Πώς περνούν τα 12 Ζώδια την Καθαρά Δευτέρα;

0
Πετάνε όλα χαρταετό;

Ξέρεις πώς θα περάσουν τα Ζώδια την Καθαρά Δευτέρα; Θα πετάξουν χαρταετό; Ναι; Όχι; Ίσως;

Εμείς τα αποκαλύπτω όλα!



ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04


Ο δυναμικός και αυθόρμητος Κριός, θα παρασύρει με τον ενθουσιασμό του τους φίλους του που βαριόντουσαν να πετάξουν χαρταετό. Δεν είναι σίγουρος ότι θα καταφέρει να τον υψώσει αλλά φύσει αισιόδοξο ζώδιο πάει για να τα καταφέρει! Και θα τα καταφέρει!



ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05


Το πείσμα του, ως γνωστόν, δεν έχει ταίρι. Αν ο Ταύρος αποφασίσει ότι θέλει να πετάξει χαρταετό, θα το πραγματοποιήσει ακόμα κι αν ο χαρταετός δεν έχει καλούμπα, ακόμα κι αν δε φυσάει! Τέλος!




ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06


Ο Δίδυμος θα βρει έναν πλανόδιο που πουλάει χαρταετούς και επικοινωνιακός γαρ, θα πιάσει μαζί του την κουβέντα, πριν αγοράσει έναν. Στη συνέχεια, αφού “παίξει” λίγο με τον χαρταετό, γρήγορα θα βαρεθεί, θα τον δώσει σε ένα παιδάκι και θα πάει για τσιπουροκατάσταση με την παρέα του!



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07


Ο Καρκίνος θα μείνει σπίτι και θα ετοιμάσει τα όστρακα, τις γαριδομακαρονάδες και τις ταραμοσαλάτες, όσο οι άλλοι θα ασχολούνται με τον χαρταετό τους! Συναισθηματικός και δοτικός, θα προσφέρει στους αγαπημένους του ένα υπέροχο τραπέζι με του πουλιού το γάλα! Καλή όρεξη παρέα του Καρκίνου!



ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08


Ο Λέων θα αγοράσει έναν μεγαλοπρεπή χαρταετό και θα αφήσει την παρέα του να τρέχει μέχρι να τον σηκώσει στον ουρανό, όσο εκείνος θα κάθεται να μασάει στάχι κάτω από ένα δέντρο, ωσάν τον Λούκυ Λουκ . Όταν τον σηκώσουν τον τιμημένο, θα πάρει την καλούμπα και θα τον ανεμίζει στον ουρανό, επιδεικνύοντας τον!



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09


Ο Παρθένος θα καθίσει κάτω να υπολογίσει με προσοχή και βάζοντας σε κουτάκια τι πρέπει να φτιάξει και πώς (ζύγια, ουρά, κλπ), ώστε ο δικός του χαρταετός να πετάξει ψηλά με επιτυχία!




ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10


Ο Ζυγός θα σπαταλήσει μισή μέρα από τη ζωή του για να αποφασίσει αν θέλει ή όχι να πετάξει χαρταετό. Δε θα μπορεί να αποφασίσει και τελικά θα έρθει κάποιος δικός του που θα πάρει για εκείνον την απόφαση. Αν φτιάξει τον δικό του χαρταετό, θα είναι υπέροχος, εξαιρετικής αισθητικής με τα διάφορα βαρίδια, κορδέλες κλπ, δίκαια τοποθετημένα!



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11


Ο Σκορπιός, θα βλέπει άλλους χαρταετούς να πετάνε πιο ψηλά από τον δικό του και θα νιώσει έναν εκνευρισμό. Θα του περάσει από το μυαλό να εκδικηθεί αυτούς που τα κατάφεραν καλύτερα, αλλά τελικά θα γυρίσει σπίτι του και θα κάνει κίνκυ σεξ με τον/ τη σύντροφό του!



ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12


Ο Τοξότης θα «πετάξει» χαρταετό στο έθιμο! Σε εισαγωγικά το ρήμα! Θα κάνει τον Κινέζο, που λέμε! Τόσο ταμπεραμέντο και τόση ενέργεια, κρίμα να τα χαλαλίσει σε χαρταετούς. Καλύτερα να πάει ένα ταξίδι!




ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01


Ο Αιγόκερως είναι αυτός που θέλουν όλοι δίπλα τους στην κατασκευή ή/και στο πέταγμα του χαρταετού, γιατί έχει υπομονή και επιμονή. Περιμένει και δε βιάζεται μέχρι να γίνει σωστά η -οποιαδήποτε- δουλειά και να δημιουργηθεί ένας χαρταετός που θα σηκωθεί στον αέρα εύκολα και χωρίς παρατράγουδα!



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02


Ο Υδροχόος δε θα πετάξει χαρταετό. Γιατί να το κάνει; Επειδή έτσι επιτάσσει η μέρα; Όχι! Κι αυτή τη μέρα, όπως κι όλες τις υπόλοιπες, θα τη ζήσει με τους δικούς του όρους και επιθυμίες! Ανεξάρτητο και δυναμικό ζώδιο, αν θέλει να φάει μπριζόλες γιατί αυτό τραβάει η όρεξη του, αυτό θα κάνει, κι εσύ, οκ, φάε τα σαρακοστιανά!



ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03


Ο Ιχθύς θα καλλιτεχνήσει. Θα κάνει τον πιο αρτιστίκ χαρταετό, διότι πιάνουν τα χέρια του κι αν δεν κάνει αυτός την πιο όμορφη κατασκευή, τότε ποιος θα τη κάνει, οέο;




Καλή Σαρακοστή!
nouazetamefountouki
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top