Τι συμβαίνει όταν συναντιούνται δυο ζώδια στο κρεβάτι

0
Εσύ σε ποια κατηγορία ανήκεις;

Ποια θεωρείς τα πιο φλογερά ζώδια; Η συνήθης απάντηση είναι εκείνα που μπορεί να ταιριάξει καλύτερα η χημεία σας. Αλλά ας μην ξεχνάμε ότι κάποια ζώδια από τη φύση τους είναι φωτιά, κάποια άλλα είναι «κρυφά» ταλέντα και υπάρχουν κι εκείνα που τέλος πάντων δεν είναι το δυνατό τους σημείο το κρεβάτι. Εσύ σε ποια κατηγορία ανήκεις, με ποιους ταιριάζεις και με ποιους καλύτερα να μην μπλέξεις;



ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04


Αν είσαι Κριός, δεν υπάρχει περίπτωση να μην τα βρεις στο κρεβάτι με έναν Λέοντα αλλά και με έναν Τοξότη που ταιριάζετε στο τσαγανό κι έχετε τα ίδια αντανακλαστικά.

Πολύ κοντά στο ιδανικό, θα μπορούσες να νιώσεις άνετα και με έναν Δίδυμο αν δε μιλούσε πολύ, με έναν Ζυγό εφόσον έπαιρνες εσύ την πρωτοβουλία και ασφαλώς με έναν Υδροχόο για πειραματισμό.

Απέφυγε ωστόσο έναν Ταύρο γιατί θα σου φανεί τρομερά βαρετός για τα γούστα σου, έναν Παρθένο (γιατί πόση ν’ αντέξεις κριτική;) κι έναν Αιγόκερω που σου πέφτει πολύ αυστηρός.

Ξανασκέψου το πριν μπλέξεις με Καρκίνο, Σκορπιό και Ιχθύ.



ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05


Αν είσαι Ταύρος, δεν υπάρχει περίπτωση να μην τα βρεις στο κρεβάτι με έναν Παρθένο αφού κι οι δύο είστε κρυφά ταλέντα στη σαγήνη και με έναν Αιγόκερω γιατί έχει το πακέτο.

Πολύ κοντά στο ιδανικό, θα μπορούσες να νιώσεις άνετα με έναν Καρκίνο που ξέρει να σε κανακεύει, με έναν Σκορπιό που θα ζήσετε το απόλυτο πάθος και με έναν Ιχθύ που θα σε εκπλήξει με τη φαντασία του.

Απέφυγε ωστόσο έναν Δίδυμο γιατί είναι λάδι-λάδι και τηγανίτα τίποτα, έναν Ζυγό γιατί κανείς σας δε θα αποφασίσει να κάνει το βήμα και έναν Υδροχόο γιατί θα νοιάζεται κυρίως για τον εαυτό του.

Ξανασκέψου το πριν μπλέξεις με Κριό, Λέοντα και Τοξότη.



ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06


Αν ανήκεις στο ζώδιο των Διδύμων, δεν υπάρχει περίπτωση να μην τα βρεις στο κρεβάτι με τον τόσο γλυκό Ζυγό και με τον εκκεντρικά έξυπνο Υδροχόο.

Πολύ κοντά στο ιδανικό, θα μπορούσες να νιώσεις άνετα με έναν Κριό που ξέρετε να πιάνετε την ευκαιρία απ’ τα μαλλιά, με έναν Λέοντα γιατί έχει τον τρόπο του να σε ανάβει και με έναν Τοξότη που τα μυαλά σας κάνουν συγχορδία.

Απέφυγε ωστόσο έναν Ταύρο γιατί το πάει πολύ αργά για τα γούστα σου, έναν Παρθένο γιατί πέφτει στην υπερανάλυση και έναν Αιγόκερω που δεν έχει ιδέα από αυθορμητισμό.

Ξανασκέψου το πριν μπλέξεις με Καρκίνο, Σκορπιό ή Ιχθύ.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07


Αν ανήκεις στο ζώδιο του Καρκίνου, δεν υπάρχει περίπτωση να μην τα βρεις στο κρεβάτι με έναν Σκορπιό που θα σε οδηγήσει στα μονοπάτια του πάθους και με έναν Ιχθύ που είναι παιδί με φαντασία.

Πολύ κοντά στο ιδανικό, θα μπορούσες να νιώσεις άνετα με έναν Ταύρου που ξέρει να προσφέρει απόλαυση, έναν Παρθένο που είναι τελικά κρυφό ταλέντο και έναν Αιγόκερω που θα σε απελευθερώσει.

Απέφυγε ωστόσο έναν Δίδυμο γιατί δεν ξέρει να ξεκλειδώσει τους πόθους σου με παιχνίδια πριν το κυρίως, έναν Ζυγό που γρήγορα θα καταλάβεις ότι κοιτάει αλλού και έναν Υδροχόο που δεν αφήνεται εύκολα.

Ξανασκέψου το πριν μπλέξεις με Κριό, Λέοντα ή Τοξότη.



ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08


Αν ανήκεις στο ζώδιο του Λέοντα, δεν υπάρχει περίπτωση να μην τα βρεις στο κρεβάτι με έναν Κριό, αφού θα πάρουν φωτιά και τα πατώματα, καθώς και με έναν Τοξότη που σίγουρα μαζί του δεν πρόκειται να βαρεθείς.

Πολύ κοντά στο ιδανικό, θα μπορούσες να νιώσεις άνετα με έναν Δίδυμο που δε χρειάζεται πολλά για να μπει στο νόημα, με έναν Ζυγό που σου παίρνει εύκολα τα μυαλά και με έναν Υδροχόο που θέλετε σχεδόν τα ίδια πράγματα.

Απέφυγε ωστόσο έναν Ταύρο γιατί ίσως σου βγάλει μια μιζέρια, έναν Παρθένο γιατί είναι απίστευτα επικριτικός και έναν Αιγόκερω που από σένα μόνο θα απαιτεί.

Ξανασκέψου το πριν μπλέξεις με Καρκίνο, Σκορπιό ή Ιχθύ.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09


Αν ανήκεις στο ζώδιο της Παρθένου, δεν υπάρχει περίπτωση να μην τα βρεις στο κρεβάτι με έναν Ταύρο που ξέρεις ότι πατάει στα πόδια του αλλά είναι παιδί με φαντασία και έναν Αιγόκερω που θα δώσει τη δυνατότητα να δοκιμάσετε κάτι πρωτόγνωρο.

Πολύ κοντά στο ιδανικό, θα μπορούσες να νιώσεις άνετα με έναν Καρκίνο γιατί δε θα πει όχι στους δικούς σου «κρυφούς» πειραματισμούς, έναν Σκορπιό για κάτι πιο παθιασμένο και έναν Ιχθύ που ταιριάζει η χημεία σας.

Απέφυγε ωστόσο έναν Κριό γιατί σε πολύ λίγα γούστα θα τα βρείτε, έναν Λέοντα γιατί είναι ενοχλητικά νάρκισσος και έναν Τοξότη που πρώτα θα κοιτάξει τη δική του ικανοποίηση.

Ξανασκέψου το πριν μπλέξεις με Δίδυμο, Ζυγό ή Υδροχόο.



ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10


Εάν ανήκεις στο ζώδιο του Ζυγού, δεν υπάρχει περίπτωση να μην τα βρεις στο κρεβάτι με έναν Δίδυμο που θα σε ξεκλειδώσει και με έναν Υδροχόο που έχει τον τρόπο του να απομυθοποιήσει τα ταμπού σου.

Πολύ κοντά στο ιδανικό, θα μπορούσες να νιώσεις άνετα με έναν Λέοντα που η φωλιά σας θα μοιάζει υπερπαραγωγή, με έναν Κριό που θα σου δείχνει πόσο πολύ σε θέλει και με έναν Τοξότη που θα πάει το πράγμα σε άλλο level.

Απέφυγε ωστόσο να τα βρεις με τον Καρκίνο γιατί είναι κυκλοθυμικός, με έναν Σκορπιό γιατί θα σε σκάσει με την κτητικότητά του και με έναν Ιχθύ γιατί ίσως να μην ταιριάζει η χημεία σας.

Ξανασκέψου το πριν μπλέξεις με Παρθένο, Ταύρο κι Αιγόκερω.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11


Εάν ανήκεις στο ζώδιο του Σκορπιού, δεν υπάρχει περίπτωση να μην τα βρεις στο κρεβάτι με έναν Καρκίνο που σε γοητεύει με την ευγένειά του και με έναν Ιχθύ που έχει τον τρόπο του να ξυπνάει τα ερωτικά σου ένστικτα.

Πολύ κοντά στο ιδανικό, θα μπορούσες να νιώσεις άνετα με έναν Ταύρο γιατί αλληλοσυμπληρώνεστε, με έναν Παρθένο γιατί διαθέτει κρυφά ταλέντα και με έναν Αιγόκερω που τελικά διαθέτει πονηρό μυαλό.

Απέφυγε ωστόσο να τα βρεις με έναν Δίδυμο αφού σύντομα θα διαπιστώσεις ότι δεν έχετε πολλά κοινά, με έναν Ζυγό γιατί δε φημίζεται ιδιαίτερα για την πίστη του και με έναν Υδροχόο που μάλλον θα σου σπάσει τα νεύρα.

Ξανασκέψου το πριν μπλέξεις με Κριό, Λέοντα ή Τοξότη.



ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12


Εάν ανήκεις στο ζώδιο του Τοξότη, δεν υπάρχει περίπτωση να μην τα βρεις στο κρεβάτι με έναν Λέοντα που ξέρει να το γλεντάει και με έναν Κριό που μόνο με τα μάτια παίρνετε φωτιά.

Πολύ κοντά στο ιδανικό, θα μπορούσες να νιώσεις άνετα με έναν Δίδυμο γιατί ταιριάζουν τα μυαλά σας, με έναν Ζυγό γιατί έχει κάτι που σε προκαλεί και με έναν Υδροχόο που είναι ένα πλάσμα άκρως γοητευτικό.

Απέφυγε ωστόσο να τα βρεις με έναν Παρθένο γιατί μάλλον θα τον θεωρείς ξενέρωτο, με έναν Ταύρο γιατί είναι επαναλαμβανόμενος και με έναν Αιγόκερω που έχει πολλά φορτωμένα «πρέπει».

Ξανασκέψου το πριν μπλέξεις με Καρκίνο, Σκορπιό ή Ιχθύ.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01


Εάν ανήκεις στο ζώδιο του Αιγόκερου, δεν υπάρχει περίπτωση να μην τα βρεις στο κρεβάτι με έναν Ταύρο γιατί έχει τον τρόπο του να σε σαγηνεύει και με έναν Παρθένο που θα σε εντυπωσιάσει με την εμπειρία του.

Πολύ κοντά στο ιδανικό, θα μπορούσες να νιώσεις άνετα με έναν Καρκίνο που έχετε παρόμοιες απόψεις, με έναν Σκορπιό γιατί σου βγάζει κάτι έντονο και με έναν Ιχθύ γιατί είναι παιδί με φαντασία.

Απέφυγε ωστόσο να τα βρεις με έναν Δίδυμο γιατί δε γνωρίζει από μέτρο, με έναν Ζυγό γιατί δεν πρόκειται να σου πει τι θέλει και με έναν Υδροχόο που θα σε φτάσει στα όριά σου.

Ξανασκέψου το πριν μπλέξεις με Κριό, Λέοντα ή Τοξότη.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02


Εάν ανήκεις στο ζώδιο του Υδροχόου, δεν υπάρχει περίπτωση να μην τα βρεις στο κρεβάτι με έναν Κριό που δε θα ζητά πολλές δεσμεύσεις και με έναν Λέοντα που έχει τον τρόπο να σε γεμίζει ένταση.

Πολύ κοντά στο ιδανικό, θα μπορούσες να νιώσεις άνετα με έναν Δίδυμο γιατί δε θα σου ζητάει μετά άλλες δεσμεύσεις και με έναν Ζυγό που θα ανακαλύψεις πως διαθέτει κρυφά ταλέντα.

Απέφυγε ωστόσο να τα βρεις με έναν Ταύρο γιατί το μεταξύ σας γρήγορα θα γίνει ρουτίνα, με έναν Παρθένο που δεν ξέρει από αυθορμητισμό και με έναν Αιγόκερω που θα σου κάνει τον αρχηγό.

Ξανασκέψου το πριν μπλέξεις με Καρκίνο, Σκορπιό ή Ιχθύ.



ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03


Εάν ανήκεις στο ζώδιο των Ιχθύων, δεν υπάρχει περίπτωση να μην τα βρεις στο κρεβάτι με έναν άκρως ερωτικό Σκορπιό και με έναν πρόθυμο Καρκίνο.

Πολύ κοντά στο ιδανικό, θα μπορούσες να νιώσεις άνετα με έναν Ταύρο, με έναν Παρθένο γιατί μια χαρά αλληλοσυμπληρώνεστε και με έναν Αιγόκερω που θα έχεις πολλά να ανακαλύψεις.

Απέφυγε ωστόσο να τα βρεις με έναν Δίδυμο που δε διαθέτει καν τη φαντασία να σε ικανοποιεί, έναν Ζυγό που δεν έχει τα αντανακλαστικά και έναν Υδροχόο που θα σου είναι ψυχρός.

Ξανασκέψου το πριν μπλέξεις με Κριό, Λέοντα ή Τοξότη.



Μελίνα Φώφη
zwdia
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top