύει τις ηγετικές σου ικανότητες, αφού μπορείς να καταλαβαίνεις τις ανάγκες και τις υποχρεώσεις που απαιτεί το περιβάλλον πιο γρήγορα απ' τον καθένα, οπότε εκεί είσαι και αποτελεσματικός.

Αν έχεις γεννηθεί στις 16 του μήνα, αποζητάς την ησυχία σου, το χώρο σου τη φωλιά σου, εκεί που ανασυγκροτείς τη σκέψη σου. Δεν είναι τυχαίο ότι πολλοί καλλιτέχνεςαλλά και σπουδαίοι επιστήμονες επικεντρωμένοι στην έρευνα έχουν γεννηθεί την ίδια ημερομηνία με σένα.

Αν έχεις γεννηθεί στις 17 του μήνα, ξέρεις να λανσάρεις καλύτερα από τον καθένα τον εαυτό σου, τα ταλέντα και τις δεξιότητες που ομολογουμένως διαθέτεις. Αυτό θα σε κάνει πάντα επιτυχημένο επιχειρηματία ή θα σου προσφέρει μια άνεση στα οικονομικά εάν το κυνηγήσεις.

Αν έχεις γεννηθεί στις 18 του μήνα, η φιλανθρωπία είναι ενταγμένη στην καθημερινότητά σου και ξεχωρίζεις για την καλή σου την καρδιά. Παρ΄όλα αυτά, προτιμάς να εργάζεσαι μόνος γιατί είσαι από εκείνους που πιστεύουν πως όταν ακούς πολλά κοκόρια αργεί να ξημερώσει.

Αν έχεις γεννηθεί στις 19 του μήνα, διαθέτεις ένα πνεύμα ανεξάρτητο και έχεις αρκετά καλά επίπεδα αυτοπεποίθησης, όμως μερικές φορές αντιδράς στους δικούς σου «άλλους» αδικαιολόγητα και είναι σαν να γίνεσαι επαναστάτης χωρίς αιτία. Προσπάθησε να γίνεις καλός ακροατής.

Αν έχεις γεννηθεί στις 20 του μήνα, η διαίσθησή σου είναι αξεπέραστη γι αυτό και πολλές φορές έχεις τον τρόπο να καταλαβαίνεις το νόημα που κρύβεται πίσω απ' τις λέξεις ή από ανεπαίσθητες χειρονομίες. Εκείνο όμως που σε πληγώνει είναι ότι εμπιστεύεσαι συχνά τα λάθος άτομα.

Αν έχεις γεννηθεί στις 21 του μήνα, είσαι παιδί με δυνατή αλλά και έντονη φαντασία και αν αυτό σου το ταλέντο το έχεις κάνει οποιαδήποτε τέχνη, ακόμα και αυτή της αποπλάνησης, τότε έχει καλώς. Αν όμως παρασύρεσαι από υποθετικά σενάρια πριν καν συμβούν, τότε ζεις εκτός πραγματικότητας.

Αν έχεις γεννηθεί στις 22 του μήνα, μπορεί να σε κουράζει σίγουρα να ψάχνεις τις λύσεις στη ζωή σου διαλέγοντας πάντοτε τα δύσκολα μονοπάτια, ταυτόχρονα όμως φτάνεις στους στόχους σου και αυτό στα μάτια των άλλων σε κάνει αξιόπιστο. Αναγνώρισέ το και εσύ στον εαυτό σου.

Αν έχεις γεννηθεί στις 23 του μήνα, ανήκεις στα πιο προνοητικά άτομα και έτσι ακόμα και τα παράδοξα όταν συμβαίνουν στη ζωή σου, έχεις φροντίσεις να τα αντιμετωπίζεις σαν να ήσουν έτοιμος από πάντα. Έτσι κάνεις τον οποιονδήποτε που θα βρεθεί στο πλάι σου να νιώθει σιγουριά.

Αν έχεις γεννηθεί στις 24 του μήνα, αποτελείς την ήρεμη δύναμη στους κύκλους σου, αφού είσαι ο άνθρωπος που όχι μόνο δε δημιουργεί εντάσεις αλλά έχει και τον τρόπο να τις σβήνει. Προτιμάς την πειθώ και απεχθάνεσαι οποιαδήποτε μορφή βίας. Αυτό σου το ταλέντο ίσως κάποιοι να το υποτιμούν.

Αν έχεις γεννηθεί στις 25 του μήνα, δεν είσαι από εκείνους που θα δεχτούν με ευκολία να τους υποδείξει ο άλλος τι να κάνουν. Γι αυτό και προτιμάς να δουλεύεις ή να πορεύεσαι μόνος για να αποφεύγονται και οι παρεξηγήσεις. Μα μερικές φορές οι κύκλοι σου σε ερμηνεύουν σα μονόχνοτο.

Αν έχεις γεννηθεί στις 26 του μήνα, η θέλησή σου να ελέγχεις ανθρώπους και καταστάσεις σε κάνει να ψάχνεις μια τελειότητα που τελικά δεν υπάρχει ούτε στην ίδια τη φύση. Μάλιστα όταν δεν καταφέρνεις να επιβληθείς, ξέρεις να χτυπάς απευθείας στο συναίσθημα του συνομιλητή σου.

Αν έχεις γεννηθεί στις 27 του μήνα, έχεις ανοιχτό μυαλό και είσαι γενικά γενναιόδωρος άνθρωπος. Αυτό είναι ένα σου χαρακτηριστικό που χτίζει θετικά την υστεροφημία σου. Μερικές φορές όμως, κάποιοι άνθρωποι στους κύκλους σου, δεν αξίζουν τόσα κομμάτια από τον εαυτό σου.

Αν έχεις γεννηθεί στις 28 του μήνα, είσαι μαλακός σα χαρακτήρας αλλά άμα σου πατήσουν τον κάλο αντιδράς όπως δε σε έχουν ξανά δει. Απεχθάνεσαι τους αχάριστους και τους αγνώμονες και απαιτείς να σέβονται τη γνώμη σου, ακόμα και αν για διάφορους λόγους δυσανασχετούν.

Αν έχεις γεννηθεί στις 29 του μήνα, έχεις πνεύμα δημιουργικό και μυαλό εξαιρετικά εύστροφο, με δυνατότητες άπειρες που σε κάνουν να καταφέρνεις ότι και αν καταπιαστείς. Μοιράζεσαι όμως και αποσπάται η προσοχή σου συχνά με αποτέλεσμα κάποιες φορές να αφήνεις στη μέση πολλά.

Αν έχεις γεννηθεί στις 30 του μήνα, με ένα σου χαμόγελο μα και το αξεπέραστο χιούμορ σου, μπορείς να ανοίξεις πόρτες και καρδιές, εκεί που οι άλλοι δε θα είχαν καν πρόσβαση. Ξέρεις να μιλάς στη γλώσσα του συνομιλητή σου και να τον κάνεις εύκολα να νιώθει σαν να σε ήξερε και από χτες.

Αν έχεις γεννηθεί στις 31 του μήνα, είσαι αξιόπιστος συνεργάτης, έχεις έντονο το συναίσθημα της συντροφικότητας, είσαι εχέμυθος φίλος, ευαίσθητος στον πόνο του άλλου και η ψυχή σου μοιάζει να έχει χώρο σε τόσα πολλά. Πρέπει όμως να αγαπήσεις παραπάνω τον εαυτό σου.

Μελίνα Φώφη
zwdia
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top