Ο νούμερο ένα λόγος που θα χαλάσει η σχέση σου το 2023

0
και να ψάξεις να βρεις... «αλλού πορτοκαλιές».

Αν χωρίσεις τελικά, αυτός θα είναι ο λόγος για τον οποίο θα αποφασίσεις να «σουτάρεις» το ταίρι σου.

Αν τελικά το 2023 θα είναι η χρονιά κατά την οποία θα χωρίσεις, τότε σίγουρα το ταίρι σου θα σου κάνει κάτι από αυτά που σου περιγράφουμε λίγο πιο κάτω. Αυτό το στοιχείο θα είναι για σένα ο μεγαλύτερος λόγος για να του δώσεις τα παπούτσια στο χέρι και να ψάξεις να βρεις... «αλλού πορτοκαλιές» και με πολύ πιο «ζουμερά πορτοκάλια».



ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04


Αν έχεις έναν/μια σύντροφο που «κρέμεται» πάνω σου, τα περιμένει όλα από σένα και δεν σε αφήνει να αναπνεύσεις, τότε το μόνο σίγουρο είναι ότι το 2023 θα ψάξεις να βρεις άλλη αγκαλιά και θα τον/την σουτάρεις.





ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05


Μόνος/η θα μείνεις το 2023 αν το ταίρι σου είναι τύπος αυθόρμητος και παρορμητικός. Αυτά είναι στοιχεία πολύ κόντρα στον δικό σου χαρακτήρα και δεν θα το ανεχτείς για… πολύ καιρό. Έχεις υπομονή, αλλά όχι τόση ώστε να καταπιέζεσαι.




ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06


Αν το ταίρι σου δεν μπορεί να σε φτάσει σε νοητικό επίπεδο, τότε θα πάρει πόδι. Η εξυπνάδα και το χιούμορ είναι αδιαπραγμάτευτα στοιχεία για σένα και θα προτιμήσεις να χωρίσεις παρά να ανεχτείς ένα ταίρι χωρίς αυτά τα προσόντα.




ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07


Αν το 2023 σε βρει να έχεις στο πλευρό σου ένα ταίρι το οποίο δεν έχει ιδέα τι σημαίνει ενσυναίσθηση ή συμπόνοια, τότε να ξέρεις ότι δεν θα μείνει για πολύ καιρό μαζί σου και θα το σουτάρεις με την πρώτη ευκαιρία.




ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08


Εσύ θέλεις να είσαι το κέντρο της προσοχής. Θέλεις να σε θαυμάζουν και να σε αποθεώνουν. Ένας/μια σύντροφος που δεν τα κάνει αυτά, δεν πρόκειται να μακροημερεύσει στο πλευρό σου μέσα στο 2023.





ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09


Αν το ταίρι σου δεν είναι άνθρωπος πρακτικός και αξιόπιστος, τότε μετράει… μέρες. Αν το 2023 σας βρει μαζί, να ξέρεις ότι δεν θα συνεχιστεί η σχέση σας για πολύ και θα μείνεις μόνος/η σε σύντομο χρονικό διάστημα.




ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10


Εσύ είσαι ένα άτομο κοινωνικό, ένας άνθρωπος που θες να βγαίνεις και έχεις μεγάλο κοινωνικό κύκλο. Αν το ταίρι σου είναι… «μούχλα», τότε να ξέρεις ότι το 2023 θα είναι η χρονιά που θα του πεις το μεγάλο και οριστικό αντίο.




ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11


Ο μυστικοπαθής στην σχέση, είσαι εσύ. Αν το ταίρι σου πάει να σου κρατήσει μυστικά και γενικότερα προσπαθήσει να σε παραπλανήσει, το 2023 δεν θα είναι απλά η χρονιά του χωρισμού σας, αλλά και η χειρότερη χρονιά που πέρασε εδώ και πολλά έτη.




ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12


Η περιπέτεια είναι στο αίμα σου. Το ίδιο και η ελευθερία. Αν μέσα στο 2023 βρεθείς σε μια σχέση στην οποία νιώθεις ότι καταπιέζεσαι ή ότι δεν μπορείς με τον άνθρωπό σου να κάνεις όσα θες, τότε θα βρεθείς single σε χρόνο dt.




ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01


Δεν υπάρχει πιο υπεύθυνο άτομο από εσένα. Αν όμως για κάποιο λόγο, το 2023 βρεθείς σε σχέση με ένα άτομο που θα αποδειχτεί πιο ανεύθυνο πεθαίνεις, τότε να ξέρεις ότι τα ψωμιά του είναι μετρημένα και εσύ θα βρεθείς σε single mode στο άψε σβήσε.




ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02


Εσύ είσαι ένα άτομο ανοιχτόμυαλο και πρωτοποριακό. Δεν υπάρχει λοιπόν περίπτωση να δεχτείς να έχεις δίπλα σου κάποιον/α που δεν είναι κάτι από αυτά. Ο χωρισμός σας θα είναι δεδομένος και μη αναστρέψιμος.





ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03


Το πιο σημαντικό πράγμα για σένα σε μια σχέση είναι ο/η άλλος/η να σέβεται τα συναισθήματά σου. Αν δεν είναι το ίδιο ευαίσθητος/η με σένα, τότε θα τον/την στείλεις από εκεί που ήρθε χωρίς καμία δεύτερη σκέψη.





astrology
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top