Oι 5 λόγοι που ένας παντρεμένος δεν θα αφήσει τη γυναίκα του για εσένα

0
η κατάλληλη στιγμή μπορεί να μην έρθει ποτέ!

Γνωριστήκατε τυχαία. Ήταν έρωτας κεραυνοβόλος. Με την πρώτη ματιά. Μιλήσατε και ανακαλύψατε πόσα κοινά στοιχεία έχετε. Μιλήσατε και ανακαλύψατε ότι είστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλον. Το μόνο εμπόδιο στον έρωτά σας είναι ότι αυτός είναι παντρεμένος. Αλλά θα το ξεπεράσετε. Σου υποσχέθηκε ότι θα αφήσει τη γυναίκα του για να είστε μαζί. Κανονικά. Να παντρευτείτε. Αλλά ο καιρός περνάει και αυτό δεν έγινε ακόμα. «Μην ανησυχείς, θα γίνει. Πρέπει να έρθει η κατάλληλη στιγμή». Αλλά οι μήνες περνάνε. Τα χρόνια περνάνε. Η κατάλληλη στιγμή δεν ήρθε ακόμα. Πότε θα έρθει; Δυστυχώς, η κατάλληλη στιγμή μπορεί να μην έρθει ποτέ! Μπορεί ο μεγάλος σου έρωτας, που είναι παντρεμένος και έχει οικογένεια, παρά τις υποσχέσεις του, να μη χωρίσει ποτέ για εσένα. Αυτό συμβαίνει για 5 σημαντικούς λόγους:

Η γυναίκα μου δε φταίει σε κάτι

«Άσε, η γυναίκα μου περνάει μια δύσκολη φάση, δε θέλω να τη στεναχωρήσω και άλλο. Δε μου φταίει σε τίποτα. Θα της το πω μόλις φτιάξουν τα πράγματα». Μπορεί η σύζυγός του να περνάει μια ασθένεια, να έχασε έναν γονιό, να είναι έγκυος, να έχει μικρό παιδί ή παιδί στην εφηβεία, να έχασε τη δουλειά της, να ξεκίνησε νέα δουλειά, οτιδήποτε. Η σύζυγος δεν είναι κακός άνθρωπος, ο φίλος σου δεν καβγαδίζει μαζί της, η ζωή τους είναι ΟΚ, τίποτα συγκλονιστικό, αλλά καλή σε γενικές γραμμές. Περνάνε καλά, οικογενειακά, απλώς δεν υπάρχει το πάθος και η ένταση που έχετε στη δική σας σχέση.

Δε θέλει να στεναχωρήσει τα παιδιά

«Δε μπορώ να φύγω τώρα. Δε θέλω να στεναχωρήσω τα παιδιά. Ο γιος μου ξεκινάει σχολείο. Η κόρη μου δίνει εξετάσεις για το πανεπιστήμιο». Κλπ., κλπ. Αγαπάει τα παιδιά του, θέλει να έχει καλή σχέση μαζί τους, δε θέλει να γίνει ο πατέρας που εγκατέλειψε την οικογένεια για την ερωμένη του. Στο μυαλό του δε μπορεί να δίνει τον εαυτό του να «τσαλακώνεται» και να καταστρέφει ό,τι έχει χτίσει για κάτι νέο.

Το διαζύγιο έχει μεγάλο κόστος σε χρήματα και ψυχική ενέργεια

Είναι μία πραγματικότητα -το διαζύγιο κοστίζει σε χρήμα, χρόνο και ψυχική ενέργεια. Θα πρέπει να αναλάβουν δικηγόροι, να πληρώνει διατροφή, να βρει άλλο σπίτι, να έχει δεύτερο νοικοκυριό, θα πρέπει να βάζει το χέρι στην τσέπη και να πληρώνει, να πληρώνει, να πληρώνει… Και πότε θα βλέπει τα παιδιά; Και αν αυτά θυμώσουν μαζί του; Και αν η γυναίκα του και η γιαγιά τα στρέψει εναντίον του; Και αν τους κάνει κακό; Τι σόι πατέρας είναι αυτός; Και τι θα πουν οι συγγενείς και οι φίλοι; Πώς θα είναι η ζωή χωρίς αυτούς;

Τα έχει όλα

Σε τελική, ο παντρεμένος με εξωσυζυγική σχέση τα έχει όλα! Από τη μια μεριά έχει την οικογένειά του, τη βολή του, τη ζεστασιά του, το σπιτικό φαγητό, το σιδερωμένο πουκάμισο, την αγκαλιά από τα παιδιά του, το άραγμα στον καναπέ, την ησυχία του. Και όποτε θέλει έχει την ένταση, το πάθος, τον έρωτα, το τέλειο σεξ, τα έχει μαζί σου. Γιατί να καταστρέψει την τάξη των πραγμάτων όταν έχει τα καλά και από τους δύο κόσμους;

Ξέρει ότι και μαζί σου θα είναι «μία από τα ίδια»

Δυστυχώς, βαθιά μέσα του ξέρει ότι το πάθος και ο έρωτας θα καταλαγιάσουν κάποια στιγμή. Εξάλλου, κάπως έτσι ξεκίνησε και με τη γυναίκα του: παθιασμένα, έντονα, ερωτικά. Και δες που είναι τώρα! Στη ρουτίνα τους! Με τις γκρίνιες, τα προβλήματα, τις ευθύνες, τους καβγάδες, το τρέξιμο και κάποιες καλές στιγμές εδώ κι εκεί. Και ξέρει μέσα του ότι κάπως έτσι θα εξελιχθούν τα πράγματα και μαζί σου. Και ας μην το παραδέχεται.

Γι’ αυτό και δε θα φύγει…

Μην περιµένεις, κάνε το πρώτο βήµα για να βρεις τη σχέση που σου αξίζει!

Λίζα Βάρβογλη
varvogli
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top