Mε σταθερά βήματα φαίνεται ότι προχωρά ο 33χρονος ηθοποιός, που είναι μόνιμος κάτοικος Λος Άντζελες από τον Ιούλιο του 2009. «Συμπληρώνω δυόμισι χρόνια και νιώθω πια ότι βρίσκομαι στο σωστό μονοπάτι. Έχω κάνει τη σωστή επιλογή και βλέπω ότι υπάρχει φως στο τούνελ» λέει με χιούμορ στο περιοδικό «OK!» o Xρήστος Βασιλόπουλος.
Ο Έλληνας ηθοποιός είναι ο κεντρικός πρωταγωνιστής της καινούργιας ταινίας του σκηνοθέτη Ζάλμαν Κινγκ, ο οποίος έχει υπογράψει τις μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες, «Άγρια ορχιδέα» και «9 ½ εβδομάδες». Στο νέο ερωτικό θρίλερ με τίτλο «Camicaze Love», ο Χρήστος Βασιλόπουλος υποδύεται τον Τζακ, έναν πλούσιο μεσίτη ο οποίος συστήνει στην κοπέλα του τον δικό του κόσμο που επικεντρώνεται μόνο στο σεξ.
«Η ταινία έχει πολλές ερωτικές σκηνές, αλλά δεν αισθάνθηκα άβολα, έχω γυρίσει αρκετές στο παρελθόν» υπογραμμίζει ο ίδιος. Οι επαγγελματικές κινήσεις του Χρήστου Βασιλόπουλου, που παντρεύτηκε την αγαπημένη του, Αντωνία Βεντούρα, τον περασμένο Ιούλιο στην Κεφαλονιά, περιλαμβάνουν επίσης δύο μεγάλες διαφημιστικές καμπάνιες, ανάμεσά τους ενός δημοφιλούς video game.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.
Τα Μπουλούκια
Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.