Υλικά
Για 4-6 άτομα1/2 κουταλιά του γλυκού αλάτι
1/4 κουταλάκι του γλυκού καρυκεύματα της επιλογής σας
3 πίτες κομμένες τριγωνικά, σε 8 φέτες η κάθε μία
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε τον φούρνο στους 200 βαθμούς και τοποθετούμε τη σχάρα στη μέση.Ρίχνετε το αλάτι, τα καρυκεύματα σε ένα μικρό μπολ και ανακατεύετε.
Τοποθετήστε τις πίτες σε ένα μεγάλο ταψί με λαδόκολλα. Ραντίστε τις πίτες με την μισή ποσότητα του ελαιολάδου και πασπαλίζουμε με το μισό μείγμα από αλάτι. Γυρίστε τα κομμάτια από την άλλη πλευρά και επαναλάβετε με το υπόλοιπο λάδι και το μείγμα αλάτι.
Ψήστε μέχρι τες μέχρι να αποκτήσουν ένα χρυσό καφέ χρώμα και είναι τραγανές, περίπου 12 έως 15 λεπτά.
Βγάζετε από το φούρνο και αμέσως μεταφέρετε τις μάρκες σε μια σχάρα μέχρι να κρυώσουν τελείως. Φυλάσσεται σε αεροστεγές δοχείο μέχρι και 5 ημέρες.
Πηγή
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.
Τα Μπουλούκια
Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.