Έτσι θα αντιμετωπίσει το κάθε ζώδιο μια ανοιχτή πρόκληση

0
Θα τσακωθεί ή θα αδιαφορήσει;

Αποκλείεται να μην έχεις βρεθεί απέναντι από κάποιο άτομο είτε λόγω διαφορετικού τρόπου σκέψης ή και για πιο σοβαρούς λόγους. Κουβέντα στην κουβέντα, μπορεί να σε προκαλέσει και να έρθετε σε ανοιχτή αντιπαράθεση. Πώς θα το αντιμετωπίσεις; Θα τσακωθείς ή θα αδιαφορήσεις; Το ζώδιό σου το φανερώνει!ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04

Οι Κριοί δε θα διστάσουν ποτέ να καβγαδίσουν και να δώσουν μάχη για τον εαυτό τους ή για ένα φίλο. Αν τους προκαλέσεις, θα ανταποκριθούν σίγουρα. Προετοιμάσου, λοιπόν, να δεχτείς σκληρά χτυπήματα. Ένας Κριός δεν “τις τρώει” εύκολα!

ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05

Οι Ταύροι θα επιμείνουν τόσο πεισματικά στον δικό τους τρόπο σκέψης και δράσης, που πιθανότατα θα παραιτηθείς, απλώς και μόνο επειδή δεν αξίζει τον κόπο να προσπαθήσεις να τους πείσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06

Θα προσποιηθούν πως ούτε σε ξέρουν, ούτε σε ήξεραν ποτέ στο παρελθόν. Είναι τόσο καλοί στο να προχωράνε μπροστά που θα σου ραγίσουν την καρδιά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07

Οι Καρκίνοι θα αρνηθούν να δώσουν προέκταση στο θέμα και θα συνεχίσουν να έχουν ευχάριστη συμπεριφορά απέναντί σου. Μην ξεγελιέσαι όμως. Παίζουν άμυνα! Σε κάποια εντελώς… αψυχολόγητη στιγμή, θα σου κάνουν συζήτηση, η οποία θα αποδειχτεί από πολύ δύσκολη έως ζόρικη για σένα!ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08

Ο Λέων θα το παίξει... θύμα και θα το παίξει τόσο καλά, που όλοι οι φίλοι και οι γείτονες θα πάρουν το μέρος του. Καλή τύχη σου εύχομαι!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09

Οι Παρθένοι θα κάνουν σχόλια και θα σου πετάνε μπηχτές χαμηλόφωνα, ώστε μόνο εσύ να μπορείς να τ' ακούσεις. Η διαμάχη και η όποια αντιπαράθεσή σας θα παραμείνει ένα μυστικό μόνο για σας τους δυο.

ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10

Οι Ζυγοί "θα σε διαλύσουν", στέλνοντάς σου προσβλητικά μηνύματα στο messenger ή το κινητό σου. Την επόμενη μέρα θα συμπεριφέρονται σαν να μη συνέβη τίποτα, ποτέ!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11

Οι Σκορπιοί -ως γνωστόν- θα περιμένουν την κατάλληλη στιγμή για να σε εκδικηθούν. Πιθανότατα ξέρουν κάποια μυστικά σου και, αναλόγως με το τι τους έκανες, θα φροντίσουν να τα… μοιραστούν. Και κάπως έτσι θα γίνεις... διάσημος!

ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12

Οι Τοξότες σκέφτονται ότι κάνεις πολύ θόρυβο για το τίποτα. Είναι πρόθυμοι να σε περιμένουν να το ξεπεράσεις. Και αν δεν το κάνεις, θα το ξεπεράσουν αυτοί για σένα! Με λίγα λόγια, καρφάκι δεν τους κάηκε. Μόνος σου μαλώνεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01

Οι Αιγόκεροι δεν οπισθοχωρούν σε μια αντιπαράθεση. Αρχικά, θα σε προειδοποιήσουν ότι πρέπει να σταματήσεις αυτό που κάνεις αλλά, αν δεν σταματήσεις, θα σε συντρίψουν!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02

Ο Υδροχόος είναι πολύ… υπεράνω για να μαλώσει μαζί σου. Αντ’ αυτού, προτιμά να σου γυρίσει ψυχρά την πλάτη, αφήνοντάς σου την ντροπιαστική αίσθηση ότι αυτήν τη φορά έπεσες πολύ χαμηλά.

ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03

Οι Ιχθύες θα φροντίσουν να μάθεις ότι έχεις χάσει την εκτίμησή τους και δεν πρόκειται να την ξανακερδίσεις ποτέ. Παρ' όλα αυτά, θα αρνηθούν να συγκρουστούν μαζί σου κατά μέτωπο. Θα αρκεστούν στο σκάψιμο του λάκκου σου...

astrology
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top