Ποια ζώδια κολλάνε στο παρελθόν και ποια προχωρούν μπροστά;

0

κάποιοι βλέπουν το μέλλον με αισιοδοξία.

Ποια ζώδια προχωρούν πιο εύκολα μπροστά και ποια θα κολλήσουν στο παρελθόν; Άλλοι προχωράνε μπροστά όταν πληγωθούν και άλλοι μένουν κολλημένοι στις αναμνήσεις να σκέφτονται τι έγινε και τι δεν έγινε. Υπάρχουν όμως και κάποιοι που βλέπουν το μέλλον με αισιοδοξία.

ΚΡΙΟΣ
Ο Κριός είναι το ζώδιο εκείνο το όποιο θέλει να βρει νέους τρόπους επικοινωνίας με το άλλο του μισό, δεν θα μείνει σε μία κατάσταση που έχει ήδη συμβεί και θα τον κάνει να χάσει χρόνο για το μέλλον. Θέλει να ξεκινήσει με νέους ορίζοντες, αναζητώντας νέες ιδέες που θα το κάνουν να μπει σε μια καινούργια ερωτική κατάσταση, αφήνοντας μερικές φορές την προηγούμενη να εκκρεμεί. Άλλα μην ξεχνάμε κάτι, είναι το ζώδιο εκείνο που σπάνια βάζει το μυαλό του σε λειτουργία να καταλάβει ότι έχει κάνει λάθη ή ότι κάπου ευθύνεται για μια στασιμότητα που ήδη υπάρχει και είναι εφικτή. Ίσως τελικά, του κάνει και καλό αυτό, γιατί δεν θα πληγώσει τα συναισθήματά του σε καταστάσεις που έχουν ήδη τελειώσει.


ΤΑΥΡΟΣ
Σπάνια ένας Ταύρος θα μπορέσει να προσαρμοστεί σε κάτι καινούριο. Η ανασφάλειά του ότι δεν θα καταφέρει να επιτύχει να δημιουργήσει μια καινούργια κατάσταση, τον κάνει να μένει προσκολλημένος βαθιά στο παρελθόν. Δηλαδή, σε κάτι που έχει ήδη ζήσει και το θεωρεί δεδομένο, ότι μπορεί τελικά να διευθύνει τα συναισθήματά του και να μην αφήσει να γίνουν λάθη που θα του στοιχίσουν ενδεχομένως την ψυχική του γαληνή. Πότε δεν θα ήθελε να βγει από τα όριά του και από τα σίγουρα καλούπια που το ίδιο έχει δημιουργήσει για να μην πληγώσει τον εαυτό του.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Το ζώδιο της αλλαγής είναι χωρίς αμφιβολία ο Δίδυμος. Πότε δεν θα τον δεις να μένει σε μια μόνιμη κατάσταση, ακόμα και εάν είναι καλή. Η ιδέα αύτη ότι είναι υποχρεωμένο να ζήσει κάτι το όποιο του παρέχει σιγουριά και ασφάλεια, τον κάνει να τρομάζει. Δεν είναι θέμα αυτοκαταστροφής του ζώδιου αυτού, άλλα η αναζήτηση νέων ιδεών και αρχών στη ζωή του, που θα το κάνουν να ξεφύγει από την ήδη υπάρχουσα κατάσταση, ακόμα και εάν αύτη το ευνοεί αρκετά. Ας μην ξεχνάμε ότι και το ίδιο προσπαθεί να μπει σε νέες περιπέτειες, που τις πιο πολλές φορές τις προκαλεί ηθελημένα. Το θετικό; Ότι πάντα καταφέρνει να δημιουργήσει θετικό κλίμα και να αναλάβει ευθύνες που το βοηθούν να φέρει εις πέρας, το ρίσκο του.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Λάτρης της σιγουριάς και της ασφάλειας είναι το ευαίσθητο Καρκινάκι. Σπάνια θα καταφέρει να προσαρμοστεί σε κάτι νέο, ακόμα και εάν είναι καλύτερο από την κατάσταση που ήδη ζει ή έζησε. Δεν θα ρισκάρει να αφήσει τη σιγουριά και τη ζεστασιά που του υπόσχεται η τωρινή φάση που ζει, άλλα με πολύ κόπο και αμφιβολία, θα περάσει, εάν επιβάλλεται, σε μια νέα ιδέα και κατάσταση, πάντα με κενά στο μυαλό του ότι δεν θα καταφέρει να ανταπεξέλθει στις καινούργιες αναζητήσεις που του προσφέρονται. Το πιο σημαντικό από όλα; Δεν διαγράφει πότε το παρελθόν, δηλαδή την κατάσταση που έχει ήδη ζήσει, άλλα αντίθετα την τοποθετεί στο καλύτερο σημείο της καρδιάς του.


ΛΕΩΝ
Ο Λέοντας είναι αυτό που, θα λέγαμε, η δύναμη των ζωδίων, το έχει άλλωστε το όνομά του και το υπηρετεί με πολύ υψηλούς στόχους. Θέλει να έχει το πάνω χέρι σε όλα και να ελέγχει το ίδιο ό, τι συμβαίνει στη ζωή του και φυσικά και στα άτομα τα όποια το περιβάλλουν. Εγωισμός; Όχι, άπλα είναι η δύναμή του να κρατά ο ίδιος τα σκήπτρα της ζωής του και να την οδηγεί εκεί όπου πιστεύει ότι θα μπορέσει να μην αμαυρώσει το όνομά του. Με άλλα λόγια, ο βασιλιάς των ζωδίων καλά κρατεί και φυσικά αναζητεί νέες ιδέες και καταστάσεις που θα επιφέρουν την επιτυχία, χωρίς όμως να απορρίπτει και αυτά που έχει ήδη ζήσει. Η δύναμή του, το κάνει να πετυχαίνει τους στόχους του και να βγαίνει νικητής μέσα από τον δικό του προσωπικό αγώνα.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η πίκρα του Παρθένου ότι αυτό το όποιο ζει έχει τελειώσει και θα πρέπει να κοπιάσει προκειμένου να ρυθμίσει ξανά τη ζωή του και να μπει σε κάτι καινούριο. Όχι σπάνια, θα μπορέσει να περάσει από τη μια κατάσταση στην άλλη και δεν θα το αφήσει έτσι εύκολα το τέλος να έρθει, χωρίς να μάθει τα ακριβή αίτια που έφτασαν στο απροσδόκητο. Από την άλλη, αν δεν καταφέρει κάτι, δεν θα μείνει σε καμιά περίπτωση να παριστάνει το θύμα, άλλα αμέσως θα προσπαθήσει να μπει σε κάτι νέο, με σκοπό να ξεχάσει το προηγούμενο. Μια νέα αρχή, που θα το βγάλει από τη δύσκολη θέση που ζει, γιατί πραγματικά το τέλος τον πληγώνει πολύ.


ΖΥΓΟΣ
Το ζώδιο του Ζυγού είναι πολύπλοκο και αυτό σημαίνει ότι δεν θα έχει πότε μια επιλογή στη ζωή του. Πάντα αναζήτα πολλούς τρόπους που θα το κάνουν να βγει από μια κατάσταση που ήδη ζει και οδηγεί σε αδιέξοδο. Πότε δεν θα καθίσει με σταυρωμένα τα χεριά να περιμένει το τέλος, άλλα θα μπει σε πολλούς δρόμους αναζήτησης, με σκοπό να τον βγάλουν από τη δύσκολη θέση που αντιμετωπίζει ή βρίσκεται. Αυτό δεν σημαίνει ότι έχει τη σιγουριά ότι θα τα καταφέρει, γιατί η ανασφάλειά του μεγαλώνει όλο και πιο πολύ, όταν δεν ξέρει τι το περιμένει στις καινούριες σελίδες της ζωής του που ανοίγει. Πάνω απ’ όλα όμως, το μυαλό του λειτούργει με γοργούς ρυθμούς και λογική και καταφέρνει να βγει νικητής.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Σκορπιός είναι το ζώδιο εκείνο του όποιου το κύριο χαρακτηριστικό του είναι η ανεξαρτησία του. Μην τον παγιδεύσεις όμως πότε σε καλούπια και μην το αναγκάσεις να κάνει κάτι το όποιο το απωθεί. Μάταιος κόπος. Αύτη η έμφυτη τεχνική, να καταφέρνει να φέρνει εις πέρας και με επιτυχία, ακόμα και δύσκολες καταστάσεις, το κάνουν δυναμικό ζώδιο και έτοιμο για όλα. Δεν θα αφήσει εύκολα μια κατάσταση να του ξεφύγει, άλλα θα παλέψει μέχρι το τέλος να την σώσει. Πότε δεν θα παρατήσει κάτι στη μέση, άλλα θα το ολοκληρώσει με νύχια και με δόντια. Η δύναμη που εκπέμπει και η γοητεία του, το κάνουν να είναι πλέον το απολυτό σεξουαλικό ζώδιο.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Τοξότης είναι το ζώδιο της νέας δημιουργίας, γι’ αυτό και ψάχνει μονίμως καινούργιες ιδέες και καταστάσεις που θα το βοηθήσουν να ξεφύγει από το παρελθόν. Πότε δεν θα μείνει στα παλιά, άλλα η νέα ζωή που του ανοίγεται είναι γι’ αυτόν η λύτρωση. Τις πιο πολλές φορές προκαλεί και το ίδιο να ζήσει κάτι καινούργιο, κάτι νέο και δυνατό. Κάθε νέα πρόκληση που του συμβαίνει, είναι άπλα ένας μεγάλος ενθουσιασμός που του δίνει την ευκαιρία να ξεφύγει από την κατάσταση που έχει τελειώσει και να περάσει με ελπίδα σε μια καινούρια φάση. Απλά τα πράγματα. Από μόνο του κατασκευάζει την τύχη του και τις πιο πολλές φορές πετυχαίνει να ζήσει με επιτυχία τη νέα του επιλογή. Το ρίσκο γι’ αυτόν, είναι τρόπος ζωής.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο Αιγόκερως είναι το ζώδιο εκείνο που έχει πρωταρχική του αξία την επιλογή να πετύχει τους στόχους που βάζει στη ζωή του. Γι’ αυτό και η αποτυχία μιας κατάστασης που ζει, δεν είναι και ό, τι καλύτερο για αυτόν. Δεν τα παρατάει όμως τόσο εύκολα και προσπαθεί να αναγεννηθεί μέσα από τις στάχτες του. Όταν νιώσει ότι κάτι δεν πάει καλά, ρίχνει ευθύνες στον εαυτό του και το βλέπει ότι προσωπικά έχει αποτύχει. Είναι αυτό που θα καθορίσει τη ζωή του και θα ανοίξει το ίδιο την πόρτα του μέλλοντος. Μην ξεχνάμε όμως ότι η κατάσταση που έχει ήδη τελειώσει, τον κάνει ιδιαίτερα ευάλωτο και δεν του δίνει την ευκαιρία να προχωρήσει σύντομα σε μια νέα επιθυμία του για να επιτύχει κάτι καινούργιο και να ολοκληρώσει τους στόχους του.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ένα ζώδιο που δεν θα μείνει πότε στο παρελθόν, άλλα θα έχει σαν κύριο στόχο του την αναζήτηση του μέλλοντος, είναι σαφώς ο Υδροχόος. Τα μάτια του κοιτάζουν πάντα το συμπάν και προσπαθεί να ανακαλύψει νέους τρόπους ύπαρξης ζωής. Δεν θα μείνει πότε να γκρινιάζει για κάτι που έχει τελειώσει και δεν έχει ελπίδα να σωθεί, άλλα θα περάσει στο μέλλον, ακόμα και εάν χρειαστεί να το κάνει με τρόπο που θα υποδηλώνει κάποιο είδος βίας. Αυτό που ζητά επίμονα είναι να ξεφύγει από το τώρα, και με την επιμονή του αύτη, ανοίγει τις πόρτες εκείνες που θα το βοηθήσουν να επιτύχει το σκοπό του στο αύριο. Ηθικό δίδαγμα; Ξέρει καλύτερα από τον καθένα πως θα το καταφέρει αυτό.


ΙΧΘΕΙΣ
Ένα ζώδιο τόσο πληγωμένο από μια πόρτα που έχει ήδη κλείσει στη ζωή του. Το παράπονο του μεγάλο και με πολύ πόνο προσπαθεί να ανακτήσει δυνάμεις, που τις περισσότερες φορές κατά τραγικό τρόπο το εγκαταλείπουν πάντα για να δεχτεί μια νέα προοπτική στη ζωή του. Ίσως και το ίδιο το προκαλεί αυτό, γιατί θέλει να παραμείνει στη κατάσταση που ήδη ζει, ακόμα και εάν η νέα του κατάσταση υπόσχεται μοναδικές συγκινήσεις και επιτυχίες μεγάλες. Σε καμία περίπτωση όμως, δεν θα δείξει ότι λυγίζει (η καρδούλα του το ξέρει), θα σηκώσει το κεφάλι και θα πείσει πολλές φορές τον εαυτό του ότι πρέπει να περάσει στην καινούργια του κατάσταση, γιατί άπλα δεν έχει άλλη επιλογή.

e-zwdia
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top