Ριγκατόνι με σάλτσα ντομάτας και βασιλικού
Σκέπασε καλά το μπολ και ψήσε στο φούρνο μικροκυμάτων με Υψηλή ισχύ 2 λεπτά. Ανακάτωσε το ζεστό ζυμαρικό, τη ζεστή σάλτσα, 1/3 φλιτζάνι ελαιόλαδου, 1 κουταλάκι ξύδι και ένα φλιτζάνι χοντροκομμένο φρέσκο βασιλικό. Ρίξε αλάτι και πιπέρι όσο θέλεις. Σερβίρεις με τριμμένη παρμεζάνα.
Φιογκάκια με σάλτσα λεμονάτου σολομού
Βάλε το σολομό, 1/3 φλιτζανιού χυμού λεμονιού, 1/3 φλιτζάνι ελαιόλαδο, 2 κουταλιές γαλλικής μουστάρδας, 1/4 φλιτζάνι ψιλοκομμένες κάπαρες και 1 κουταλάκι ψιλοκομμένο άνηθο σε ένα μεγάλο μπολ, πρόσθεσε το ζεστό ζυμαρικό και ανακάτωσέ τα. Ρίξε αλάτι και πιπέρι όσο θέλεις και σέρβιρε με τριμμένη παρμεζάνα.
Κοχύλια με μανιτάρια και σάλτσα μπέικον - σπανάκι
Πρόσθεσε 1/3 φλιτζανιού ξηρό άσπρο κρασί και 2 σκελίδες σκόρδου πολτοποιημένες. Ανακάτωσέ μέχρι να εξατμιστεί σχεδόν το κρασί. Πρόσθεσε 200ml κρέμα γάλακτος και 500γρ. χοντροκομμένο σπανάκι. Ανακάτωσε τη ζεστή σάλτσα με το ζεστό ζυμαρικό και 1 κουταλιά φρέσκο ψιλοκομμένο τάραγκον. Ρίξε όσο πιπέρι και αλάτι θέλεις.
Ταλιατέλες με σάλτσα κολοκύθας - κουκουναριού
Πολτοποίησέ την μαζί 3/4 φλιτζνιού ξινόγαλα. Ανακάτεψε τον πολτό κολοκύθας με το ζεστό ζυμαρικό, 4 ψιλοκομμένα φρέσκα κρεμμυδάκια και 1/4 (40γρ.) ψημμένο κουκουνάρι. Ρίξε αλάτι, πιπέρι και λίγο μοσχοκάρυδο.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.
Τα Μπουλούκια
Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.