Κινέζικος Χάρτης Προσώπου

0

Η κινέζικη ιατρική μας μαθαίνει...

Το δέρμα μας, το μεγαλύτερο όργανο του σώματος μας, εκδηλώνει ορισμένα συμπτώματα όταν κάτι πάει στραβά με το σώμα μας, και αυτά είναι ιδιαίτερα εμφανή στο πρόσωπο μας. Η κινέζικη ιατρική μας μαθαίνει ότι κάθε περιοχή του προσώπου μας σχετίζεται με συγκεκριμένα όργανα στο σώμα μας, και το πρόσωπο μας δείχνει όταν υποφέρουμε από κάποια ανισορροπία, πολύ συχνά με την εμφάνιση ακμής, εξανθημάτων αλλά και με την αλλαγή στο χρώμα του δέρματος.

Μέτωπο: Ουροδόχος κύστη και λεπτό έντερο

Αιτίες: η κατανάλωση μεγάλων ποσοτήτων λιπαρών φαγητών που οδηγούν στην αργή πέψη. Επιπλέον, η κατανάλωση μεγάλης ποσότητας ζάχαρης και αλκοόλ, η νυχτερινή ζωή και το άγχος.

Θεραπέια: ωμα φαγητά, μεγάλες ποσότητες νερού, αποφυγή του αλκοόλ και ο περισσότερος ύπνος.

Μεταξύ των φρυδιών: Συκώτι

Αιτίες: Το στομάχι δεν ξεκουράζεται όσο θα έπρεπε και υπερφορτώνεται όταν καταναλώνετε πολύ κρέας και μπορεί να είστε αλλεργικοί σε μερικά φαγητά.

Θεραπεία: υγιεινά και φρέσκα φαγητά, καθαρός αέρας, yoga ή οποιαδήποτε άλλη άσκηση, το γρήγορο περπάτημα και ο διαλογισμός.

Άκρες φρυδιών: Νεφρά

Αιτίες: το αλκοόλ, το κάπνισμα, η κακή κυκλοφορία του αίματος και η αδύναμη καρδιά.

Θεραπεία: μείωση της κατανάλωσης καφεΐνης και η αποφυγή γλυκών ποτών και αλκοόλ. Αντί γι” αυτά να πίνετε πολύ νερό!

Μύτη: καρδιά

Αιτίες: τα αέρια, το φούσκωμα στο στομάχι, ο μολυσμένος αέρας, οι κλειστοί χώροι και η κακή κυκλοφορία του αίματος. Μπορεί επίσης να οφείλεται και στην υπέρταση.

Θεραπεία: Ελέγξτε τα επίπεδα χοληστερίνης σας και ρυθμίστε την αρτηριακή σας πίεση. Πρέπει να αθλείστε. Επιπλέον για να αποτοξινώσετε τον οργανισμό σας θα πρέπει να πίνετε οργανικό πράσινο τσάι.

Άνω Ζυγωματικά: πνευμόνια

Αιτίες: το κάπνισμα, το μολυσμένο περιβάλλον και το άσθμα. Επίσης τα συμπτώματα μπορούν να εμφανιστούν με μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια σας.

Θεραπεία: Στην περίπτωση που είστε καπνιστές, κόψτε το, το συντομότερο δυνατό, και μην εκτίθεστε σε μολυσμένη ατμόσφαιρα ή σε περιβάλλοντα με καπνιστές σε καθημερινή βάση. Καθ” όλη την διάρκεια της ημέρας, βρείτε μερικές δραστηριότητες ή ξεκινήστε να γυμνάζεστε στο σπίτι σας με φιλτραρισμένο αέρα.

Μάγουλα: Πνευμόνια και νεφρά

Αιτίες: τα ανθυγιεινά φαγητά, η συνολική κατανάλωση ζάχαρης, το κάπνισμα και το στρες.

Θεραπεία: Χρησιμοποιήστε μόνο υψηλής ποιότητας προϊόντας κοσμητικής αισθητικής και μην καταναλώνετε ανθυγιεινά φαγητά.

Στόμα και πιγούνι: στομάχι

Αιτίες: η ζάχαρη, τα παχυντικά φαγητά και τα διεγερτικά όπως η καφεΐνη και το αλκοόλ. Αυτή η περιοχή επηρεάζεται περισσότερο όταν καταναλώνετε πικάντικα φαγητά. Επίσης το στρες και το ξενύχτι μπορεί να οδηγήσει σε ανισορροπία.

Θεραπεία: Καταναλώστε μεγάλες ποσότητες φρούτων και φαγητών που θα ισορροπήσουν τον οργανισμό σας. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν το πρόβλημα συνεχίζετε.

Σαγόνι και λαιμός: ορμόνες

Αιτίες: η μικρή κατανάλωση νερού, η συνολική πρόσληψη αλατιού και τροφίμων με καρυκεύματα, όπως και η πρόσληψη καφεΐνης.

Θεραπεία: Να πίνετε μεγάλες ποσότητες νερού καθημερινά και να μειώσετε την κατανάλωση μπαχαρικών, αλατιού και καφεΐνης.

fanpage
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top