Όταν ο Θεός δημιούργησε τους Έλληνες...

2

Όταν ο Θεός δημιούργησε τα έθνη, έδωσε στο κάθε έθνος από δύο αρετές

Έτσι, έκανε του Αμερικάνους τακτικούς και νομοταγείς, τους Γερμανούς αποφασιστικούς και μελετηρούς, τους Ιάπωνες εργατικούς και υπομονετικούς, και ούτω καθεξής. Για τους Έλληνες είπε: «Θα είναι έξυπνοι, τίμιοι και θα δουλεύουν στο δημόσιο». Όταν τελείωσε τη δημιουργία του κόσμου, τον πλησίασε ο αρχάγγελος Γαβριήλ και του είπε:

- Κύριε, έδωσες σε όλα τα έθνη από δύο αρετές, αλλά στους Έλληνες έδωσες τρεις. Αυτό θα τους κάνει πολύ ισχυρούς και θα διαταράξει τις ισορροπίες πάνω στη γη.

- Έχεις δίκιο Γαβρίλε, είπε ο Κύριος. Στάθηκα απρόσεκτος και αυτή η απροσεξία μου θα κάνει τους Έλληνες να κυριαρχήσουν σε όλο τον κόσμο. Κάτι πρέπει να κάνω αλλά δεν μπορώ να ανακαλέσω τις αρετές που τους έδωσα. Έτσι άρχισε ο Θεός να ψάχνει να βρει μια λύση. 

- Το βρήκα! Θα παραμείνουν οι τρεις αρετές, αλλά κάθε Έλληνας θα μπορεί να κάνει χρήση μόνο των δύο. Κι έτσι έγινε:
  • Αν ένας Έλληνας είναι τίμιος και δουλεύει στο Δημόσιο, δεν είναι έξυπνος.
  • Αν είναι έξυπνος και δουλεύει στο Δημόσιο, δεν είναι τίμιος.
  • Αν είναι έξυπνος και τίμιος, δεν δουλεύει στο δημόσιο.
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  1. Θα με πείτε σίγουρα σπαστικό γιατί απλά είναι ένα ανέκδοτο , αλλά εγώ θα γράψω το σχόλιο μου γιατί εκτός ότι γέλασα πολύ με το ανέκδοτο, μου ήρθε και αυτό στο μυαλό και θα το γράψω γιατί θα σκάσω , πλέον ούτε για πλάκα δεν πρέπει να μπερδεύουμε πλέουν τους ξένους με τους ελληνικούς μύθους , υπάρχει καμία περίπτωση ο θεός του Γαβριήλ να έφτιαξε τους Έλληνες ;;; Τι δουλειά έχουν οι εβραϊκοί μύθοι με τους Έλληνες ;;;;

    Εγώ ξέρω ότι σύμφωνα με την ελληνική μυθολογία ( κωδικοποιημένη ιστορία ) και όχι με την εβραϊκή μυθολογία δημιουργίας του κόσμου ,

    αυτό που λένε λοιπόν τα Ελληνικά ξανά επαναλαμβάνω , είναι ότι στον δεύτερο κατακλυσμό που έκανε ο Δίας , ο Προμηθέας δίδαξε τον Γιό του τον Δευκαλίωνα να φτιάξει μία κιβωτό να βάλει από ένα ζευγάρι από κάθε ζώο και να μπουν αυτός και η γυναίκα του η Πύρρα μέσα , όταν μετά την εξακρίβωση του περιστεριού σταμάτησαν και βγήκαν έξω ( σας θυμίζει τίποτα ως τώρα η ιστορία , είμαι σίγουρος ότι σας θυμίζει , αλλά σχεδόν δεν μας τα μαθαίνουν στα σχολεία μην τυχόν και καταλάβουμε ποιοι έχουν αντιγράψει από ποιους ,

    ενώ ότι κανένα ελληνόπουλο δεν ξέρει τον ελληνικό κατακλυσμό δεν τους νοιάζει καθόλου , αρκεί να ξέρουμε τον εβραϊκό , αυτό τους νοιάζει μόνο )

    όταν βγήκαν λοιπόν άρχισαν σύμφωνα με τις οδηγίες του Δία να πετούν πέτρες πίσω τους οι πέτρες που πετούσε ο Δευκαλίωνας γίνονταν άντρες και της Πύρρας Γυναίκες , το ζευγάρι αυτό όμως έκανε και δικά του 8 παιδιά , για να μην σας κουράσω πολύ γιατί λίγο σας έχω κουράσει το ένα λοιπόν από τα παιδιά του ήταν ο ΕΛΛΗΝΑΣ (από αυτόν λοιπόν πήραμε το όνομα μας) ο οποίος αργότερα πήρε γυναίκα του την Ορσηίδα ( αυτή και αν δεν την μαθαίνουμε στα σχολεία που σύμφωνα με τον μύθο είναι η μητέρα των Ελλήνων , ενώ την Εύα την ξέρουμε όλοι ) ο Έλληνας λοιπόν έκανε τρία παιδιά τον Δώρο (γενάρχης των Δωριέων ) τον Ξούθο που ο ένας γιός του ο Αχαιός είναι ο γενάρχης των αχαιών και ό άλλος ο Ιώνας που είναι γενάρχης για τους Ιώνες και ο τρίτος Γιός του Δευκαλίων είναι ο Αίολος γενάρχης των Αιολών .

    Τώρα θα μου πείτε τι σχέση έχουν αυτά με ένα απλό ανέκδοτο , ότι και να μου πείτε έχετε δίκιο , αλλά και εγώ έχω δίκιο για πράγματα που με πνίγουν . Τώρα θα μου πείτε με μύθους και παραμύθια ασχολείσαι ; ναι ακόμα και ψέματα να είναι όλα αυτά προτιμώ τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ μυθικά ψέματα από τα εβραϊκά μυθικά ψέματα .

    Με χαρά θα ακούσω κάποιον που θα προσπαθήσει να μου αποδείξει ότι έχω άδικο , όσο έχει να κάνει με το κομμάτι με τους μύθους , γιατί αν κάποιος μου πεί τι έχουν σχέση όλα κάτω από ένα ανέκδοτο ίσως να έχει δίκιο , με συγχωρείτε !!!!

    ------------------
    ολα τα blogs που ασχολούνται με τα πατρώα εθνικά θέματα και μόνο.

    http://ethnika-patroa.blogspot.gr/
    -------------------------
    Το σχόλιο μου είναι μία καθαρά προσωπική , φιλοσοφική και ερασιτεχνική άποψη και δεν φέρει καμία δημοσιογραφική ή
    επιστημονική τεκμηρίωση ,
    αν σας κινήσουν το ενδιαφέρον αυτά που γράφω μη τα δεχτείτε χωρίς να τα ψάξετε μόνοι σας , μπορεί να είναι όλα λανθασμένα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @ΗΛΙΑΣ Τ. (ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ) Ηλία μου αυτό δεν είναι σχόλιο.... είναι μια ανάρτηση από μόνο του

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου
To Top