Άσε τη ζωή που κάνεις και ζήσε τη ζωή που χάνεις

0

Όλα όσα έχτισα θα είναι τώρα στάχτες!

Κοιτάω το ρολόι. Eίναι μόλις τρεις παρά πέντε! Έχω ακόμη πάνω από δύο ώρες μπροστά μου μέχρι να τελειώσω! Δε βλέπω την ώρα!

Κάνω μηχανικά τη δουλειά μου και παράλληλα σκέφτομαι, καταστρώνω τη σημερινή μου στρατηγική. Σήμερα θα διαπρέψω και θα βρω ένα πάτημα που μόνο ψηλότερα μπορεί να με πάει.

Τελείωσα επιτέλους κι είμαι ήδη στο δρόμο. Eκνευρίζομαι λίγο γιατί έχει πολλή κίνηση κι εγώ ανυπομονώ να φτάσω σπίτι και να ετοιμαστώ. Η ώρα που περίμενα όλη μέρα πλησιάζει!

Τα κατάφερα κι έφτασα με μόνο πέντε λεπτά καθυστέρηση απ’ την ώρα που είχα υπολογίσει. Αρχίζω από την πόρτα να ξεντύνομαι κι ορμάω στο μπάνιο. Κάνω ένα γρήγορο ντουζάκι να φρεσκαριστώ και περνάω απ’ την κουζίνα να ετοιμάσω κάτι γρήγορο να φάω. Όσο ετοιμάζεται, ανοίγω τον υπολογιστή.

Εδώ είμαστε! Παίρνω μαζί μου το πιάτο κι αρχίζω. Σήμερα θα του πάρω όλους τους πύργους! Ναι, ναι τα κατάφερα! Του έχω σπάσει όλες τις άμυνες. Σκληρή δουλειά, πολλή σκέψη, προσεκτικά μελετημένες κινήσεις. Νιώθω περήφανος. Κάποια στιγμή κοιτάω το ρολόι, έχει πάει μεσάνυχτα, άντε λίγο ακόμα και το κλείνω.

Αϊ στο καλό σήμερα! Δεν έβλεπα την ώρα να τελειώσω. Έχω τα νεύρα μου, έχω και τα προβλήματα της δουλειάς. Ο καθένας να έρχεται και να θέλει το μακρύ του και το κοντό του. Χάνω την υπομονή μου. Διαβολομέρα! Παίρνω το φίλο μου, την ώρα που κάνω διάλειμμα, να ξεφορτώσω λίγο.

Αυτός ο Logan Olympos, μου έκανε ξαφνική έφοδο. Πήρε πίσω όλους τους πύργους που του είχα πάρει κι έβαλε τους μάγους του να κάνουν convert στους δικούς μου. Δε φτάνουν όλα αυτά, μου στέλνει και μηνύματα και με χλευάζει. Δεν παίζει καθαρά κι έχει μούρη και μιλάει κιόλας!

Πάω τουαλέτα να ρίξω λίγο νερό στο πρόσωπο μου και βλέπω τις φλέβες μου να πάλλονται στους κροτάφους μου. Η όψη μου είναι αγριεμένη. Κλείνω το τηλέφωνο. Θα τα πούμε με το φιλαράκι μου σε λίγο μέσα.

Δεν είμαι καλά σήμερα, δεν μπορώ, έχω τρελά νεύρα. Μου χάλασε ο υπολογιστής χθες και δεν έχω καταφέρει να βρω κανένα τεχνικό να μου τον επισκευάσει. Τι γίνεται; Δεν μπορώ. Τι θα κάνω; Ο άλλος θα μου έχει αλώσει όλες τις πόλεις.

Πήγα στην αδερφή μου και της ζήτησα να χρησιμοποιήσω τον υπολογιστή της και δε με άφησε γιατί λέει φτιάχνουν μια εργασία με την κόρη της. Πλάκα μου κάνει, εδώ η αυτοκρατορία μου καταστρέφεται!

Είδα και μια παλιά μου φίλη και μου είπε ότι δε φαίνομαι καλά. Ε, πώς να είμαι καλά; Όταν της είπα το πρόβλημα μου, απλά κούνησε το κεφάλι, με χαιρέτισε κι έφυγε. Βαλτοί είναι όλοι σήμερα;

Τι θα κάνω; Είναι και Κυριακή σήμερα. Έλεγα ότι θα έχω όλη τη μέρα δική μου και τώρα άρχισαν οι ζέστες κι είναι όλοι εκτός πόλης, μπάνια κι εκδρομές. Καλά τι ευχαρίστηση βρίσκουν να ξεσηκώνονται και να τρέχουν πέρα δώθε;

Πρέπει να βρω κάποια λύση δεν παίζει! Όλα όσα έχτισα θα είναι τώρα στάχτες!

Κάτσε, τελευταία ελπίδα, θα πάρω τον Κώστα, μήπως είναι εδώ να έρθει να τον φτιάξει.

Αλλιώς δεν ξέρω τι θα κάνω…

Μαρίνα Μαγουλιανού
ilov
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top