Το σεξουαλικό προφίλ των ζωδίων

0

Τι τύπος εραστή είναι το πρόσωπο που ποθείς;

Είναι γνωστό ότι ο έρωτας μονοπωλεί το ενδιαφέρον μας και παρά τις αντιξοότητες που μπορεί να αντιμετωπίζουμε στην καθημερινότητα μας, θέλουμε να συναντήσουμε τον έναν και μοναδικό και τελικά να απολαύσουμε τον έρωτα. Έτσι και όταν το μοιραίο έρθει να μας συναντήσει, αναρωτιόμαστε εάν ταιριάζουμε ερωτικά γιατί όλοι αναγνωρίζουμε ότι το καλό σεξ μπορεί να μεταμορφώσει μια σχέση και να ξεπεραστούν όλα τα εμπόδια.

Έτσι και για να λυθούν οι απορίες σου, δες τι ζώδιο είναι το άτομο που μόλις έχεις συναντήσει και μάθε εάν μπορεί να ανταποκριθεί στις προσδοκίες σου ...Ο Κριός είναι ο παθιασμένος εραστής που θα κάνει τα πάντα για να σε εντυπωσιάσει και δεν είναι καθόλου υπομονετικός. Μην αντισταθείς στην γοητεία του γιατί πιθανόν να βαρεθεί και να αναζητήσει αλλού μια πιο θερμή αγκαλιά. Θέλει περιπέτεια και δεν του αρέσει η επανάληψη. Συνήθως άπιστος.
Ο Ταύρος είναι ο αισθησιακός εραστής που προχωράει αργά και μεθοδικά και για αυτό μπορεί να σε τρελάνει γιατί παίζει με τα νεύρα σου.. Αργός αλλά όμως υπερβολικά αισθησιακός θα σε κατακτήσει και μπορείς μαζί του να κάνεις κάθε φαντασίωση σου πραγματικότητα. Συνήθως πιστός.
Ο Δίδυμος είναι ο πολυλογάς εραστής, μιλάει αρκετά και θέλει και εσύ να ανταποκρίνεσαι λεκτικά στα θέλω του και να παίρνεις πρωτοβουλίες. Φυσικά και επιδίδεται στο διαδικτυακό σεξ και λατρεύει να σε βγάζει φωτογραφίες. Περισσότερο όμως θεωρία. Επιπόλαιος.
Ο Καρκίνος είναι ο τρυφερός εραστής, θα σε πλησιάσει παραδοσιακά και θα κάνει τα πάντα να σε αγγίξει συναισθηματικά πριν προχωρήσει μαζί σου. Είναι όμως ο κατάλληλος εραστής εάν θέλεις κάποιον να ικανοποιεί όλες τις επιθυμίες σου και να σε νταντεύει ακόμα και κατά την διάρκεια της σεξουαλικής πράξης. Έχει φαντασία. Πιστός.
Ο Λέοντας είναι εραστής μεγάλων προδιαγραφών, θα κάνει τα πάντα να σε εντυπωσιάσει και είναι φανταστική εμπειρία να τον έχεις δίπλα σου, μια που είναι υπερβολικός και θέλει να ξεχωρίσει. Πειραματίζεται γενικά και δεν είναι καθόλου συντηρητικός. Λατρεύει να έχει το πάνω χέρι. Πιστός ανάλογα με την περίπτωση.
Ο Παρθένος είναι ο εραστής που δεν του φαίνεται ότι το κατέχει το άθλημα γιατί φαίνεται αρκετά συντηρητικός και δεν βιάζεται να ολοκληρώσει μαζί σου. Ωστόσο είναι κρυφό ποταμάκι και περίμενε να κάνεις πράγματα που ούτε καν τα είχες φανταστεί. Καθόλου σεμνότυφος τελικά και πρόσεχε γιατί η μονογαμία δεν είναι το φόρτε του τελικά!Ο Ζυγός είναι ο εραστής ο γλυκανάλατος που προσαρμόζεται στις επιθυμίες σου, δίνει όσα του δίνεις και γενικά ακολουθεί το παιχνίδι, αλλά μην περιμένεις πρωτοβουλίες και περίεργα παιχνίδια, εκτός εάν εσύ τα επιθυμείς. Λίγο βαρετός και επαναλαμβάνει τα ίδια. Πιστός λέει..

Ο Σκορπιός είναι ο τύραννος ..εραστής, θα σε παέι στην κόλαση σίγουρα και μαζί του δεν θα πλήξεις, βέβαια πρέπει να μη φοβάσαι να δοκιμαστείς και σωματικά, μια που το απλό συνηθισμένο σεξ δεν του λέει τίποτα. Απίστευτη φαντασία και βαθιά σεξουαλικότητα. Άπιστος μόνο όταν εσύ το προκαλέσεις.
Ο Τοξότης είναι ο εραστής που πιθανόν δεν δίνει πολύ μεγάλη σημασία στο σεξ, ναι δεν το περίμενες, δηλαδή περισσότερο του αρέσει το παιχνίδι της κατάκτησης και για αυτό δεν αφιερώνει πολύ ώρα στην σεξουαλική πράξη. Είναι φλογερός και ανοιχτός σε οτιδήποτε θελήσεις, αλλά χωρίς συναίσθημα, βάθος. Θέλει την ελευθερία του.Ο Αιγόκερως είναι ο εραστής που θα σου προσφέρει αργά και βασανιστικά μεγάλη απόλαυση αρκεί να είσαι το ταίρι των προδιαγραφών του και μαζί του το σεξ΄είναι αξέχαστο και συνάμα ακραίο. Μπορεί και να σε φοβήσει η αρρωστημένη φαντασία του. Πιστός.
Ο Υδροχόος είναι ο εραστής που εντυπωσιάζεται από τις δικές σου πρωτοβουλίες, θέλει να είσαι ανοιχτό άτομο και να μην έχεις στερεότυπα με αποτέλεσμα να σε σοκάρει ή να σε προβληματίζει η στάση του. Συχνά θα αναρωτιέσαι εάν του αρέσεις και βέβαια μην περιμένεις να είσαι η μοναδική στο κρεβάτι του.
Ο Ιχθύς είναι ο εραστής που θα ήθελες να συναντήσεις μια που το σεξ μαζί του θυμίζει ερωτική ταινία και σε μαγνητίζει η ευαισθησία του και φαίνεται κάπως εύθραυστος. Δεν είναι όμως πάντα δεκτικός στο σεξ και περίμενε να εισπράξεις πολλά οχι γιατί δεν θα έχει διάθεση. Μόνο άπιστος.
oroskopos
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top