Πώς να τον εντυπωσιάσεις σύμφωνα με το ζώδιο του;

0
Υπόθεση ερωτική κατάκτηση και ζώδια...

Γνωριστήκατε, σου αρέσει, αλλά θέλεις να κάνεις αυτό το «κλικ» που θα τον/την εντυπωσιάσει και θα τον κάνει να κολλήσει μαζί σου! Σε αυτό το άρθρο θα μάθεις απλά, εύκολα και γρήγορα, πού και πώς πρέπει να επικεντρωθείς προκειμένου να εντυπωσιάσεις τον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει!



ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04

Δείξε αυθορμητισμό, ειλικρίνεια, να είσαι το 100% του εαυτού σου χωρίς ντροπές και γιατί όχι, πήγαινε του και λίγο κόντρα πού και πού για να του κεντρίσεις το ενδιαφέρον ! Προκάλεσε τον σε νέες περιπέτειες και άφησε τον ελεύθερο να πάρει πρωτοβουλίες.




ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05

Δείξε σταθερότητα, ζεστασιά, κέρδισε τον με ένα ωραίο δείπνο και σαγήνευσε τον με λάγνες ματιά διεγείροντας όλες του τις αισθήσεις. Να έχεις υπομονή στο φλερτ σου και να μην βιάζεσαι να προχωρήσει το μεταξύ σας, αλλά να πηγαίνεις την γνωριμία σας σε αργούς ρυθμούς!



ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06

Διέγειρε το μυαλό του, κάνε έξυπνες συζητήσεις, δείξε προσοχή σε όσα σου λέει και κάνε χιούμορ μαζί του γιατί αυτό θα τον ανεβάσει πολύ! Δείξε εντυπωσιασμό με όλα όσα σου εκφράζει. Προσκάλεσε τον να κάνετε μία μετακίνηση και διασκέδασε μαζί του παρέα με φίλους!



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07

Δείξε οικειότητα και ζεστασιά, κοίταξέ τον στα μάτια με νόημα, κάνε τον να νιώσει ότι είσαι δικός του άνθρωπος και ότι μαζί σου μπορεί να μοιραστεί τα πάντα. Άκουσε τον προσεχτικά όταν σου μιλά για το παρελθόν του και κάνε του και ερωτήσεις με ενδιαφέρον για να σου εκμυστηρευτεί περισσότερα στοιχεία! Να έχεις ενσυναίσθηση!



ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08

Κάνε του εκπλήξεις, κομπλιμέντα, αποθέωσε τον και δείξε θαυμασμό για αυτόν και τον έχεις στο τσεπάκι σου! Κάνε του ένα μικρό δωράκι, πήγαινε τον σε ένα μέρος που του αρέσει, δείξε τον ερωτικό σου πόθο με τακτ , ευγένεια, αλλά αδημονία!




ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09

Αφιέρωσε χρόνο για ατελείωτες συζητήσεις, τήρησε όσα θα πείτε , ή όσα του τάζεις, οργάνωσε μία δραστηριότητα που θα κάνετε μαζί και παρέμεινε συνεπής σε όσα λέτε. Σιγά – σιγά δείξε ρομαντισμό και τρυφερότητα το έχει ανάγκη αυτό!




ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10

Πάρε πρωτοβουλίες, διεκδίκησέ τον, κάνε κομπλιμέντα για την εξωτερική του εμφάνιση, αλλά προσπάθησε και με τους καλούς σου τρόπους να τον κάνεις να σου ξεδιπλωθεί! Βάλε ρομαντισμό και συναίσθημα στις επικοινωνίες και στα ραντεβού σας, θυμήσου ότι αυτό που ζητά είναι η συντροφικότητα!



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11

Ζητούμενό σου είναι να του διώξεις τις αμφιβολίες και τις καχυποψίες για αυτό δείξε προσοχή σε κάθε μικρή λεπτομέρεια. Πες αλήθειες μέσα από την ψυχή σου, κόλλησε τα μάτια σου πάνω του δείχνοντάς του ότι του παραδίνεσαι άνευ όρων… Προκάλεσε τον ερωτικά!



ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12

Κάνε τον να νιώσει ότι μαζί σου θα ζήσει μία όμορφη περιπέτεια που θα τον κάνει να νιώσει τα χρόνια της εφηβείας του! Διασκέδασέ τον, προκάλεσε τον , τόλμησε να κάνεις πράγματα μαζί του που δεν έχεις ξανακάνει, κάνε τον να γελάσει, να παίξει και να ενθουσιαστεί! Απέφυγε τις κτητικές συμπεριφορές.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01

Δείξε ενδιαφέρον για την δουλειά του, θαύμασε τα επιτεύγματά του, άφησε τον να έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο σε ότι προγραμματίζετε και δείξε σοβαρότητα, συνέπεια, σταθερότητα αλλά άνοιξε και την καρδιά σου με ειλικρίνεια!




ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02

Γίνε το φιλαράκι του όπου μαζί θα κάνετε τρέλες, θα μοιραζόσαστε τα πάντα, χωρίς πιέσεις και χωρίς την απαίτηση των δεσμεύσεων. Αιφνιδίασε τον ευχάριστα και με κάθε τρόπο, δείξε πάντα νέες πτυχές του εαυτού σου!




ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03

Εδώ θέλουμε ρομαντζάδα, τρυφερότητα, συναίσθημα και για να τον εντυπωσιάσεις θα πρέπει να του χαρίσεις στιγμές που θα τον κάνουν να αισθάνεται πρωταγωνιστής σε ρομαντική ταινία! Μία βόλτα στην παραλία να χαζέψετε το φεγγάρι, ένα δείπνο με κεριά και ρομαντική μουσική, η αφιέρωση ενός όμορφου τραγουδιού είναι μερικοί τρόποι.



oroskopos

Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top