19 Νοεμβρίου – Παγκόσμια Μέρα Άντρα

0
θα πρέπει να μην ξεχνάμε τη μέρα τους.

Η αλήθεια είναι, πως στο θέμα των παγκόσμιων ημερών (και όχι μόνο!), οι άντρες είναι λίγο παραγκωνισμένοι. Όλοι γνωρίζουν τη μέρα της μαμάς, εκείνη τη μέρα που όλα τα πιτσιρίκια επιστρέφουν απ’ το σχολείο με μια ζωγραφιά αφιερωμένη στη μαμά τους. Υπάρχει φυσικά και η μέρα του μπαμπά, αλλά ποιος τη θυμάται αλήθεια; Όλοι γνωρίζουν τη μέρα της γυναίκας! Εκείνη τη μέρα που όλα τα μαγαζιά γεμίζουν με χαμογελαστές γυναικοπαρέες. Υπάρχει φυσικά και η μέρα του άντρα, αλλά ποιος τη θυμάται αλήθεια; Not fair! I know!

Τη θυμόμαστε ή όχι, η Παγκόσμια Μέρα του Άντρα, υπάρχει και έχει οριστεί να γιορτάζεται κάθε 19 του Νοέμβρη! Ναι λοιπόν! Κι οι άντρες έχουν την αποκλειστικά δική τους μέρα! (Καλά, αποκλειστική δεν την λες, γιατί η 19η Νοεμβρίου έχει οριστεί και ως Παγκόσμια Μέρα Δημόσιας Τουαλέτας, αλλά ας το προσπεράσουμε μέρα που είναι!).

Η Παγκόσμια Μέρα του Άντρα, γιορτάζεται σε περισσότερες από 70 χώρες του κόσμου, για να υπενθυμίζει την σημαντική συνεισφορά των αντρών στον πολιτισμό, αλλά και στην οικογένεια. Όλες εμείς λοιπόν, που παρά τα (συνεχή κι ασταμάτητα) παράπονα, αγαπάμε τους άντρες, οφείλουμε να τους πούμε ένα “ευχαριστώ”, βρίσκοντας τρόπους να κάνουμε τουλάχιστον αυτή τη μέρα ξεχωριστή για εκείνους!

Προφανώς και δεν πρέπει να περιμένουμε μια ειδική μέρα για να δείξουμε στον άνθρωπό μας πως τον αγαπάμε και πως είναι σημαντικός για μας, δυστυχώς όμως είναι αλήθεια πως με τους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας, κάπου το ξεχνάμε, κάπου το αμελούμε. Αυτή η μέρα λοιπόν, είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να θυμίσουμε και σε εκείνον, αλλά και σε μας τις ίδιες, γιατί τον διαλέξαμε. Γιατί λοιπόν να μην του κάνουμε ένα δώρο; Όχι απαραίτητα απ’ αυτά που κοστίζουν, αλλά απ’ αυτά που αξίζουν!

Μαγείρεψέ του το αγαπημένο του φαγητό (bonus tip, μπορείς να το μαγειρέψεις φορώντας ποδιά – και μόνο 😛 ). Κλείσε εισιτήρια για μια ταινία που θέλει να δει στο σινεμά. Οργάνωσε μια σούπερ αισθησιακή βραδιά με χαμηλό φωτισμό, λαδάκια μασάζ και φυσικά σεξ (πολύ σεξ)! Πράγματα που θα χαρεί και στο τέλος της ημέρας θα τα χαρείς και εσύ!

Δεν είναι τυχαίο πως λένε ότι οι άντρες είναι σαν μικρά παιδιά. Ισχύει, μιας κι αυτοί σαν παιδιά, χαίρονται με μικροπράγματα κι αυτό αν μη τι άλλο οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ότι είναι πολύ γλυκό και χαριτωμένο! Μια ακόμη μεγάλη αλήθεια είναι πως χρειάζεται μεγάλες αντοχές να επιβιώσουν απ’ την ασταμάτητη γυναικεία γκρίνια! Γι’ αυτούς, αλλά και για πάμπολλους άλλους λόγους, θα πρέπει να μην ξεχνάμε τη μέρα τους και να την κάνουμε γι’ αυτούς όσο πιο όμορφη γίνεται!

Χρόνια σας πολλά!

Της Κικής Γιοβανοπούλου
gynaikaeimai
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top