Ζώδια και Hollywood

0
Εσύ ποιος celebrity του Hollywood είσαι;

Ποιες διάσημες προσωπικότητες του κινηματογράφου θα επέλεγαν οι 12 εκπρόσωποι του ζωδιακού; Mε ποιους θα ταυτίζονταν και γιατί;



ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04

Marlon Brando: Γιατί υπήρξε ασυμβίβαστος, τολμηρός, πολυγαμικός και ανεξάρτητος. Δηλαδή το πρότυπο ενός Κριού.

Bette Davis: Γιατί ήταν η γυναίκα των επιτευγμάτων, η πρώτη γυναίκα που έγινε πρόεδρος της ακαδημίας των Όσκαρ και γιατί το βλέμμα της δεν χάνει ποτέ.



ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05

Daniel Day Lewis: Γιατί ο Ταύρος θαυμάζει τις δύο μακροχρόνιες σχέσεις της ζωής του σε συνδυασμό με τα πολλά λεφτά και τις δημιουργικές του ενασχολήσεις.

Shirley Mac Laine: Γιατί είναι σταθερή αξία, ταλαντούχα, αφοσιωμένη, πολυπράγμων και εξαιρετική μαγείρισσα.



ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06

Johny Depp: Γιατί μπορεί να υποδύεται τα πάντα χωρίς να είναι τίποτα από αυτά, ενώ παράλληλα είναι φευγάτος και επικοινωνιακός.

Angelina Jolie: Γιατί έχει δύο εαυτούς και τους χειρίζεται με δύο τρόπους. Επίσης έχει πάντα τουλάχιστον δύο εναλλακτικές.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07

Tom Hanks: Γιατί δεν του αρέσουν οι ανατροπές, κρατά χαμηλούς τόνους και εμπνέει τη σιγουριά και την ασφάλεια που θέλουν οι γυναίκες.

Meryl Streep: Γιατί είναι μανούλα 4 παιδιών, σέβεται την οικογένειά της και είναι συναισθηματική και στοργική. Επίσης δεν είναι ψώνιο παρά την τεράστια αποδοχή.



ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08

Robert De Niro: Γιατί έχει αυτοπεποίθηση και με δυο κομπλιμέντα του, κάνει τους άλλους να πετάνε στα σκουπίδια τα αντικαταθλιπτικά τους. Γιατί είναι σημείο αναφοράς.

Mae West: Γιατί δεν πέρασε ποτέ απαρατήρητη, είχε το πιο διφορούμενο χιούμορ, το πιο απαξιωτικό βλέμμα και ενέπνευσε την τέχνη και όχι μόνο.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09

Richard Gere: Γιατί αποδεικνύει με τη ζωή του την ιδεοληψία πως οι άνδρες Παρθένοι είναι μονότονοι και αναδεικνύει τη γοητευτική πλευρά τους.

Sophia Loren: Γιατί η ζωή της κρίθηκε στις λεπτομέρειες και οι μεθοδικές της επιλογές έντυσαν τις καμπύλες της με τα πιο πλουσιοπάροχα δώρα.



ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10

Roger Moore: Γιατί είναι τζέντλεμαν, ατσαλάκωτος, αρρενωπός, γιατί είναι ο Simon Templar που κάνει μια γυναίκα να αισθάνεται Γυναίκα. Είναι και Sir!

Brigitte Bardot: Γιατί συνδυάζει τα πάντα αρμονικά, είναι το απόλυτο θηλυκό, γιατί ο θεός έπλασε τη γυναίκα και μια Ζυγός αισθάνεται πως είναι το καλούπι της.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11

Richard Burton: Γιατί απήλαυσε τον έρωτα, τις σπατάλες και τις καταχρήσεις. Μια σαιξπηρική προσωπικότητα με αφθονία, που λατρεύει ένας Σκορπιός.

Jodie Foster: Γιατί παντρεύτηκε τη φιλενάδα της, είναι μυστικοπαθής και έχει ξεσηκώσει τρελά πάθη.



ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12

Woody Allen: Γιατί καταφέρνει να καλύψει τις ανασφάλειες του, φιλοσοφεί τη ζωή και δημιουργεί αδιάκοπα. Ο κοσμοπολίτης αμήχανος star υπενθυμίζει σε έναν Τοξότη πως η ομορφιά ενός άνδρα δεν είναι μόνο εξωτερικό πλεονέκτημα.

Jane Fonda: Γιατί ως μεσήλικας γύμναζε τα κορμιά όλου του πλανήτη, γιατί καταφέρνει να διατηρείται νέα, είναι ακτιβίστρια, ατίθαση και η αισιοδοξία της είναι μεταδοτική.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01

Humphrey Bogart: Γιατί ο αρχετυπικός χαρακτήρας του λατρεύεται από έναν Αιγόκερω, που ταλαντεύεται μεταξύ μιας άστατης ζωής και μιας καθιερωμένης κοινωνικής εικόνας.

Ava Gardner: Γιατί η πολυτάραχη ζωή της δεν δάμασε ποτέ το αγρίμι μέσα της και το γατίσιο μάτι της δεν υπέκυψε ποτέ στο φόβο της μοναξιάς.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02

Clark Gable: Γιατί το περιπαικτικό του ύφος είναι η ταυτότητα ενός Υδροχόου και οι ατέλειωτες ερωτικές του εμπειρίες με τις εκκεντρικότατες συμπεριφορές είναι το αλατοπίπερο της ζωής του.

Vanessa Redgrave: Γιατί είναι ιδεολόγος, έχει όραμα, ουσιαστική συνεισφορά, επιβλητική παρουσία και καταφέρνει να αποσπά την προσοχή δίπλα στη Monica Bellucci.



ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03

Javier Bardem: Γιατί στο πρόσωπό του βλέπει έναν καλλιτέχνη ειρηνιστή, που η παστίλια για τον πόνο του άλλου γίνεται γι' αυτόν το καλύτερο φάρμακο, ενάντια σε κάθε μορφή βίας και αδικίας.

Elizabeth Taylor: Γιατί η παραμυθένια ζωή της συνεπαίρνει μια γυναίκα Ιχθύ, ενώ τα πολλά μυστικά της, δίνουν άλλοθι στις επιλογές και στις φαντασιώσεις της.



popup
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top