Mυστικά για νοικοκυροκόριτσα!

0

Για να κάνει η πίτα μας ωραία κρούστα, αλείφουμε την επιφάνεια με ένα μείγμα από ένα αυγό χτυπημένο με γάλα και λάδι.

Για να μην πασπαλίζουν τα λουκάνικα στο τηγάνισμα και να γίνουν πιο ελαφρά, πριν τα τηγανίσουμε τα βράζουμε για 5 λεπτά και τα στραγγίζουμε καλά.

Σε ένα σχεδόν τελειωμένο βάζο μουστάρδας, προσθέστε τα αγαπημένα σας μυρωδικά, λίγο καλό ξύδι και λάδι. Κλείστε το, ανακινείστε το και έχετε στο λεπτό μια υπέροχη βινεγκρέτ.

Το πλυντήριο πιάτων θα μας προσφέρει τις υπηρεσίες του για πολύ μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, αν δεν το παραφορτώνουμε, χρησιμοποιούμε ίδια προϊόντα καθαρισμού και αφήνουμε να περάσουν τουλάχιστον 2 ώρες ανάμεσα σε δυο πλυσίματα.

Χάλασε ο απορροφητήρας και οι μυρωδιές "πλημμύρισαν" την κουζίνα; Ανοίξτε τα παράθυρα, κάψτε μέσα σε ένα σταχτοδοχείο φλούδες πατάτας και λεμονιού. Κάνουν καλύτερη δουλειά από όλα τα αποσμητικά χώρου.

Όταν στο ψήσιμο στο φούρνο χρησιμοποιούμε αλουμινόχαρτο, καλό είναι η γυαλιστερή πλευρά του να είναι προς τα πάνω, γιατί ανατανακλά καλύτερα την θερμότητα.

Για να μην φθείρονται τα λάστιχα που υπάρχουν στις πόρτες των ηλεκτρικών συσκευών, τα περνάμε ελαφρά με βαζελίνη.

Πηγή

Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top