Το ζυμαρικό με το θαλασσινό... τέλειος συνδυασμός.
ΥΛΙΚΑ
- 400 γρ. λιγκουίνι
- 1 κιλό γαρίδες αποφλοιωμένες
- 200 γρ. ντοματάκια πολτοποιημένα
- 1 κρεμμύδι ξερό τριμμένο
- 3 σκελίδες σκόρδο τριμμένο
- 40 γρ. ελαιόλαδο
- δυόσμο ψιλοκομμένο
- μαϊντανό ψιλοκομμένο
- αλάτι
- πιπέρι
- πάπρικα
- μπούκοβο
- Σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό βράζουμε το λιγκουίνι, το σουρώνουμε και ρίχνουμε λίγο λάδι.
- Σ' ένα τηγάνι ζεσταίνουμε λίγο λάδι, ρίχνουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο και τα τσιγαρίζουμε.
- Προσθέτουμε τις γαρίδες, το μαϊντανό, την ντομάτα, την πάπρικα, το δυόσμο, το αλάτι και το μπούκοβο.
- Περιμένουμε να «δέσει» η σάλτσα.
- Βάζουμε τα ζυμαρικά σε πιατέλα, τα περιχύνουμε με τις γαρίδες και τη σάλτσα και πασπαλίζουμε με μαϊντανό.
trome
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.
Τα Μπουλούκια
Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.