Οι Νοικοκυρές και τα Ζώδια τους

0

Είσαι… γυναίκα για σπίτι;

Κορίτσια καλές οι σέξι photos στο Instagram, τα καινούργια σας νύχια ή οι νέες σας βλεφαρίδες στο FB, αλλά αν δεν ξέρεις να… σιδερώνεις κολλαριστό πουκάμισο ή να τυλίγεις ντολμαδάκι, νοικοκυροκόριτσο δεν λέγεσαι!

Δεν τα λέμε εμείς!
Οι άντρες τα λένε που βρήκαν τον 21ο αιώνα να την «δουν», παραδοσιακοί άντρες!

ΚΡΙΟΣ: Πολύ ανεξάρτητη και ελεύθερη, για να φυλακιστεί σε κουβάδες σφουγγαρίσματος και κατσαρόλες! Αλλά ακόμα περισσότερο…, αγαρμπούλα για να την εμπιστευτείς να σου ξεσκονίσει το ράφι με τα γυαλικά! Οκ, νοικοκυρά δεν την λες, αλλά αν αποφασίσει να καθαρίσει το κάνει μέσα σε χρόνο dt!

ΤΑΥΡΟΣ: Ατού της στο νοικοκυριό, η μαγειρική φυσικά αλλά και η τακτοποίηση! Δεν είναι κολλημένη ούτε καν με την καθαριότητα (αφού βαριέται κιόλας τα πολλά-πολλά), αλλά σίγουρα αν πας σπίτι της, θα το δεις συγυρισμένο και να μοσχοβολά σπιτικό φαγητό!

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δύο πρόσωπα και στο… νοικοκυριό! Βλέπεις, δεν γουστάρει να κάθεται σπίτι, άρα δεν έχει χρόνο και για δουλειές! Ωστόσο, αναγκάζεται αφού πολλές φορές το σπίτι της είναι γεμάτο από φίλους, γείτονες και συγγενείς και φροντίζει να είναι καλή νοικοκυρά για τους τρίτους περισσότερο και όχι τόσο για την ίδια!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ω ναι! Να μία γυναίκα για σπίτι! Νοικοκυρά, καλή μαγείρισσα, περιποιητική και ταυτόχρονα, καθόλου υστερική με την καθαριότητα! Το σπίτι της είναι πάντα καθαρό, γεμάτο κεράσματα από τα χεράκια της και άκρως φιλόξενο! Το ιδανικό σπίτι και η ιδανική γυναίκα για οικογένεια!

ΛΕΩΝ: Αν και είναι γεννημένη βασίλισσα και θέλει τους… υπηρέτες της, θα κάνει τα πάντα να έχει το σπίτι της, τις καλύτερες… «κριτικές», είτε από επισκέπτες, είτε από το άλλο της μισό! Αφού λοιπόν δεν μπορεί να βάλει άλλους να τα κάνουν για πάρτη της, στρώνεται στις δουλειές και μεταμορφώνει το απλό της σπίτι, σε παλάτι!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Και το Όσκαρ νοικοκυροσύνης πάει… στην Παρθένο φυσικά! Από τακτοποίηση, καθαριότητα και άνεση μέχρι και αρωματισμένη ατμόσφαιρα, minimalγούστο και «βγάλε παπούτσια πριν μπεις»! Η απόλυτη και τελειότερη νοικοκυρά!

ΖΥΓΟΣ: Σκασίλα της για την νοικοκυροσύνη! Βαριέται και κουράζεται μόνο που το σκέφτεται! Έλα όμως, που το υψηλό της αίσθημα αισθητικής και… ωραίων αρωμάτων, την αναγκάζει να γίνει νοικοκυρά! Αυτό όμως που την καθιστά καλή νοικοκυρά, είναι κυρίως το γεγονός να συζήσει ή να παντρευτεί με το άλλο της μισό, προκειμένου να τον έχει ικανοποιημένο και ευχαριστημένο!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δεν βρίσκει καν ουσία στην νοικοκυροσύνη και όχι δεν πιστεύει ότι αποτελεί ισχυρό κριτήριο για να χαρακτηριστεί γυναίκα για σπίτι! Όχι δεν είναι καλή νοικοκυρά και καμαρώνει για αυτό! Ξέρει ότι μία γυναίκα θέλει ουσιαστικότερους και πιο… πονηρούς λόγους, για να σταθεί δίπλα στον ικανοποιημένο άντρα της!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κάτι μου λέει ότι αυτήν την παράγραφο, θα την διαβάσουν οι λιγότερες γυναίκες… Γιατί; Γιατί απλά οι Τοξοτίνες σκασίλα τους αν ανήκουν σε αυτήν την ομάδα την «τιμητική» της νοικοκυράς! Είναι αποφασισμένες να διακριθούν αλλού και όχι στην… ηλεκτρική σκούπα και στο σιδέρωμα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Νοικοκυρά μεν, περίεργη δε! Βλέπεις αυτή η εργαζόμενη-καριερίστα, δεν μπορεί να τα προλαβαίνει όλα! Βλέπεις ναι, θέλει να είναι καθαρό το σπίτι της και το φροντίζει, αλλά θέλει να είναι και σούπερ στην δουλειά της! Οπότε κάτι πρέπει να μείνει πίσω… Όπως πχ το αυτοκίνητο της, το οποίο έχει καταλήξει να είναι κάδος ανακύκλωσης ή το γραφείο της που έχει μήνες να καθαριστεί αφού πάντα έχει πολλή δουλειά για να ασχοληθεί με καθαριότητες!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ναι, ναι, κι όμως! Η Υδροχοΐνα είναι από τις καλύτερες και μάλιστα από τις πιο σύγχρονες και αποτελεσματικές νοικοκυρές! Αλλά για την πάρτη τους και μόνο! Μην τυχόν και της πει κάποιος φράσεις τύπου «Γυναίκα τι φαί έφτιαξες;»! Θα του έρθει η κατσαρόλα κατακέφαλα!

ΙΧΘΥΣ: Εδώ η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά! Έχει όλη την καλή διάθεση να κάνει δουλειές και να είναι σούπερ νοικοκυρά, αλλά πρώτον ξεχνιέται συνεχώς και προκαλεί… καταστροφές και δεύτερον ότι αρχίζει, ποτέ δεν το ολοκληρώνει!

oroskopos
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top