Λες μήνα που γεννήθηκες λέμε τι εραστής ή ερωμένη είσαι!

0

Δεν το λέμε εμείς, οι έρευνες το έδειξαν!

Σύμφωνα με τις έρευνες, ο μήνας γέννησής σου μπορεί να δείξει τι είδους εραστής ή ερωμένη είσαι και πώς λειτουργείς στη σεξουαλική σου ζωή! Διάβασε παρακάτω και είμαστε σίγουροι ότι θα συμφωνήσεις με τα αποτελέσματα που βγήκαν.

Αν γεννήθηκες Ιανουάριο, είσαι kinky & συντηρητικός/η

Είσαι kinky αλλά και συντηρητικός. Όταν πρωτομπαίνεις σε μια σχέση, προτιμάς τις κλασικές στάσεις και δείχνεις αρκετά συνεσταλμένος έως και ντροπαλός. Με τον καιρό όμως απελευθερώνεσαι και βγάζεις τα «περίεργα» γούστα ή τις πιο κρυφές επιθυμίες σου.

Αν γεννήθηκες Φεβρουάριο, είσαι προκλητικός/η

Είναι περιπετειώδης, προκλητικός, αλλά ποτέ δε χάνεις τα μυαλά σου με κάποιο πρόσωπο. Δύσκολα δίνεσαι ή δεσμεύεσαι συναισθηματικά και στην πορεία χάνεις το πάθος σου.

Αν γεννήθηκες Μάρτιο, είσαι αισθησιακός/η

Με το σεξ γίνεσαι ένα με το άλλο πρόσωπο. Είσαι πολύ δοτικός και αισθησιακός και θέλεις μέσω αυτού να πας σε άλλο επίπεδο και τη σχέση. Αποτελεί ένα μαγικό κόσμο που περιλαμβάνει μόνο εσένα και το ταίρι σου.

Αν γεννήθηκες Απρίλιο, είσαι Φλογερός/η

Είσαι φλογερός, με πολύ πάθος και ένταση. Διεκδικητικός, μόλις νιώσεις το «τσίμπημα» πέφτεις κατευθείαν στη φωτιά. Ωστόσο πολύ γρήγορα βαριέσαι και αναζητάς κάτι άλλο που θα σε εξιτάρει.

Αν γεννήθηκες Μάιο, είσαι ηδυπαθής

Αν γεννήθηκες τον Μάιο, απολαμβάνεις το σεξ με όλο σου το είναι. Αγαπάς τα κεριά, τη μουσική και τα λουλούδια όπως και τις φίνες μυρωδιές. Είσαι ηδυπαθής και λάγνος.

Αν γεννήθηκες Ιούνιο, είσαι παιχνιδιάρης/α

Σου αρέσει να φλερτάρεις, να ερωτοτροπείς και να ικανοποιείς την περιέργειά σου, με καινούργιες εμπειρίες πάνω στο σεξ. Επίσης κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης, σου αρέσει να μιλάς βρώμικα.

Αν γεννήθηκες Ιούλιο, είσαι συναισθηματικός/η

Έχεις έντονη την ανάγκη της συναισθηματικής σύνδεσης. Μόλις αισθανθείς ασφαλής, θα κάνεις τα πάντα για να ευχαριστήσεις τον/την παρτενέρ σου. Αν κάτι σε ενοχλήσει, ταυτόχρονα κλείνεσαι στον εαυτό σου και δεν μπορείς να λειτουργήσεις.

Αν γεννήθηκες Αύγουστο, είσαι περιποιητικός/η

Κινείσαι μεταξύ δύο άκρων, αν γεννήθηκες Αύγουστο. Ή που θα είσαι ιδιαίτερα εγωιστής και θα κοιτάς μόνο την δική σου ικανοποίηση ή πολύ γενναιόδωρος και περιποιητικός/η. Και στις δύο όμως περιπτώσεις δε σου αρέσει να σου λένε τι να κάνεις.

Αν γεννήθηκες Σεπτέμβριο, είσαι αυτοελεγχόμενος/η

Ελέγχεις τα συναισθήματά σου, δεν παθιάζεσαι και θεωρείς το σεξ υπερεκτιμημένο. Σε ακραίες περιπτώσεις το θεωρείς αναγκαίο για τη σωματική ή ψυχική υγεία ή για αναπαραγωγή. Όλα αυτά βέβαια, πριν ερωτευτείς.

Αν γεννήθηκες Οκτώβριο, είσαι ρομαντικός/η

Φαντάζεσαι ερωτικές και παθιασμένες σκηνές, όταν τα πράγματα όμως σοβαρεύουν, φροντίζεις να κάνεις πίσω για να ξαναβρείς τις ισορροπίες σου. Σίγουρα είσαι πιο ρομαντικός/η και βλέπεις τα πράγματα πολύ πιο ωραιοποιημένα απ’ όσο είναι. Την γλύκα σου την διατηρείς πάντως και στο κρεβάτι.

Αν γεννήθηκες Νοέμβριο, είσαι Σέξι

Καυτός, παθιασμένος και σέξι. Θέλεις τα πάντα από έναν άνθρωπο και τον αποκλειστικό έλεγχο! Παθιασμένος! Ωστόσο είναι πολύ δύσκολο να ικανοποιήσεις τα πολλά πάθη και τις επιθυμίες σου!

Αν γεννήθηκες Δεκέμβριο, είσαι παιχνιδιάρης/α

Έξυπνος, δημιουργικός, διασκεδαστικός, αν έχεις γεννηθεί τον Δεκέμβριο η σεξουαλική σου ζωή θέλεις να είναι ενδιαφέρουσα έως περιπετειώδης, με πλούσιες εμπειρίες και άκρως παιχνιδιάρικη.

Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top