Μανιτάρια με σκόρδο στο τηγάνι

0

Διαβάστε πόσο ωφέλιμα είναι τα μανιτάρια!

Υπάρχουν εξαιρετικές ποικιλίες ελληνικών μανιταριών, είναι εποχής, γευτείτε τα.

Υλικά
  • 500 γραμμάρια μανιτάρια (πάρτε ό,τι βρείτε, έχει υπέροχα ελληνικά, ακόμη και πλευρότους)
  • 2 κουταλιές ελαιόλαδο
  • 3 σκελίδες σκόρδο
  • 1 κουταλιά ξύδι μπαλσάμικο
  • Θυμάρι, αλάτι, πιπέρι, φρέσκο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Εκτέλεση
  • Πλύντε και καθαρίστε τα μανιτάρια από τυχόν σκληρά μέρη
  • Ζεστάνετε το ελαιόλαδο και τηγανίστε τα μανιτάρια για 5 λεπτά συνολικά
  • Αν είναι πολλά, τηγανίστε τα με τη σειρά, προσθέστε λίγο ελαιόλαδο κάθε φορά
  • Ρίξτε τα σκόρδα για 1 λεπτό, αναμείξτε με τα μανιτάρια
  • Ρίξτε θυμάρι, αλάτι, πιπέρι
  • Σβήστε τα μανιτάρια με ξύδι μπαλσάμικο στο τελευταίο λεπτό -Αφήστε άλλα 30 δευτερόλεπτα να πάρει αρώματα
  • Ρίξτε άφθονο μαϊντανό, έτοιμα για σερβίρισμα

iefimerida
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top