Ποια είναι η τεχνική για να κατακτήσεις κάθε ζώδιο;

0
Πιάνει πάντα το κόλπο;

Είναι τελικά αλήθεια οτι η συνταγή για να κατακτήσεις και τον πιο δύσκολο άντρα είναι η αδιαφορία; Διάβασε το ζώδιό του και θα μάθεις. Πόσες φορές έχεις εξαφανιστεί από μια σχέση για να τον κάνεις να τρέχει από πίσω σου; Παλιό το κόλπο όσο και ο έρωτας. Σταματάς να δίνεις σημεία ζωής για να του αφήσεις ελεύθερο το πεδίο να σε κυνηγήσει. Λένε πως οι άντρες είναι σαν τα γραμματόσημα, όσο τους φτύνεις, τόσο κολλάνε. Πιάνει πάντα το κόλπο;ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04


Ο Κριός είναι ντόμπρος τύπος, εκφράζει πάντα τις σκέψεις του, κάνει αυτό που θέλει και σ’ όποιον αρέσει. Τα κόλπα και οι μπλόφες δεν τον αγγίζουν. Αν ενδιαφέρεται πραγματικά, ναι, θα σε κυνηγήσει όταν εξαφανιστείς, ναι, θα κολλήσει αν το παίξεις αδιάφορη και κουλ, θα τσιμπήσει και θα τρέξει. Κόλπα από τη δική του πλευρά θα κάνει όταν σε θεωρήσει δεδομένη. Αν δεν σε ψάξει, έχασες!

Εκνευρίζεται:

1. Όταν δεν απαντάς στις κλήσεις του.

2. Όταν δέχεται πιέσεις και χάνει την ελευθερία του.

3. Όταν υπάρχει υπερβολική ησυχία γύρω του.

4. Όταν δικαιολογείσαι και του μιλάς γλυκανάλατα.ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05


Ο Ταύρος είναι σταθερός και αγαπά τις ξεκάθαρες καταστάσεις. Ή είσαι μαζί του ή δεν είσαι, μέση λύση δεν υπάρχει. Εκνευρίζεται τρομερά με αυτού του είδους τα κόλπα και αποσυντονίζεται. Θέλει να προχωράει αργά και σταθερά. Ότι χειρότερο λοιπόν να εξαφανιστείς ή να αδιαφορήσεις γι’ αυτόν. Όχι μόνο δεν θα κολλήσει μαζί σου αλλά κινδυνεύεις να μην τον ξαναβρείς άμα γυρίσεις. Επιπλέον, ζήλιες και αμφιβολίες τρυπώνουν στο μυαλό του, θα πεισμώσει και μετά άντε να τον επαναφέρεις. Δώστου προσοχή και περιποίηση για να κολλήσει.

Εκνευρίζεται:

1. Με την κακογουστιά και την ακαταστασία.

2. Όταν έχει να κάνει καιρό σεξ.

3. Όταν του μιλούν άσχημα.

4. Όταν δεν έχει λεφτά.ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06


Αν εξαφανιστείς και εσύ, μάλλον δεν θα συναντηθείτε πουθενά. Ο Δίδυμος κατέχει τα πρωτεία της εξαφάνισης, όχι για να κεντρίσει το ενδιαφέρον ενός προσώπου αλλά γιατί στιγμιαία βρήκε κάτι νέο και απορροφήθηκε. Φυσικά και του αρέσει αυτό το κόλπο, όχι όμως για πολύ γιατί βαριέται. Ψάχνει μια σύντροφο που να μην του τα δίνει όλα στο πιάτο, να το παίζει λίγο δύσκολη αλλά χωρίς να του κάνει και τη ζωή δύσκολη. Αν θέλεις να κολλήσει μαζί σου, κέντρισέ τον εγκεφαλικά με έξυπνους τρόπους.

Εκνευρίζεται:

1. Όταν του κλείνουν το τηλέφωνο κατάμουτρα.

2. Όταν τον διακόπτουν στο τηλέφωνο ή έχει να κάνει με στενόμυαλους και απαισιόδοξους ανθρώπους.

3. Όταν περιορίζεται και δεν μπορεί να μιλήσει.

4. Όταν πρέπει να κάνει ησυχία ή να είναι συνεπής.ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07


Ο Καρκίνος τσιμπάει με την αδιαφορία. Και αρχίζει : που είσαι, γιατί δεν με πήρες τηλέφωνο, γιατί δεν απαντάς στα μηνύματα; Του εξάπτεις το ενδιαφέρον και φυσικά απολαμβάνει την επανεμφάνισή σου. Τον πιάνουν όμως τόσες γκρίνιες και ανασφάλειες που στο τέλος αναρωτιέσαι αν άξιζε τον κόπο να το κάνεις. Σίγουρα θα το κρατήσει μανιάτικο και θα το κάνει και εκείνος σε ανύποπτο χρόνο, έτσι για να δεις τι ωραία που ήταν... Αυτός ο άντρας μπορεί να τρέξει να σε βρει και να σου εκφράσει συναισθήματα, όμως, θα έχεις χάσει την εμπιστοσύνη του, θα σε κουράσει πολύ με τα ξεσπάσματά του. Αν θέλεις να τον κάνεις να κολλήσει, κανάκεψέ τον και ανέβασε την αυτοπεποίθησή του.

Εκνευρίζεται:

1. Με τη βία και τις απότομες αλλαγές.

2. Με την προκλητική συμπεριφορά.

3. Όταν αποχωρίζεται αγαπημένα πρόσωπα.

4. Όταν τον παραμελούν και δέχεται αχαριστία.ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08


Ο Λέων είναι εγωιστής και δεν αγαπά την αδιαφορία. Αν εξαφανιστείς, θα το πληρώσεις με το ίδιο νόμισμα. Δεν γουστάρει την απόρριψη και θα θελήσει να πάρει το αίμα του πίσω. Σε περίπτωση που σε κυνηγήσει, θα είναι για να ικανοποιήσει το εγώ του και να επιβεβαιωθεί. Δεν τίθεται θέμα κολλήματος, θα το κάνει γιατί δεν μπορεί να δεχτεί ότι δεν του δίνεις σημασία. Αν βέβαια δεν το ενδιαφέρεις, δεν θα καταλάβει καν ότι εξαφανίστηκες και όταν κάποια στιγμή εμφανιστείς, θα ρωτήσει από ανθρώπινο ενδιαφέρον τι σου συνέβη.

Εκνευρίζεται:

1. Όταν τον απορρίπτουν ή τον αποφεύγουν.

2. Όταν δεν αποτελεί το κέντρο προσοχής.

3. Όταν δεν έχει τον πρώτο λόγο ή κάποιος είναι καλύτερος από αυτόν.

4. Όταν δεν έχει λεφτά για να ζήσει άνετα.ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09


Ο Παρθένος είναι λογικός και πρακτικός και όλα αυτά του φαίνονται παιδιάστικες αντιδράσεις. Είναι πολύ έξυπνος και δεν του αρέσουν οι γυναίκες που χρησιμοποιούν τέτοιου είδους κόλπα για να κατακτήσουν έναν άντρα. Δεν θα κάτσει να σκάσει, θα βρει κάτι άλλο να ασχοληθεί. Αυτός ο άντρας θα κολλήσει με την προσωπικότητά σου και δεν έχει όρεξη να ασχοληθεί με παιχνιδάκια. Δεν καταλαβαίνει αυτά τα τσαλιμάκια. Αν θέλεις, απαντάς στα τηλέφωνα, αν δεν θέλεις, το ξεκόβεις. Άσε που είναι ικανός να σε ψάχνει μέχρι και σε νοσοκομείο νομίζοντας πως έχεις πάθει κάτι. Και μετά αλίμονό σου αν πάρει τέτοια λαχτάρα.

Εκνευρίζεται:

1. Με την ασυνέπεια, την ανοργανωσιά, την ακαταστασία.

2. Με την γκρίνια, τα παράπονα, τα ξεσπάσματα.

3. Όταν πρέπει να αλλάξει το πρόγραμμά του.

4. Όταν δεν απαντούν στα τηλέφωνα ή τα μηνύματά του.ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10


Ο Ζυγός είναι γοητευτικός και παιχνιδιάρης. Αγαπά τις γυναίκες και φεύγει όταν κάτι νέο τον εξιτάρει. Αν το παίζει δύσκολος χωρίς να υπάρχει σοβαρός λόγος, θα κολλήσει όταν εξαφανιστείς. Αν όμως παίζει και κάτι άλλο στη ζωή του, δεν θα σου δώσει σημασία. Φυσικά και γεμίζει με αβεβαιότητες και αμφιβολίες για το ενδιαφέρον σου αν εξαφανίζεσαι. Φοβάται και σκέπτεται αν τον θέλεις ή όχι. Και αρχίζει η πλάστιγγα να γέρνει πότε από τη μια πλευρά, πότε από την άλλη. Πάντως, χάνεις πόντους στην εκτίμησή του γιατί θεωρεί αγένεια να μην απαντάς σε κλήσεις και μηνύματα.

Εκνευρίζεται:

1. Όταν ακούει φωνές και δεν μπορεί να εκφραστεί.

2. Όταν δεν περνάει καλά και δεν παίζει κάτι ερωτικό στη ζωή του.

3. Όταν δέχεται όρους και αυστηρότητα.

4. Με τη μιζέρια και την άσχημη εμφάνιση.ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11


Ο Σκορπιός θέλει να έχεις τα μάτια σου κολλημένα πάνω του και σίγουρα θα σε κυνηγήσει αν εξαφανιστείς ή αδιαφορήσεις. Θα παθιαστεί, θα ζηλέψει αλλά θα ενοχληθεί κιόλας, μπορεί να χάσει την εμπιστοσύνη του και αυτό θα είναι καταστροφικό για τη σχέση σας. Αν μάλιστα καταλάβει ότι το κάνεις για να του κεντρίσεις το ενδιαφέρον, θα κάνει κι αυτός το ίδιο, για να σου τη σπάσει. Μπορεί λοιπόν όλο αυτό το παιχνίδι να τον εξιτάρει, απαιτεί όμως να είσαι δυνατός παίχτης και να έχεις στρατηγική. Είναι μυστικοπαθής και περίεργος και θα σε κάνει με τον τρόπο του να φτάσεις στο σημείο να απολογηθείς.

Εκνευρίζεται:

1. Όταν έχει να κάνει καιρό σεξ ή όταν δεν έχει σύντροφο με ανεβασμένη λίμπιντο.

2. Όταν τον κατηγορούν και του ρίχνουν ευθύνες.

3. Όταν του κρύβουν μυστικά ή του λένε ψέματα.

4. Όταν δεν του δίνουν σημασία.ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12


Ο Τοξότης θέλει να κατακτά στόχους και έχει στραμμένο το βλέμμα του σε μακρινούς ορίζοντες. Όσο πιο δύσκολος ο στόχος, τόσο πιο μεγάλο το ενδιαφέρον. Αν αποτύχει, στρέφεται αλλού γιατί βαριέται. Η αδιαφορία πιάνει για λίγο, θα τρέξει να σε βρει για να σε φέρει στο σημείο που εκείνος θέλει. Αν αυτά τα κόλπα γίνονται επαναλαμβανόμενα, τότε θα βαρεθεί και θα αναζητήσει νέους στόχους. Αν δε, δεν ενδιαφέρεται, δεν θα πάρει χαμπάρι πόσες εξαφανίσεις και επανεμφανίσεις έκανες. Έχει πολλά πράγματα να κάνει για να ασχοληθεί από πότε έχεις να τον πάρεις τηλέφωνο. Αν πραγματικά ενδιαφέρεται για εσένα, να ξέρεις πως τα κολπάκια είναι περιττά.

Εκνευρίζεται:

1. Όταν δεν έχει λεφτά να ταξιδέψει.

2. Όταν κάποιος δεν έχει το θάρρος της γνώμης του.

3. Όταν δεν λειτουργεί ελεύθερα και αυθόρμητα.

4. Όταν υπάρχει στασιμότητα.ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01


Ο Αιγόκερως αναζητά τη σταθερότητα, δεν αγαπά τέτοιου είδους κόλπα για να τον κατακτήσεις. Είναι λογικός και θέλει να αισθάνεται ασφαλής, σίγουρος, να έχει εμπιστοσύνη στον άνθρωπο που έχει δίπλα του. Με την αδιαφορία, θεωρεί ότι δεν τον θέλεις ή ότι παίζεις μαζί του, θα τον εκνευρίσεις. Άσε που μπορεί να σκεφτεί ότι σου συνέβη και κάτι κακό. Αν σε ψάξει, τότε φρόντισε να βρεις μια καλή και σοβαρή δικαιολογία γιατί το κακό θα σου συμβεί τότε.

Εκνευρίζεται:

1. Όταν του μιλούν άσχημα ή τον προσβάλλουν.

2. Όταν του θίγουν την αξιοπρέπεια.

3. Όταν δεν τον εμπιστεύονται ή παραβιάζουν την προσωπική του ζωή.

4. Όταν δεν έχει λεφτά για να ζει αξιοπρεπώς.ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02


Ο Υδροχόος είναι απρόβλεπτος, μπορεί να σε κυνηγήσει εκεί που δεν το περιμένεις, να κολλήσει όταν εσύ είσαι στο φεύγα. Δεν ξέρεις ποτέ μαζί του που βρίσκεσαι. Τη μια, μπορεί να μη δώσει σημασία αν εξαφανιστείς, την άλλη όμως μπορεί να τρέχει από πίσω σου. Δεν πιάνεται εύκολα, ποτέ δεν ξέρεις τι σε περιμένει. Αντιλαμβάνεται με ανοιχτό τρόπο τα πράγματα, εντελώς διαφορετικό από τους άλλους. Μπορεί να εξαφανιστείς και κείνος να πιστέψει πως αγαπάς την ελευθερία και αυτό να τον ενθουσιάσει. Αυτό μπορεί να σημαίνει με τη δική του λογική πως κι εκείνος μπορεί να εξαφανίζεται όποτε θέλει. Μήπως λοιπόν το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που επεδίωκες;

Εκνευρίζεται:

1. Όταν τον προδίδουν οι φίλοι του.

2. Όταν μιλά με στενόμυαλους ανθρώπους ή δεν τον ακούν ή τον κοροϊδεύουν.

3. Όταν σκέφτεται πως υπάρχουν ανυπεράσπιστοι άνθρωποι που πονούν.

4. Όταν μολύνεται το περιβάλλον και κακοποιούνται τα ζώα.ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03


Ο Ιχθύς αναζητά ενδιαφέρον και αγάπη και αν εξαφανιστείς, θα στεναχωρηθεί και θα ανησυχήσει. Όμως μην θεωρήσεις δεδομένα τα συναισθήματά του κι ούτε να είσαι σίγουρη πως θα τρέξει από πίσω σου. Αν δεν σε αγαπά δε ή δεν καλύπτεται συναισθηματικά, τότε θα αναζητήσει νέες συγκινήσεις. Μπορεί και να μην αντιληφθεί ότι εξαφανίστηκες ή μπορεί να σκεφτεί ότι έπαθες κάτι. Ποτέ δεν είσαι σίγουρη για το πως αντιδρά.

Εκνευρίζεται:

1. Όταν όλοι έχουν σύντροφο εκτός από αυτόν.

2. Όταν προδίδονται τα όνειρά του.

3. Όταν τον ξεχνούν ή τον κοροϊδεύουν.

4. Όταν οι προσπάθειές του δεν βρίσκουν ανταπόκριση.missbloom
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top