Πως περνούν τα ζώδια τις γιορτές!

0
οι γιορτές είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να ξεφύγουμε.

Οι γιορτές πλησιάζουν και τα σχέδια για το τι θα κάνουμε και πως θα περάσουμε, δίνουν και παίρνουν! Μη σκάτε και μη χάνεστε σε λεπτομέρειες που δεν έχουν τέλος! Έτσι κι αλλιώς οι καιροί είναι περίεργοι και τα δεδομένα μπορεί ν' αλλάξουν απ' τη μια στιγμή στην άλλη. Όλα είναι σχετικά για κάθε δραστηριότητα και φυσικά το ζώδιό μας παίζει το ρόλο του κι αυτό! Άλλοι αγαπούν τις γιορτές και χαίρονται σαν μικρά παιδιά και σε άλλους φέρνουν νεύρα και μελαγχολία!

Μελετήσαμε και σας παρουσιάζουμε πως ενδέχεται να περάσετε τις γιορτές ανάλογα με το ζώδιο και το ζώδιο του συντρόφου σας!

Μπορεί η εποχή να είναι δύσκολη, αλλά με καλή διάθεση, χιούμορ και φαντασία, όλοι μπορούμε να φτιάξουμε πιο όμορφες τις γιορτινές στιγμές μας! Όλοι μας έχουμε την ανάγκη να δραπετεύσουμε κάποιες στιγμές από τη ρουτίνα και να κάνουμε πράγματα που θέλουμε αλλά δεν προλαβαίνουμε κι οι γιορτές είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα και να βρούμε χρόνο για τον εαυτό μας και τους ανθρώπους μας!

Πάντως, ότι κι αν κάνετε σας ευχόμαστε να περάσετε όμορφα και να μην χάσετε το χιούμορ σας!



ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04

Για έναν Κριό, κάθε μέρα που ξεκινά είναι γιορτή, επομένως το μόνο εύκολο είναι να έχει γιορτινή διάθεση! Όπως κι αν περάσεις μαζί του τις γιορτές, είτε μείνετε στο σπίτι, είτε φύγετε, θα περάσετε απίστευτα καλά, αρκεί να μην πλήξει., Τα σπορ στο χιόνι και η βραδινή διασκέδαση τον αναζωογονούν και του δίνουν απίστευτη ενέργεια! Όχι μόνο θα ντυθεί Άγιος Βασίλης για να κάνει έκπληξη στην παρέα, αλλά θα έχει βλέψεις να κάνει εντυπωσιακή είσοδο, μπουκάροντας ακόμη κι από την...καμινάδα, κινδυνεύοντας να σκοντάψει σε κανένα χριστουγεννιάτικο ντεκόρ και να περάσει τις γιορτές στο νοσοκομείο...



ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05

Τον Ταύρο δύσκολα τον ξεκουνάς από τη ζεστασιά του σπιτιού του, τις γιορτές. Αν δε, είναι και λίγο στριμωγμένος οικονομικά, πάρτο απόφαση ότι θα περάσετε τις γιορτές σας εντελώς οικογενειακά στη θαλπωρή του σπιτιού σας δίπλα στο αναμμένο τζάκι (στην καλύτερη!) Αν τα οικονομικά του είναι ανθηρά, ίσως καταφέρεις να τον πείσεις για μικρές αποδράσεις, που όμως θα συμπεριλαμβάνουν θεάματα, μουσική, καλό φαγητό, ζεστασιά και χαλαρωτικές απολαύσεις! Ο Ταύρος θα περάσει τις περισσότερες ώρες κοντά σε ένα τραπέζι με λαχταριστά φαγητά σαν να μην υπάρχει αύριο και ζυγαριά!



ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06

Ο κοινωνικός Δίδυμος θα περάσει υπέροχα τις γιορτές όπου κι αν πάει, ότι κι αν κάνει! Αρκεί να είναι μέσα σε πολύ κόσμο! Λάτρης των ταξιδιών και της περιπέτειας, τώρα που οι μέρες σχεδόν το επιβάλλουν, θα διοργανώσει οπωσδήποτε έστω και ολιγοήμερη απόδραση για ψώνια και διασκέδαση. Ο Δίδυμος θα περάσει τις γιορτές του κάνοντας σκι σ' ένα χειμερινό θέρετρο εκτός κι αν είναι ζορισμένος οικονομικά , οπότε θα εκμεταλλευτεί κάθε λεπτό της μέρας και της νύχτας στέλνοντας ευχετήρια μηνύματα σε όλους κρατώντας επαφή!



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07

Για τον Καρκίνο, οι γιορτές είναι ιδιαίτερα σημαντικές αφού αγαπάει την παράδοση και τα ήθη και έθιμα των ημερών! Το παραμυθένια στολισμένο -σε κάθε γωνιά του-, σπίτι του, δεν έχει να ζηλέψει τίποτα απ' το σπίτι του Άι-Βασίλη, ενώ δεν θα τον χαλούσε να περάσει και κάποιες χαλαρές στιγμές απομονωμένος μαζί σου, σε κάποιο κατάλυμα στυλ ελβετικού σαλέ. Μην παραλείψεις να τον εκπλήξεις με κάποιο δώρο, αφού θα κρεμάσει ως και κάλτσα στο τζάκι, περιμένοντας να τον θυμηθείς ως ο σύγχρονος Αι Βασίλης του!



ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08

Αυτό που πραγματικά απεχθάνεται ένας Λέοντας είναι η μιζέρια, η κακοκεφιά και η κακομοιριά, ιδίως τέτοιες μέρες, γι' αυτό φρόντισε να έχεις την ανάλογη glam διάθεση και εμφάνιση! Στόλισε το σπίτι με πολυτέλεια, στο χρώμα του χρυσού κι άφησέ τον να νιώθει βασιλιάς! Αν καταφέρετε να φύγετε θα οργανώσει αυτός τη κάθε λεπτομέρεια, επιλέγοντας σίγουρα κάποιο υπερ-πολυτελές ξενοδοχείο, ώστε να νιώσετε σαν μαχαραγιάδες, έστω και για λίγο! Εξάλλου, θα εξασφαλίσει ότι χρειάζεται ώστε να λάμψει όπου κι αν βρεθεί, περισσότερο κι από το Άστρο των Χριστουγέννων.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09

Ο Παρθένος δεν το κουνάει εύκολα τέτοιες μέρες, από την ασφάλεια και τη ζεστασιά του σπιτιού του. Θα σε βοηθήσει με τον στολισμό μετά την σχετική γκρίνια βέβαια, αλλά τελικά θα το απολαύσει! Μετά από πολλή συζήτηση, (όχι γκρίνια!) ίσως να πειστεί να περάσει τις γιορτές κάπου ήσυχα, με την προϋπόθεση να έχει καλό φαγητό και να μη χρειάζεται να μετακινείται καθημερινά ούτε καν με αυτοκίνητο. Καλού-κακού, φρόντισε να του έχεις έτοιμες 2-3 εναλλακτικές προτάσεις, γιατί όπως και να το κάνεις, Παρθένος είναι, δεν μπορεί, κάποια αμφισβήτηση να την περιμένεις…



ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10

Μια εκδρομή κάπου μακριά από το θόρυβο, θα αναζωογονήσει και θα χαλαρώσει τον Ζυγό. Αν μάλιστα τα οικονομικά του το επιτρέπουν, άνετα η επιλογή του μπορεί να είναι ένας μακρινός εξωτικός προορισμός για τις γιορτές. Όπου κι αν πάτε θα περάσετε καλά, αρκεί να ικανοποιείται η προσωπική αισθητική του και το εκλεπτυσμένο γούστο του. Αν μείνετε στην έδρα σας θα προσπαθήσει να μαζέψει όλους τους παλιόφιλους και θα περάσει ώρες στα τηλέφωνα σε ρόλο πυροσβέστη, προσπαθώντας να συμφιλιώσει μεταξύ τους, όλους τους παρεξηγημένους!



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11

Μέσες λύσεις δεν υπάρχουν μ' έναν Σκορπιό. Ή θα περάσετε τέλεια, ή θα σου το βγάλει εντελώς ξινό, λόγω της περίεργης ψυχολογίας που τον διακατέχει πάντα τις γιορτινές μέρες. Ο Σκορπιός θα επιδιώξει να το γλεντήσει στις γιορτές, απλώς μην ξεχνάς ότι το «γλέντι του Σκορπιού» δεν συμπίπτει απαραίτητα και με όλων των υπολοίπων... Ένα ταξίδι στο κάστρο του Κόμη Δράκουλα, θα ήταν ότι πιο συναρπαστικό για τις γιορτές για τον Σκορπιό, κι αφού δεν του έκατσε μην τον προκαλείς γιατί θα το μετανιώσεις...



ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12

Δε θα ζοριστείς καθόλου να πείσεις έναν Τοξότη να σε ακολουθήσει ακόμη και στο άγνωστο! (μάλλον κυρίως σ’ αυτό!) Είναι πάντα έτοιμος για περιπετειώδεις εξορμήσεις, πόσο μάλλον την εορταστική περίοδο. Δεν έχει και τόση σημασία πόσο μακριά θα πάτε, αρκεί το μέρος να έχει κάτι το ασυνήθιστο για να τον συναρπάσει. Κάθε γιορτές διανύει περίοδο με εξάρσεις αισιοδοξίας, δοκιμάζοντας την τύχη του σε τυχερά παιχνίδια και λοταρίες, ενώ ήδη έχει καθορίσει πως θα διαχειριστεί- μοιράσει τα κέρδη...(που συνήθως όμως πάνε σε άλλο τυχερό!)



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01

Ο Αιγόκερως θα σου σπάσει τα νεύρα με τη μεθοδικότητα και την οργάνωσή του ακόμη και στις γιορτές! Πιστεύει πως δεν υπάρχει περίπτωση να πάτε κάπου και να περάσετε καλά, αν δεν το έχετε ψάξει πολύ από πριν, οπότε ξέχασε μαζί του εκπλήξεις τύπου: «φεύγουμε τώρα κι όπου μας βγάλει»... Το πιο πιθανό είναι να καθίσετε σπίτι όπου εκτός του να τρώγεται με τα ρούχα του, θ' αναλάβει να οργανώσει τα πάντα! Από τα πιάτα στον μπουφέ, μέχρι και τον τρόπο που θα παιχτεί η «21»… Κουράγιο, μέχρι να περάσουν οι γιορτές και να επιστρέψει στην καθημερινότητά του!



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02

Ο Υδροχόος είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος με τα ανθρωπιστικά και κοινωνικά θέματα, που εκ των πραγμάτων αυτήν την εποχή βρίσκονται περισσότερο στο προσκήνιο και απορροφούν όλη την προσοχή του. Αυτό δε σημαίνει ότι δε θα χαρεί με μια ευχάριστη έκπληξη που θα οργανώσεις για τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές σας, φυσικά κάπου ρομαντικά! Σ’ ένα ορεινό χωριό ή σε μια εξωτική παραλία, δεν έχει και τόση σημασία... Μαζί του οι διακοπές θα είναι αξέχαστες, έτσι κι αλλιώς, αρκεί ν’ αντέχεις τις διαλέξεις του για τα πάντα!



ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03

Ένα ταξίδι στη χώρα του Άι-Βασίλη θα είναι η καλύτερη επιλογή για τον ρομαντικό, συναισθηματικό κι ονειροπόλο Ιχθύ, ή τουλάχιστον κάπου, οπουδήποτε μακριά απ' τη σκληρή πραγματικότητα. Αν τα οικονομικά σας δεν επιτρέπουν να φύγετε, μια βόλτα σε χριστουγεννιάτικα πάρκα ή στο Λούνα Παρκ θα τον κάνει πανευτυχή! Ο ευαίσθητος Ιχθύς, θα μοιράσει τρόφιμα, δωράκια και λεφτά σε «αναξιοπαθούντες» (κατά τη γνώμη του) ...πολλές φορές πέφτοντας θύμα επιτήδειων. Αυτό όμως δεν τον πτοεί! Βλέπει πάντα τη θετική πλευρά, ακόμη κι αν του κλέψουν το πορτοφόλι…



Καλές γιορτές!
Χριστίνα Ζαμπούνη
ewoman
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top