Πώς εκδικούνται τα ζώδια;

0
ποια βάφουν τις κουρτίνες στο χρώμα που μισούσες;

Δεν είναι όλα τα ζώδια το ίδιο εκδικητικά.

Κάποια προσπαθούν να είναι πιο «ήρεμα» και κάποια άλλα είναι πολύ πιο «επιθετικά».

Το θέμα είναι να ξέρουμε τι έχει το καθένα στο μυαλό του.

Όχι τίποτα άλλο, να έχουμε και τον νου μας…ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04

Ναι, ο Κριός δεν είναι το πιο εκδικητικό ζώδιο του κύκλου, αλλά ανήκει στους πολύ δυνατούς παίχτες. Αν τον πληγώσεις, όμως, θα σε εκδικηθεί με το ίδιο νόμισμα! Με κυβερνήτη του τον Άρη, το συγκεκριμένο ζώδιο θα ανταποδώσει αμέσως το όποιο χτύπημα δεχτεί.

Στην αρχή θα στεναχωρεί λίγο που τον έχεις πληγώσει, αλλά έπειτα, θα δράσει αναλόγως, χωρίς καν να το σχεδιάσει. Η εκδίκηση για εκείνον λειτουργεί αντανακλαστικά∙ δράση-αντίδραση! Δε θα δώσει τίποτα λιγότερο, αλλά και τίποτε παραπάνω από αυτό που έχει ήδη λάβει.

Ο Κριός δεν «χαρίζει κάστανα» στα θέματα που τον πληγώνουν, πόσο μάλλον σε αυτά που τον έχουν αδικήσει ή βλάψει! Τουλάχιστον, με το ζώδιο αυτό, μπορείς να ξέρεις πως ό,τι έχει, θα στο πει ή θα στο δείξει. Αν του κάνεις κακό, θα σου κάνει το ίδιο κακό.

Δε θα περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να ενεργήσει και να σε κάνει να πονέσεις περισσότερο από εκείνον. Θα φτάσει στα άκρα την ώρα που θα συμβεί το περισταστικό και θα ξεχάσει τους καλούς του τρόπους, την ευγένεια και το χιούμορ που τον διακατέχει.

Ειδικά, άμα είναι πολύ εκνευρισμένος και δεν έχει τι να πει για να ανταποδώσει, με τον ίδιο τρόπο, μία προσβολή που έχει δεχτεί, θα προσπαθήσει να μειώσει τον απέναντι του, σχολιάζοντας, πρώτα απ’ όλα την εμφάνισή και το ντύσιμό του! Και έπειτα, θα προχωρήσει στο «κυρίως πιάτο»!ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05

Όχι, ο Ταύρος δε θα κάτσει ήσυχος, άμα κάποιος του κάνει κακό. Δεν είναι από τα ζώδια που μπορεί να αποδεχθούν μία κατάσταση και να τη συγχωρέσουν.

Τουναντίον, είναι από εκείνα τα ζώδια που δύσκολα δίνονται, δύσκολα ανοίγονται, δύσκολα εμπιστεύονται και μόλις προδοθούν, τότε ένα είναι σίγουρο, πως θα εκδικηθούν! Για τον Ταύρο είναι τρομερό να έχει δοθεί σε έναν άνθρωπο (όσο μπορεί να δοθεί αυτό το ζώδιο) και να τον πληγώσει.

Εκείνος δε θα το έκανε ποτέ αυτό σε κάποιον που τον ενδιαφέρει. Και γι’ αυτό το λόγο, δε θα του το ανταποδώσει μόνο με το ίδιο νόμισμα, αλλά θα ξεκινήσει να φτιάχνει ένα ολόκληρο σενάριο εκδίκησης για να τον πονέσει ακόμα περισσότερο.

Στην αρχή, θα φαίνεται ήσυχος και διακριτικός, αλλά μέσα του θα βράζει και θα τον τσούζει. Θα προσπαθεί να βρει τον πιο ύπουλο τρόπο, ώστε να πάρει την εκδίκησή του σωστά και αποτελεσματικά.

Δεν τον ενδιαφέρει ο χρόνος, αλλά ο τρόπος! Εντάξει, δεν είναι και ο χειρότερος άνθρωπος του κόσμου, αλλά θα σε πειράξει, άμα τον πειράξεις. Χαρακτηριστικά, το πιο ελαφρύ πράγμα που μπορεί να κάνει ένας Ταύρος είναι να σε προσβάλλει σχετικά με τη ζωή, το ντύσιμό σου, τα χρήματα που βγάζεις και τις δουλειές που έχεις.

Αυτό θα το κάνει μόνο σε άτομα που δεν τον πολυενδιαφέρουν και που δεν είχε προλάβει να ανοικτεί ιδιαίτερα και να εμπιστευτεί. Στην αντίθεση περίπτωση, δε…τρέμε κόσμε!ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06

Εδώ έχουμε να κάνουμε με μία ιδιάζουσα περίπτωση στο θέμα της εκδίκησης. Ο Δίδυμος φημίζεται για την έντονη προσωπικότητά του, τις ιδιαίτερες απόψεις του και τον άστατο χαρακτήρα του. Μόλις κάποιος τον αδικήσει, τότε γίνεται «πυρ και μανία» και βρίζει «θεούς και δαίμονες». Μπορεί να ξεσηκώσει όλο τον κόσμο και να παραπονεθεί παντού για την αχαριστία ορισμένων ανθρώπων, για το ποιόν τους και για τις σατανικές τους προθέσεις.

Εκεί είναι που θα συμβουλευτεί τους φίλους του για να φτιάξει το πιο αποτελεσματικό και πετυχημένο σχέδιο εκδίκησης που υπήρξε στην ιστορία της ανθρωπότητας! Και ενώ θα σκέφτεται, θα οργανώνει και θ’ ανυπομονεί να το εκτελέσει σωστά, ώστε να πάρει, αυτός που τον έβλαψε, αυτό που του αξίζει, εκεί κάπου το μυαλό του θα αποπροσανατολιστεί και θα χάσει το ενδιαφέρον του.

Το συγκεκριμένο ζώδιο λειτουργεί πολύ επιδερμικά σε αυτές τις καταστάσεις. Μπορεί να έχει δύο εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις επάνω σε ένα θέμα, τις οποίες τις αναπτύσσει αναλόγως το συμφέρον του.

Έτσι συμβαίνει και στον τομέα της εκδίκησης. Μπορεί να ξεσηκώσει τον κόσμο και να νομίζουν οι γύρω του πως θα κάνει κάποια μεγάλη καταστροφή και έπειτα να τα ξεχάσει όλα, λέγοντας στους φίλους του πως «Δεν έγινε και τίποτα το σοβαρό! Πώς κάνετε, έτσι;», αγνοώντας εντελώς το γεγονός και στέλνοντάς τους όλους στο… τρελοκομείο!ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07

Και ένα από τα βαριά «πυροβολικά» στον τομέα της εκδίκησης είναι ο αγαπημένος μας Καρκίνος! Μα είναι δυνατόν, αυτό το τρυφερό και αγαπησιάρικο ζώδιο να είναι από τα πλέον εκδικητικά; Κι όμως, είναι! Ο Καρκίνος είναι καρτερικός, αξιολάτρευτος και γλυκός, μέχρι το σημείο που θα τον πειράξεις. Μόλις τον βλάψεις ή τον πληγώσεις χωρίς να φταίει ή χωρίς να σου ‘χει κάνει κάτι, τότε αλλάζει πρόσωπο!

Μπορεί η παροιμία να λέει «Όπως έστρωσες, θα κοιμηθείς!», αλλά με το συγκεκριμένο ζώδιο, δε θα ξέρεις «τι έστρωσες», γιατί πολύ απλά εκδικείται για κάτι που μπορεί να μη σου ‘χει περάσει καν από το μυαλό! Η ευαισθησία του ζωδίου αυτού τον κάνει να προσέχει τα πάντα και όταν πληγώνεται να δρα άσχημα.

Προσπαθεί να είναι πολύ σωστός σε όλα του και του ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι, όταν τον αδικούνε. Δε θα το δείξει αμέσως, αλλά θα εκδικηθεί δυνατά και αμείλικτα, εκεί που ο άλλος δε θα το περιμένει.

Σημασία δεν έχει τόσο αυτό που θα κάνει, αλλά το πότε! Μπορεί να έχει περάσει ένα σεβαστό χρονικό διάστημα από τη στιγμή του γεγονότος και ο υπομονετικός Καρκίνος να εκδικηθεί μεταγενέστερα, την κατάλληλη ώρα και στο κατάλληλο μέρος.

Ξέρει να πονάει τους άλλους εκεί που πονάνε και να αποκαθιστά τη δικαιοσύνη, χωρίς να ψάχνει για συγχώρεση ή για απολογισμούς.ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08

Άλλο ένα ζώδιο που ξέρει να εκδικείται είναι ο Λέοντας. Η υπερηφάνεια του και η τελειομανία του τον κάνουν να ξεχωρίζει και να γίνεται πολύ ευαίσθητος όταν πρόκειται για αυτά. Εάν κάποιος τον μειώσει ή τον πληγώσει, τότε κακό του κεφαλιού του! Ο Λέοντας δε θα δείξει έλεος! Δεν τον ενδιαφέρει η συγχώρεση, οι προσπάθειες του άλλου να τα βρούνε, διότι το θέμα της εκδίκησης έχει ήδη δρομολογηθεί!

Δε θα αφήσει τίποτε όρθιο και θα πονέσει τον άλλον περισσότερο απ’ όσο πόνεσε εκείνος! Ο Λέοντας δε σηκώνει ούτε προσβολές ούτε τίποτα! Δε δέχεται πως κάποιος μπορεί να υψώσει τον τόνο της φωνής του και να ντροπιάσει έναν τόσο περήφανο άνθρωπο. Και γι’ αυτό το λόγο, θα το πληρώσει.

Και καλύτερα να το πληρώσει με λόγια και όχι με έργα, διότι τα έργα θα είναι πιο σκληρά και αμείλικτα. Δεν είναι από τα ζώδια που χρησιμοποιούν το λόγο για να «τραυματίσουν» κάποιον, αλλά τις πράξεις, καθώς εκεί μπορούν να ξεδιπλώσουν όλο το εκδικητικό τους ταλέντο και να τυραννήσουν τον άλλον, όπως πιστεύουν πως του αξίζει.

Ο Λέοντας δε «χαρίζει κάστανα» και μόνο όταν νιώσει πως πραγματικά άγγιξε αυτόν που τον πλήγωσε, θα σταματήσει. Μέχρι τότε, θα τον «χτυπά» όσο πιο δυνατά μπορεί, ώστε να μην επαναλάβει ποτέ το λάθος του και να καταλάβει ποια είναι η πραγματική θέση του. Τότε μόνο, θα υποχωρήσει, χωρίς να σκεφτεί καν να τον συγχωρέσει.ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09

Όχι, η εκδίκηση ενός Παρθένου δε λέει και πολλά συγκριτικά με τα άλλα ζώδια. Το συγκεκριμένο ζώδιο αντιδρά λίγο πιο ήπια, όταν το έχουνε πληγώσει και κακομεταχειριστεί. Το βασικό του όπλο είναι η αδιαφορία και με αυτό κάνει τους πάντες να «ταρακουνιούνται».

Μόλις κάποιος του κάνει κακό, τότε ο Παρθένος προσπαθεί να διατηρήσει την ψυχραιμία του και πολύ εύκολα τον διαγράφει μία και καλή από τη ζωή του. Αυτό δε σημαίνει πως δεν τον πονάει, αλλά ξέρει πως να διαχειρίζεται τα συναισθήματά του και πως να αποδίδει δικαιοσύνη.

Δε θα κάτσει να περιμένει απολογισμούς και δικαιολογίες. Το μόνο που τον νοιάζει είναι να ξεφορτωθεί ένα τέτοιο άτομο από την καθημερινότητά του και να συνεχίσει τη ζωή του χωρίς προστριβές και δυσκολίες.

Ο Παρθένος είναι από τα πιο αξιοπρεπή ζώδια του κύκλου και φέρεται στους άλλους, όπως θέλει να του φέρονται. Είναι σεμνός, πειθαρχημένος και ικανός να αντιμετωπίσει τα όποια προβλήματά του.

Γι’ αυτό το λόγο, δε θα σκεφτεί να δώσει ποτέ δεύτερη ευκαιρία σε κάποιον που του φέρθηκε άσχημα και να συνεχίσει να τον έχει κοντά του. Δεν μπορεί να ζει με το άγχος πως θα ξαναπροδο θεί, οπότε τον διαγράφει μία και καλή και πηγαίνει παρακάτω.

Στη σπάνια περίπτωση που αυτό που έχει συμβεί είναι αδιανόητα κακό, τότε το ζώδιο αυτό μπορεί και να σκεφτεί να τον βλάψει με πολύ σκληρά λόγια για να τον εκδικηθεί.ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10

Ο Ζυγός είναι το κατεξοχήν νούμερο ένα ζώδιο το οποίο πιστεύει και πρεσβεύει τη δικαιοσύνη. Δε θα πληγώσει ποτέ κάποιον ο οποίος δεν του φταίει και γενικά αποφεύγει τους τσακωμούς και τις εντάσεις.

Τώρα στην περίπτωση που κάποιος τον βλάψει, ε δε θα κάτσει και με «σταυρωμένα τα χέρια»! Η εκδίκηση του Ζυγού είναι η άμεση απόδοση της δικαιοσύνης. Αυτός που τον πείραξε, θα πληρώσει με το ίδιο νόμισμα και θα τον κάνει να νιώσει έτσι όπως ένιωσε εκείνος.

Του φαίνεται τρομερό να υπάρχει κάποιος κακόβουλος άνθρωπος, ο οποίος να θέλει το κακό του και να δρα με τον αντίστοιχο τρόπο για να το πετύχει. Μόλις ξεπεράσει το σοκ και δει πως είναι πραγματικά ο κόσμος, τότε θα αρχίσει να μηχανοραφεί!

Δε θα κάνει μεγάλη φασαρία ούτε κάποιο έντονο σκηνικό ώστε να τραβήξει τα βλέμματα των άλλων, καθώς δεν είναι καθόλου στο στυλ του, απλώς θα ανταποδώσει το κακό με τον ίδιο τρόπο!

Η τεχνική του συγκεκριμένου ζωδίου θα είναι, αναμφίβολα, πιο καλά μελετημένη, σχεδιασμένη, με μεγάλη προσοχή στις λεπτομέρειες, ώστε να μπορεί να την υποστηρίξει και να μην κάνει πίσω την τελευταία στιγμή, ακριβώς επειδή δε θα θέλει να εντείνει άλλο τη δυσχερής αυτή κατάσταση!

Έτσι, σκέφτεται πολύ αναλυτικά πριν πράξει, βλέπει πρώτα αν φταίει και εκείνος σε κάποιο σημείο και μόλις είναι απόλυτα σίγουρος για τις ευθύνες του και για το που φταίει…γίνεται άξιος ακόλουθος της «θείας δίκης»!ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11

«Θεία δίκη»; Δικαιοσύνη; Όχι, δε νομίζω πως κάτι τέτοιο ισχύει για το Σκορπιό, για κάνενα λόγο! Για το συγκεκριμένο ζώδιο, η εκδίκηση είναι η πεμπτουσία της κυριαρχίας!

Είναι το πλέον εκδικητικό ζώδιο, το οποίο όχι μόνο θα σε βλάψει, άμα τολμήσεις να το βλάψεις, αλλά θα σε κάνει να ξεχάσεις τι έχεις κάνει με τα δεινά που θα τραβήξεις από εκείνο! Μην τα βάλεις με το Σκορπιό, διότι η εκδίκηση είναι ένα παιχνίδι «κομμένο και ραμμένο» στα μέτρα του, με τους όρους και τις δυναμικές του.

Δε θα δείξει ποτέ έλεος σε κανέναν και θα κάνει τα πάντα για να νιώσεις όσο χειρότερα γίνεται που τόλμησες να σκεφτείς να πειράξεις το ζώδιο αυτό. Καλύτερα να αλλάξεις τόπο κατοικίας ή τηλέφωνο, ώστε να μην μπορεί να σε βρει και να τιμωρήσει, όπως μόνο εκείνος ξέρει.

Η μέθοδός του είναι ξακουστή για τη διάρκεια, την ένταση και την τέχνη της. Θα σχεδιάσει πολύ καλά και έξυπνα την εκδίκησή του και θα την εκτελέσει ακόμα καλύτερα. Έχει δημιουργικό πνεύμα και θα βάλει όλα τα μέσα και το μυαλό του για να την κάνει να πετύχει.

Ο Σκορπιός μεταμορφώνεται όταν τον βλάψει κάποιος. Δε θα κάτσει να στεναχωρηθεί ούτε για ένα λεπτό. Θα νευριάσει πάρα πολύ και θα διοχετεύσει το θυμό του στην προετοιμασία της εκδίκησης. Ακόμη, δεν πρόκειται να του πάρει και πολύ. Θα ξέρει από πριν, τι πονάει πιο πολύ τον άλλον, πως θα τον κάνει να υποφέρει και μέχρι που αντέχει να φτάσει.ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12

Εδώ τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά όσον αφορά την εκδίκηση. Ο Τοξότης τείνει να είναι ένα ελεύθερο πνεύμα, το οποίο δεν μπαίνει σε «καλούπια», ούτε θα σπαταλήσει πολύτιμο χρόνο και ενέργεια για να εκδικηθεί κάποιον. Άμα κάποιος τον βλάψει, μπορεί είτε να το αφήσει να πέσει κάτω, είπε να μην καταλάβει καν πως πήγαινε για εκείνον. Δεν πιστεύει στις κακές προθέσεις των ανθρώπων, παρά μόνο στις άτυχες στιγμές τους.

Όποτε, λοιπόν, βλέπει κάτι τέτοιο, συγχωρεί αυτόματα το πρόσωπο που τον έβλαψε! Πιστεύει πως δεν το ήθελε πραγματικά και θεωρεί πως δε θα του το ξανακάνει, οπότε τον αφήνει στην πλήρη ησυχία του. Σε γενικές γραμμές, μπορεί να μην τον νοίαζει καν αυτό που του κάνανε, καθώς δεν επηρεάζεται από τέτοια μικρά πράγματα.

Η εκδίκηση σε αυτό το ζώδιο είναι κάπου βαθιά κρυμμένη μέσα του και χρειάζεται πολύ προσπάθεια από κάποιον για να τη βγάλει. Βέβαια, μόλις το κάνει αυτό, μπορεί και να δει την αντιμετώπιση που του αξίζει.

Μπορεί ο Τοξότης να ξυπνήσει και ν’ αντιδράσει άμεσα και αποτελεσματικά. Θα σε εκδικηθεί με το «ίδιο νόμισμα», αλλά θα σου εξηγήσει ακριβώς τι σου κάνει και τι του έκανες εσύ! Δε θα κάνει τίποτε παραπάνω και τίποτε λιγότερο και το θέμα θα λήξει εκεί.

Μετά από λίγο θα το ξεχάσει και η ζωή του θα συνεχίζει να κυλά απερίσπαστα. Είναι πολύ πιθανό, ο Τοξότης, να διαγράψει όλο το σκηνικό από τη μνήμη του και να πάει παρακάτω ατενίζοντας ένα καλύτερο και πιο ευχάριστο μέλλον!ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01

Ο καλός μας ο Αιγόκερως βρίσκεται στην ίδια συνομοταξία με το Σκορπιό και τον Καρκίνο, όσον αφορά στο θέμα της εκδίκησης. Είναι στυγνός εκτελεστής και δεν έχει μάθει, ούτε έχει και τη διάθεση να μάθει να συγχωρεί! Άμα κάποιος τον πειράξει, τότε κακό του κεφαλιού του! Ο Αιγόκερως φημίζεται για τον έλεγχο, την τελειομανία και την απίστευτη αυτοσυγκράτηση που έχει σε πάρα πολλά ζητήματα. Όταν, όμως, έχει να κάνει με το θέμα της εκδίκησης, τότε είναι αμείλικτος και δρα όπως αυτός πιστεύει. Για αρχή, το άτομο που τον έβλαψε, δεν πρόκειται να ξαναυπάρξει στη ζωή του.

Τελείωσε η σχέση τους τη στιγμή που έκανε το λάθος να τον βλάψει. Έπειτα, θα οργανωθεί και θα σπαταλήσει χρόνο και ενέργεια ώστε να δημιουργήσει το κατάλληλο σχέδιο εκδίκησης. Θα το μελετήσει προσεκτικά, θα είναι ακριβώς αυτό που ταιριάζει στο συγκεκριμένο πρόσωπο που τον πλήγωσε και μόλις το ολοκληρώσει, θα το εκτελέσει με τεράστια επιτυχία. Δεν υπάρχει περίπτωση να βγει εκτός των υπολογισμών του, διότι δε λειτουργεί εν βρασμώ ψυχής, αλλά έχει την υπομονή να σχεδιάσει την εκδίκησή του όσο πιο καλά μπορεί.

Στη σπάνια περίπτωση, που κάποιος του κάνει κακό και δείξει έλεος, τότε αυτό δε θα κρατήσει για πολύ. Κάποια στιγμή θα ξυπνήσουν τα άγρια εκδικητικά ένστικτά του και θα αποδώσει δικαιοσύνη, όπως μόνο αυτός ξέρει.ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02

Εκδίκηση; Τι είναι αυτό; Αυτό είναι για τα άτομα που δεν ξέρουν πως να χειριστούν μία δύσκολη συναισθηματική κατάσταση και όχι για τον Υδροχόο! Το συγκεκριμένο ζώδιο είναι ανώτερο όλων αυτών των μικρών συναισθημάτων και δε θα μπει στη διαδικασία να φτιάξει σχέδιο εξόντωσης κάποιου που τον πλήγωσε.

Δε θα τον νοιάξει καν, ώστε να αισθανθεί καλύτερα και να δικαιωθεί απέναντί του. Μόλις κάποιος τον πληγώσει, τότε θα αποστασιοποιηθεί, όπως κάνει στις περισσότερες των καταστάσεων.

Σε γενικές γραμμές, δεν δένεται πολύ συναισθηματικά με τους άλλους και περνά πολύ χρόνος και κόπος και από τις δυο μεριές για να έρθουνε κοντά. Στην περίπτωση, λοιπόν, που κάποιος τον βλάψει σε οποιοδήποτε επίπεδο, τότε θα τον διαγράψει μία και καλή από τη ζωή του.

Δε θα δεχτεί συγγνώμες και απολογισμούς, απλώς θα πει στο πρόσωπο αυτό πως δεν ταιριάζουν οι ιδιοσυγκρασίες τους και πως δεν μπορεί να ανταπεξέλθει σε τέτοιες καταστάσεις. Ο Υδροχόος δε θέλει να έρχεται σε συγκρούσεις.

Τις θεωρεί χάσιμο χρόνο και δεν μπορεί να διαταράσσει την ηρεμία του για κάτι τέτοιο. Μόλις κάποιος του φερθεί με αυτό τον τρόπο, απλώς θα τον βγάλει από την καθημερινότητά του, θα σταματήσει να τον σκέφτεται και να τον υπολογίζει και θα συνεχίσει τη ζωή του ως έχειν!

Ακόμα και να τον συγχωρέσει, δε θα διατηρήσουν τη σχέση που είχανε, ούτε ο Υδροχόος θα κάνει κάποια προσπάθεια για να τα ξαναβρούνε.ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03

Τι ξέρουμε για τον Ιχθύ; Πως είναι ένα γλυκό, καλοκάγαθο ζώδιο, το οποίο δε θέλει να πειράζει ούτε μύγα! Αυτά είναι, όμως, για άλλα ζητήματα! Δεν είναι για το θέμα της εκδίκησης! Τότε, ο Ιχθύς παίρνει παράδειγμα από τα άλλα ζώδια του Νερού, τους απόλυτα εκδικητικούς Καρκίνους και Σκορπιούς, και γίνεται «μπουρλώτο»!

Μην περιμένετε πως θα κάνει κάποιο τρελά εμπνευσμένο σχέδιο δράσης, αλλά θα αντιδράσει σπαμωδικά και απόλυτα! Ο Ιχθύς πληγώνεται συχνά και πολύ έντονα και η εκδίκηση είναι για αυτόν μία πράξη δικαίωσης.

Έτσι μπορεί να συνεχίσει τη ζωή του και να μπορέσει να πάει παρακάτω, χωρίς να αισθάνεται το βάρος του τραύματος. Τα νεύρα και η ένταση του θα είναι τόσο μεγάλα που μπορεί να εκδικηθεί το πρόσωπο που τον πλήγωσε με το χειρότερο, αλλά και με τον έντεχνο τρόπο. Θα το δράσει υπογείως, ώστε να μην έρθει σε άμεση ρήξη με τον άλλον και θα τον χτυπήσει εκεί που πονάει, χωρίς να αισθάνεται τύψεις και ενοχές.

Ο ευαίσθητος χαρακτήρας του χάνεται μέσα από τη λύσσα για εκδίκηση και το μόνο που επιθυμεί είναι να πληγώσει τον άλλον, έτσι όπως τον πλήγωσαν αυτόν. Τα αθώα ένστικτά του χάνονται και γίνεται ένα επιθετικό πιράνχας που τρώει τα πάντα στο διάβα του!

Ανάλογα με τη διάθεσή του θα φανερώσει πως είναι αυτός ο ηθικός αυτουργός μιας κατάστασης, αλλιώς αν δεν επιθυμεί να το αποκαλύψει, θα εκδικηθεί τόσο εύστοχα και ακαριαία και δε θα καταλάβει κανείς και ποτέ τίποτε απολύτος!in
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top