Η πιο γλυκιά απογευματινή απόλαυση!

0

για ένα γλυκό και δροσερό απόγευμα...

Τι θα χρειαστείς:
  • 1 κουτί έτοιμο μίγμα για κέικ (που θα βρεις στα μεγάλα σούπερ-μάρκετ) + τα υλικά που αναφέρονται στην συσκευασία για την παραγωγή του (π.χ. αυγά, γάλα κ.λπ)
  • 8 μπάρες σοκολάτας με καραμέλα (τύπου Twix), κομματιασμένες
Κρέμα
  • 220 γρ. τυρί κρέμα
  • Μισό κουτί ζαχαρούχο γάλα
  • ½ του φλ. φυστικοβούτυρο
  • 300 γρ. κρέμα γάλακτος
Πως το κάνεις
  1. Ετοιμάζεις το κέικ σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στο πακέτο και το αφήνεις στην άκρη μέχρι να κρυώσει (Φυσικά, μπορείς να φτιάξεις το δικό σου κέικ σοκολάτα, αλλά εμείς προτείνουμε αυτή τη λύση για να κερδίσεις χρόνο).
  2. Σε ένα μπολ, βάζεις το τυρί κρέμα, το ζαχαρούχο γάλα και το φυστικόβούτυρο και ανακατεύεις μέχρι να προκύψει ένα ομοιογενές, κρεμώδες μίγμα που ήδη ανυπομονείς να φας. Σε αυτό το σημείο, μπορείς να βουτήξεις το δάχτυλο για δοκιμή. Καλό, ε; Συνεχίζουμε.
  3. Προσθέτεις την κρέμα γάλακτος και συνεχίζεις το ανακάτεμα για περίπου 2 λεπτά.
  4. Τώρα που το κέικ έχει κρυώσει και το κρεμώδες μίγμα περιμένει στο μπολ, είσαι έτοιμη για το τελικό στάδιο παρασκευής.
  5. Κόβεις το κέικ σε μικρά κομματάκια και τοποθετείς μία στρώση σε ένα ποτήρι ή βάζο μαρμελάδας.
  6. Προσθέτεις μία κουταλιά από το μίγμα με την κρέμα και συνεχίζεις το «χτίσιμο» φτιάχνοντας στρώσεις με την εξής σειρά: κομματάκια twix, κρέμα, κέικ, κρέμα, κομματάκια twix, κρέμα, κομματάκια twix.
  7. Για να έχει ακόμα καλύτερη γεύση και υφή, άφησε το στο ψυγείο για 2 ώρες.
filenades
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top