Greek Drama: Δείτε πως πέταγαν τα λεφτά των Ελλήνων στον Αθήνα 2004 !!

0

ΟΛΑ όσα δεν θυμάται η κυρία Αγγελοπούλου

Μαύρο στη... μνήμη του ελληνικού λαού  επιχείρησε να ρίξει με την τελευταία συνέντευξη της στον ΣΚΑΙ  η Γιάννα Αγγελοπουλου, αποσιωπώντας το ξέφρενο "πάρτι" του "Αθήνα 2004", με τις προκλητικές αμοιβές, τις χλιδάτες δεξιώσεις, τα εκκεντρικά ταξίδια και τις περίεργες αναθέσεις εκατομμυρίων ευρώ, αλλά και με το έλλειμμα που επιχείρησε να παρουσιάσει ως πλεόνασμα .

Η κ.Αγγελοπούλου  μιλά  και κάνει δηλώσεις στα ελληνικά ΜΜΕ για όλα τα άλλα εκτός από την "ταμπακιέρα" του κόστους των Ολυμπιακών Αγώνων, το οποίο περιέγραψε με ασαφή τρόπο , στη προσπάθεια της να πείσει ότι δεν έχει ευθύνες για την κατασπατάληση δημοσίου χρήματος ...

Ωστόσο ακόμη και ο Ζακ Ρογκ, ο πρώην μέντορας της, λίγους μήνες μετά την τελετή λήξης δήλωσε πως η Ελλάδα θα μπορούσε να είχε κάνει φθηνότερους Ολυμπιακούς Αγώνες !Τι και αν η κ.Αγγελοπούλου κάνει λόγο για ψεύδη, τα ξένα ΜΜΕ  και οι οίκοι αξιολόγησης άλλα βροντοφωνάζουν!  Πως ο αρχικός προϋπολογισμός που το 1997, χρονιά δηλαδή που η Ελλάδα ανέλαβε τη διοργάνωση, έφτανε τα 2, 2 δις ευρώ και στη συνέχεια εκτοξεύτηκε στα 30 δις ευρώ;;;!!!!(σύμφωνα με την Standard and Poor’s)

Εντυπωσιακό είναι επίσης και το γεγονός ότι η κ.Αγγελοπούλου υποστηρίζει ότι άφησε κέρδος στον “Αθήνα 2004”, αμελώντας επιδεκτικά την αληθινή ιστορία του κλεισίματος και της εκκαθάρισης της εταιρίας στην   οποία επικεφαλής ήταν η ίδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Παράλληλα, η κυρία με την αδυναμία στα πανάκριβα καπέλα και κοσμήματα, ξεχνά τα 470 εκατομμύρια ευρώ που  χορήγησε ο τότε ΥΠΟΙΚ Γ.Αλογοσκούφης στον κρατικό κορβανά  την Ο.Ε Αθήνα 2004!

Επομένως , όχι μόνο κέδρος δεν υπήρχε αλλά διαπιστωμένα ΕΛΛΕΙΜΜΑ!

Πάμε να δούμε τους «οικονομολόγους»  του 2004!!!! 

-Ενδεικτικά, αναφέρουμε πως η δημιουργία της ιστοσελίδας των Ολυμπιακών Αγώνων κόστισε 11.400.000 ευρώ και ενώ είχε αρχίσει να εκτελείται από τις 17 Νοεμβρίου 2003 διαβιβάστηκε για έλεγχο στην αρμόδια επιτροπή στις 12 Μαρτίου 2004 .

-Η υλοποίηση της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας ανατέθηκε στην εταιρία ALWEM .I.M  με κόστος 32.948.000 δολαρίων ΗΠΑ και με τη διαδικασία της διαπραγμάτευσης δεν είχαν κληθεί άλλοι υποψήφιοι στον διαγωνισμό

-Η παραγωγή των τελετών έναρξης και λήξης από την εταιρία Jack Morton W.L είχε κόστος 63.860.747,29 ευρώ και όχι μόνο είχε αρχίσει να εκτελείται προς της υποβολής της για έλεγχος αλλά ήδη ακόμη και προ της υπογραφής της (6-7-2004), όπως επισημαίνει το πόρισμα ελέγχου .

-Το συνολικό κόστος των επαγγελματικών ταξιδιών ανήλθε στο ποσό των 2.585.334,71 ευρώ και ειδικότερα στα έξοδα ταξιδιών εξωτερικού περιλαμβάνονταν 807.156,85 ευρώ  για εισιτήρια , 465.035,52 ευρώ για διάφορα έξοδα, 425.492,56 ευρώ για δαπάνες διαμονής,115.195,75 ευρώ για εισιτήρια αγώνων από τα οποία το μεγαλύτερο μέρος τους αφορούσε τους Χειμερινούς ολυμπιακούς Αγώνες στο Σολτ Λεϊκ και 512.684,21 ευρώ για δαπάνες διαμονής στο Σόλτ Λεικ στο Μάντσεστερ!

Η κ.Αγγελοπούλου, στα πλαίσια της οικονομικής πολιτικής της, αποφάσισε τη χορήγηση αυτοκινήτων αξίας μέχρι 20.000.000 δραχμών για τα μέλη της τακτικής σύνθεσης του ΔΣ, αξίας μέχρι 12.500.000 δραχμές για τους γενικούς διευθυντές και αξίας 9.000.000 δρχ για τους διευθυντές !

Μετά από αυτά, καταλαβαίνουμε όλοι τι γυρεύει ο κύριος Τόμσεν στη χώρα μας !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Real News
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top