Ποια είναι τα αρνητικά στοιχεία κάθε άντρα;

0
να γνωρίζεις και μερικά από τα τρωτά του χαρακτήρα του.

Μπορεί να κάνει την καρδιά σου να χτυπάει δυνατά, γιατί ο λόγος του σε παρασύρει, γιατί η γοητευτική του παρουσία κερδίζει τα βλέμματα, γιατί είναι γενναίος σε ώρες κρίσης, ή γιατί ίσως, προσέχει παραπάνω την εικόνα του από ότι ο υπόλοιπος αντρικός πληθυσμός. Δε θα ήταν καλό όμως να γνωρίζεις και μερικά από τα τρωτά του χαρακτήρα του, πριν κάνεις το επόμενο βήμα και να του ανοίξεις την καρδιά σου;



ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04


Είναι ένας από τους πιο δυναμικούς και γενναίους χαρακτήρες που θα συναντήσεις. Άνδρες που τους χαρακτηρίζει η αμεσότητα και η ειλικρίνεια. Είναι επίσης και από τους πιο αθλητικούς τύπους του ζωδιακού. Κάνει πολλή φασαρία θέλοντας έτσι να δώσει το στίγμα του όπου και αν παρευρεθεί, ενώ το να θυμώσει είναι κάτι που τον χαρακτηρίζει μόνιμα, αφού έτσι νομίζει πως μπορεί να επιβάλλει τις απόψεις του. Είναι ανταγωνιστικός με τους άλλους άνδρες. Θέλει να κάνει τον αρχηγό και στις σχέσεις του. Τέλος, το μεγαλύτερο ίσως ελάττωμα που έχει, είναι ότι μέσα στο χαρακτήρα του θα διακρίνεις ότι υπάρχουν μεγάλες δόσεις Ναρκισσισμού.



ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05


Είναι από τους πιο σταθερούς χαρακτήρες που θα γνωρίσεις. Από τους φίλους που πραγματικά θα ξέρεις πως μπορείς να στηριχθείς. Η γνώμη του πάντοτε φέρει βαρύτητα. Γίνεται όμως απίστευτα απόλυτος στις απόψεις και στις θέσεις του, απέναντι στους δικούς του ανθρώπους, στους γονείς, στο σύντροφο, ή, στους συνεργάτες του. Δεν δέχεται εύκολα αντιρρήσεις και δε λαμβάνει υπόψιν του, τα «θέλω» και τις επιθυμίες των άλλων, ειδικά εάν δε συμβαδίζουν, με τα δικά του «θέλω» και επιθυμίες. Τέλος το μεγαλύτερο ελάττωμά του, είναι ότι γίνεται με ευκολία χειριστικός, προγραμματίζοντας εκτός από τη δική του και την πορεία των κοντινών του ανθρώπων.



ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06


Δίκαια τους θεωρούν πολυμήχανα μυαλά. Είναι από τους ανθρώπους που δεν τα χάνουν εύκολα σε μια στιγμή ανάγκης ή κρίσης, αφού επινοούν λύσεις και πλάνα δεύτερα σε ελάχιστο χρόνο και για παν ενδεχόμενο. Όμως ποτέ δεν ξέρεις εάν εννοούν αυτά που σου λένε. Πίσω από ένα αθώο χαμόγελο, το κλείσιμο του ματιού, ή, πάνω σε μια παιδιάστικη σχεδόν χειρονομία, μπορεί να κρύβεται κάτι πολύ σοβαρό, ή ένα μεγάλο ψέμα. Τέλος, το μεγαλύτερο ελάττωμά του είναι, ότι μπορεί να σου μιλά με στόμφο για αδιάφορα πράγματα και να σου αποκρύπτει πληροφορίες αρκετά σημαντικές. Να υποτιμά γεγονότα και ανερυθρίαστα να γίνεται ανειλικρινής.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07


Διαθέτει σίγουρα την ομορφότερη αγκαλιά του ζωδιακού, αφού μέσα εκεί χωρούν όλα σου τα «θέλω» και οι επιθυμίες, έντονο το αίσθημα της σιγουριάς κι αυτό οφείλεται στην προστατευτικότητα που αποπνέει ο χαρακτήρας του. Όμως δύσκολα θα πάρεις τη θέση της μαμάς του, αφού είτε υπάρχει, είτε δεν υπάρχει στη ζωή, θα είναι παρούσα σε όλες τις εκφράσεις της καθημερινότητάς σας. Είναι από τους τύπους, που φεύγουν από το πατρικό τους τελευταίοι, σε σχέση με άλλους ζωδιακούς χαρακτήρες και σε μεγάλη ηλικία, ειδικά εάν πρόκειται να παντρευτούν, ή, να ανοίξουν το δικό τους σπιτικό, με έναν άλλο άνθρωπο. Είναι συναισθηματικά ανασφαλείς.



ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08


Δεν είναι καλοπερασάκιας μόνο, αλλά θέλει να περνούν καλά και όσοι είναι κοντά του. Δεν αντέχει τους τσιγκούνηδες στην ψυχή, στο συναίσθημα και στην τσέπη. Είναι όμως σπάταλος. Ξοδεύει χωρίς μέτρο και συστολή, αρκεί να φανεί, να εντυπωσιάσει τον κύκλο του και να κερδίσει με αυτό τον τρόπο το σεβασμό. Πολλές φορές φορτώνει τις κάρτες του, παίρνει δάνεια, ή χρεώνεται για να κάνει επίδειξη στο περιβάλλον του. Άλλες φορές, δίνεται οικονομικά και συναισθηματικά, σε ανθρώπους που δεν το αξίζουν αλλά ξέρουν να τον κολακεύουν και να τον κερδίζουν προκειμένου να περάσει το δικό τους. Δεν είναι και ο εξυπνότερος χαρακτήρας της γης.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09


Πιθανόν να είναι από τους πιο παρεξηγημένους χαρακτήρες, αφού του χρεώνουν πολλά κουσούρια. Ότι είναι ξινός, ότι κάνει εύκολα σκληρή κριτική, ότι είναι ξερόλας και άλλα τέτοια. Ως άνθρωπος κοιτάει με προσήλωση και αφοσίωση τη δουλειά του. Βέβαια ουδείς άσφαλτος όπως έλεγε και ο ποιητής Σουρής, γιατί αυτός το είπε. Δεν καταλαβαίνει από χιούμορ όλες τις φορές. Φέρεται σαν συνταξιούχος στρατιωτικός, άκρως συντηρητικός, του προηγούμενου αιώνα. Εάν δε εκείνα που του λεν δεν ανήκουν στη σφαίρα της δικής του λογικής, τα απορρίπτει μαζί με τον άνθρωπο που του τα εκθέτει. Για τις αποφάσεις του γίνεται απόλυτος στην εφαρμογή τους.



ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10


Σπάνια αυτός ο χαρακτήρας θα σου δημιουργήσει θέματα με τη συμπεριφορά του. Λεπτός στις κινήσεις του, διακριτικός στο φέρσιμό του, ότι κι αν γίνει μεταξύ σας, δε θα σου μιλήσει για καμία του ένσταση ακόμα κι αν πραγματικά διαφωνεί. Αυτό λοιπόν είναι και το μεγαλύτερο ελάττωμά του. Δε μιλάει ποτέ τη στιγμή που πρέπει, ενώ λειτουργεί σωρευτικά. Μαζεύει δηλαδή από την κοινή σας ζωή αιτίες και κάποια στιγμή, χωρίς καμία προειδοποίηση, βάζει το καπελάκι του στραβά κι εγκαταλείπει την όποια σχέση υπάρχει. Του είναι πραγματικά αδιάφορο εάν του ασκηθεί μετά από αυτό αρνητική κριτική, ή συζητηθούν κουτσομπολίστικα οι πράξεις του.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11


Όπως και να ακουστεί, ένας Σκορπιός, είναι από τα καλύτερα σε γοητεία και μαγνητισμό, κομμάτια του ζωδιακού. Είναι βιρτουόζος του αισθησιασμού και της σαγήνης αλλά ως γνωστόν, στη ζωή δε φτάνουν μόνο αυτά τα χαρίσματα για να συμπορευτείς μαζί του. Κουβαλά πολλά συναισθηματικά κουσούρια που ξεκινούν από την προηγούμενη ζωή του, εάν πιστεύεις σ αυτά, περνούν από το «τώρα» του, τις μνήμες του, τις πράξεις, τη συμπεριφορά του. Όλα τα παραπάνω τα δουλεύει στα άκρα. Είναι χειριστικός, ζηλιάρης και ακραία ανασφαλής. Υπάρχουν στιγμές, μπορεί να γίνει πραγματικά επικίνδυνος, ή αυτοκαταστροφικός. Δεν το έχει σε τίποτα να μηδενίσει για να ξαναρχίσει.



ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12


Εδώ μιλάμε για έναν υπέροχο χαρακτήρα, ένα χαμογελαστό κι ανέμελο παιδί. Πρακτικό στο μυαλό, πολυταξιδεμένο και με γνώσεις που δε φαντάζεται κανείς ότι διαθέτει. Αν κοιτάξουμε όμως τα τρωτά του σημεία, θα διακρίνουμε αμέσως, τα προ απαιτούμενα που θέτει σε κάθε άνθρωπο που γνωρίζει. Όπως ότι δε διαπραγματεύεται την ελευθερία και την ανεξαρτησία του, σε οποιονδήποτε δεσμό του. Δεν τον ενδιαφέρουν οι δικές σου συνήθειες και τρόπος ζωής, στην περίπτωση που χρειαστεί να συνυπάρξετε. Θέλει να περνάει καλά και αυτό να το εξασφαλίζει ακόμα και μέσω των άλλων. Δεν εννοεί ποτέ, ότι σου τάζει. Δεν είναι συνεπείς σε ότι υποσχεθεί.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01


Ως χαρακτήρας, είναι τόσο αξιοπρεπής και αυτό είναι κάτι που το εμπνέει και στο περιβάλλον του. Δεν εννοεί να λείψει τίποτε σε όποιον νοιάζεται, ζει μαζί του, ή συνεργάζεται. Όμως, γίνεται τσεκούρι, εάν η συμπεριφορά του ανθρώπου που έχει απέναντί του, παρεκκλίνει από τους τύπους, τα «πρέπει» και του χαλάει τη δημόσια εικόνα. Τους ανθρώπους που τον περιστοιχίζουν τους χρειάζεται για να συμπληρώνει την δημόσια εικόνα του. Τους χρησιμοποιεί. Είναι απόλυτος και αυταρχικός, άκαμπτα αυστηρός, όταν νιώσει πως πρέπει να νουθετήσει, κάποιο άτομο της καθημερινότητάς του. Παρ’ όλα αυτά, ακόμα κι αυτός ο αψεγάδιαστος τύπος, μπορεί να διατηρεί κρυφή ζωή.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02


Πιθανόν να είναι από τους πιο ανεξερεύνητους χαρακτήρες του ζωδιακού, αφού πολύ συχνά, εκεί που σου δίνει την εντύπωση ότι τον ξέρεις, ξαφνικά αλλάζει στάση και ύφος τέτοιο, που να θεωρηθεί ως χαρακτήρας ψυχρός και απρόβλεπτος. Είναι άλλος ένας πρεσβευτής της ελευθερίας και της ανεξαρτησίας, εδώ όμως εννοεί ότι στο σχήμα αυτό, περιλαμβάνει μόνο τον εαυτό του. Άστατος στις επιλογές του, δανείζεται τη σταθερότητα από τους άλλους, τους φίλους του, το συντροφάκι του, τον άνθρωπο που θα σταθεί μαζί του όσο αισθάνεται γοητευμένος από τον Υδροχόο. Κι όμως υπάρχουν κάποιες φορές, που δεν αντέχει ούτε τον ίδιο του τον εαυτό.



ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03


Σπάνια σκέφτεται με τη λογική, αφού όλα τα ερμηνεύει με την συναισθηματική του νοημοσύνη. Είναι ανθρωπιστής, λειτουργεί υπέρ αδυνάτου, διαθέτει απίστευτες ευαισθησίες στον πόνο του άλλου και μέσα του ζει πάντοτε ένας καλλιτέχνης. Τα τρωτά του ξεκινούν, όταν απαρνηθεί την πραγματική του φύση. Τότε γίνεται ακραία ωφελιμιστής, απατεώνας, ενώ δεν το έχει σε τίποτα να υποστηρίξει απόψεις, που γνωρίζει ότι εμπεριέχουν ψεύδη. Μπορεί να εμπλακεί σε διάφορες ακραίες ομάδες, σέχτες θρησκευτικές, κυκλώματα τζόγου και του παράνομου χρήματος. Ευτυχώς όμως, οι περισσότερες περιπτώσεις των Ιχθύων, σπάνια εμπλέκονται σε κολάσιμα πράγματα, ενώ γίνονται πραγματικό υπόδειγμα ενός κόσμου που θα διέπεται από αγάπη.



Μελίνα Φώφη
zwdia


Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top