Πώς θα τεστάρει το ξεκίνημα του νέου έτους τα 12 ζώδια;

0
Οι προκλήσεις θα ξεκινήσουν νωρίς μέσα στην χρονιά.

Το κάθε ζώδιο θα αντιμετωπίσει και από μια διαφορετική πρόκληση. Όλες όμως έχουν να κάνουν με θέματα που αφορούν τα ίδια. Θα βρεθούν μπροστά σε προβληματικές καταστάσεις και θα κληθούν να τις αντιμετωπίσουν. Άλλα θα τα βρουν δύσκολα στα ερωτικά τους, άλλα στα επαγγελματικά τους, άλλα στις σχέσεις τους και άλλα με τον ίδιο τους τον εαυτό.



ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04

Το 2021 θα τεστάρει την υπομονή σου. Είναι γνωστό ότι στον τομέα αυτό… πατώνεις. Δεν μπορείς να περιμένεις με τίποτα. Είναι μια χρονιά που φέρνει πολλές και καλές αλλαγές στην ζωή σου, αλλά για να τις δεις, θα πρέπει να κάνεις λίγη υπομονή. Δεν θα αλλάξουν όλα, μαγικά με το που μπει το 2021, αλλά σε βάθος χρόνου.



ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05

Δεν είσαι ένα άτομο που εμπιστεύεται εύκολα τους άλλους. Όταν κάτι πάει στραβά, θα σώσεις τον εαυτό σου με κάθε κόστος και δεν θα το σκεφτείς διπλά. Το 2021 θα ξεκινήσει, φέρνοντας στην ζωή σου μια αναμπουμπούλα. Η πίστη σου σε κάποιο άλλο άτομο θα κλονιστεί. Προσπάθησε να μην αποτύχεις γιατί δεν θα σου αρέσει το αποτέλεσμα που θα έχεις…



ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06

Γενικά, είσαι ένα απλό άτομο και καθόλου σκεπτικό. Πιστεύεις ό,τι βλέπεις. Η ζωή όμως δεν είναι μόνο άσπρο ή μαύρο. Μην κρίνεις από μια πρώτη εντύπωση. Πρέπει να έχεις εμβαθύνεις σε κάτι, πριν καταλήξεις σε συμπεράσματα ή πάρεις αποφάσεις. Το 2021 θα τεστάρει αυτό ακριβώς. Την πίστη σου.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07

Σχεδόν σε όλη σου την ζωή, καθοδηγείσαι από το συναίσθημα και αφήνεις στην άκρη την λογική. Στην αρχή του χρόνου όμως θα χρειαστεί να πάρεις κάποιες αποφάσεις με βάση τους ηθικούς σου κανόνες. Τα συναισθήματα σε κατακλύζουν και δεν παίρνεις πάντα τις σωστές αποφάσεις.



ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08

Είσαι πάντα ο κυρίαρχος και ο καλύτερος σε ό,τι κάνεις. Αλλά το 2021 έρχεται για να σου βάλει κάποια τεστ στις αρχές του. Θα σου φέρει αλλαγές, που θα έχουν αντίκτυπο στην αυτοπεποίθησή σου και οι αποφάσεις που θα πάρεις θα αμφισβητηθούν. Τώρα θα φανεί πόσο δυνατός είσαι συναισθηματικά και πόση πίεση μπορείς να αντέξεις.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09

Είσαι επικριτικός ως το κόκαλο και ο πιο σκληρός κριτής του εαυτού σου. Το 2021 θα σε τεστάρει. Αν αποτύχεις, οι συνέπειες θα είναι σοβαρές και θα υποφέρεις συναισθηματικά. Αν όμως συνεχίσεις να πιστεύεις στον εαυτό σου, τα δώσεις όλα και μάλιστα προσφέρεις λίγη αγάπη και σε σένα, τότε θα είσαι μια χαρά!



ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10

Το να τα έχεις καλά με όλους για σένα είναι… απαραίτητο. Όμως τον 2021 θα τεστάρει το κομμάτι που έχει να κάνει με τις κοινωνικές σου συναναστροφές και τις φιλίες σου. Αλλά μην ανησυχείς. Αν παίξεις τα χαρτιά σου σωστά και πιστέψεις στο καλό που έχουν μέσα τους οι άνθρωποι, θα είσαι μια χαρά και κανένας δεσμός δεν θα καταστραφεί.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11

Είναι πολύ δύσκολο για έναν Σκορπιό να δεθεί πολύ με έναν άνθρωπο. Για να συμβεί αυτό, θα πρέπει το άτομο εκείνο να είναι κάτι σαν… σύμμαχός του. Στην αρχή του 2021, θα μπορέσεις να βρεις το πρόσωπο που θα σε κάνει να δεσμευτείς, όμως μετά, η δέσμευσή σου αυτή θα περάσει από διάφορα τεστ.



ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12

Κάποιες φορές είσαι τόσο αφελής και καλόπιστος κι αυτό σε βάζει σε μπελάδες. Εμπιστεύεσαι ανθρώπους και αλλάζεις εύκολα γνώμη. Η χρονιά αυτή θα δοκιμάσει την θέλησή σου και την ικανότητά σου να παραμένεις αληθινός σε αυτά που λες ότι θα κάνεις. Κράτα την γνώμη σου και μην παρασύρεσαι.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01

Παρότι είσαι ένα άτομο υπεύθυνο, που δουλεύει σκληρά για να πετύχει, έχεις χαμηλή αυτοπεποίθηση. Το 2021 θα σε τεστάρει ακριβώς πάνω σε αυτό τον τομέα. Πόσο πραγματικά πιστεύεις σε σένα; Έχεις όντως καταλάβει πόσο αξίζεις; Έχε εμπιστοσύνη στον εαυτό σου.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02

Έχεις ένα αναλυτικό μυαλό και είσαι ευθύς. Η λογική σου είναι ένα από τα μεγάλα προτερήματά σου. Ωστόσο, η νέα χρονιά θα δοκιμάσει κατά πολύ την νοημοσύνη σου. Δεν θα είναι και τόσο δύσκολο για σένα, ωστόσο υπάρχει μια παγίδα. Ό,τι είναι λογικό, δεν είναι πάντα και σωστό. Οπότε μέσα στο 2021 θα τεσταριστεί η ικανότητά σου να κάνεις το σωστό.



ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03

Πολλές φορές κρατάς μέσα σου πράγματα, που σε πλήγωσαν και δεν τα εξωτερικεύεις. Είναι θέμα χρόνου να κάνεις ένα μεγάλο «μπαμ». Ίσως η στιγμή έρθει στις αρχές του 2021, καθώς θα χρειαστεί να δοκιμάσεις τα όριά σου και πόσα μπορείς να αντέξεις.



astrology

Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top