Πώς θα μας επηρεάσει η ορθή πορεία του Χείρωνα στον Κριό από τις 19/12/2021;

0
θα επηρεάσει ιδιαίτερα τα παρορμητικά ζώδια.

Ο Χείρωνας βρισκόταν ανάδρομος στο ζώδιο του Κριού εδώ και πέντε μήνες, συγκεκριμένα από τις 15/07/2021 και θα γυρίσει ξανά σε ορθή πορεία στις 19/12/2021. Μέσα στο διάστημα της ανάδρομης πορείας του έφερε στην επιφάνεια τραύματα από το παρελθόν, επώδυνες εμπειρίες οι οποίες μπορεί να ήταν κρυμμένες στο υποσυνείδητο ή ακόμα και βαθιά θλίψη ή άλλα αρνητικά συναισθήματα τα οποία καταπιέζαμε. Τώρα που γυρίζει ξανά σε ορθή πορεία, θα συνειδητοποιήσουμε σιγά-σιγά την αιτία του τραύματος μας, θα καταφέρουμε να το αποδεχτούμε και θα μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε κατά μέτωπο όσα μας πλήγωσαν και όσα μας έκαναν να αισθανθούμε αδύναμοι.

Το ζώδιο του Κριού συμβολίζει την ατομικότητα και την προσωπική μας ταυτότητα, επομένως ο Χείρωνας σε αυτό το ζώδιο μας λέει ότι θα πρέπει να χαράξουμε τη δική μας πορεία και να μην συμβιβαστούμε με τίποτα λιγότερο από το όραμα μας. Συμβολίζει όλες εκείνες τις καταστάσεις στις οποίες στεκόμαστε μόνοι μας, χωρίς βοήθεια από τους γύρω μας και καλούμαστε να επιδείξουμε αυτονομία και ανεξαρτησία. Μας ωθεί να αναλάβουμε δράση και να προχωρήσουμε μπροστά, με βασική προϋπόθεση να αντιμετωπίσουμε τις ανασφάλειες και τους φόβους μας.

Η ορθή πορεία του Χείρωνα στον Κριό θα επηρεάσει ιδιαίτερα τα παρορμητικά ζώδια (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) και όσους έχουν ωροσκόπο ή πλανήτης από την 7η έως και την 9η μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Πάμε όμως να δούμε πώς θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο ξεχωριστά.



ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04

Είναι αναμενόμενο ότι η ορθή πορεία του Χείρωνα θα σας επηρεάσει περισσότερο από τον καθένα, μιας και όλο αυτό το διάστημα κινείται στο δικό σας ζώδιο. Τους προηγούμενους μήνες με τον Χείρωνα σε ανάδρομη πορεία προσπαθούσατε να επεξεργαστείτε και να αντιμετωπίσετε ένα τραύμα που ήρθε στην επιφάνεια και σας έκανε να αντικρίσετε την πιο ευάλωτη πλευρά σας. Δεν αποκλείεται να εμφανίστηκε ένα θέμα υγείας ή κάτι το οποίο αφορά το σώμα σας και σας έκανε να αισθανθείτε πιο αδύναμοι. Τώρα με τον Χείρωνα σε ορθή πορεία από τις 19/12 είναι σημαντικό να κατανοήσετε σε βάθος την ταυτότητα σας και τους στόχους σας και κυρίως να προχωρήσετε μπροστά, ακόμα κι αν χρειαστεί να παλέψετε με τους φόβους και τις ανασφάλειες σας. Παρά τις δυσκολίες και τα εμπόδια, θα πρέπει να αναλάβετε ηγετική θέση στον περίγυρο σας και να αναλάβετε πρωτοβουλίες οι οποίες θα ευνοήσουν όχι μόνο εσάς, αλλά και τους άλλους. Η αυτογνωσία έχει μεγάλη σημασία τώρα για εσάς και καλείστε να χτίσετε μια ουσιαστική σχέση, πρώτα από όλα με τον ίδιο σας τον εαυτό και μετά με όλους τους άλλους.



ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05

Με τον Χείρωνα σε ανάδρομη πορεία το προηγούμενο διάστημα στο ζώδιο του Κριού, μπορεί να αισθανθήκατε μοναξιά και έντονη θλίψη, καθώς ήρθατε αντιμέτωποι με επίπονες αναμνήσεις ή γεγονότα τα οποία σας δημιουργούν ενοχές και άλλα αρνητικά συναισθήματα. Με τον Χείρωνα να γυρνάει πλέον σε ορθή πορεία από τις 19/12 καλείστε να αναγνωρίσετε τι σας προκαλεί πόνο και να το αντιμετωπίσετε κατά μέτωπο. Είναι μια ευκαιρία να οικοδομήσετε μια πιο ουσιαστική σχέση με τον βαθύτερο εαυτό σας και να μείνετε μακριά από εξαρτήσεις και τοξικές συμπεριφορές. Εάν λοιπόν είστε με κάποιο τρόπο εθισμένοι σε κάτι ή κάποιον, καλείστε πλέον να αποδεσμευτείτε και να αναζητήσετε άλλους τρόπους για να αναγεννηθείτε ψυχικά. Σε ό,τι αφορά τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, θα πρέπει να μάθετε να βάζετε τα όρια σας και να πάψετε να είστε θύμα των άλλων και να καταπιέζετε τις δικές σας ανάγκες. Προσπαθήστε να έρθετε σε επαφή με το θείο στη ζωή σας και να βιώσετε εμπειρίες οι οποίες θα σας ανυψώσουν πνευματικά.



ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06

Με την ανάδρομη πορεία του Χείρωνα τους προηγούμενους μήνες στο ζώδιο του Κριού πολλοί από εσάς μπορεί να βιώσατε απογοητεύσεις από ένα φιλικό σας πρόσωπο ή να απομακρυνθήκατε από μια παρέα καθώς δεν σας ταίριαζε πλέον. Κάποιοι άλλοι μπορεί να συνειδητοποιήσατε ότι ένα όνειρο ή το όραμα που είχατε για το μέλλον είναι αδύνατον να πραγματοποιηθεί και καλείστε να το εγκαταλείψετε. Από τις 19/12 με τον Χείρωνα σε ορθή πορεία πλέον, θα νιώσετε έντονη την ανάγκη να κοινωνικοποιηθείτε και να γνωρίσετε καινούρια άτομα με τα οποία σας ενώνουν κοινά ενδιαφέροντα, ιδέες και απόψεις, όμως θα αισθάνεστε ότι πρέπει να καταβάλλετε μεγάλη προσπάθεια για να σας αποδεχτούν, είτε επειδή είστε αρκετά εκκεντρικοί είτε επειδή παρουσιάζεστε κάπως πιο απόμακροι στους άλλους. Ο Χείρωνας θα σας διδάξει ότι θα πρέπει να λειτουργείτε περισσότερο συλλογικά και λιγότερο ατομικά όταν πρόκειται να εμπλακείτε σε μια ομάδα και κυρίως να μην αφήνετε μια πληγή ή μια προδοσία που βιώσατε από ένα φιλικό σας πρόσωπο να σας αποξενώσει από τον κοινωνικό σας περίγυρο.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07

Ο ανάδρομος Χείρωνας στο ζώδιο του Κριού τους προηγούμενους μήνες βρισκόταν σε έναν κομβικό τομέα του ωροσκοπίου σας και είναι πιθανό να έφερε εμπόδια στην καριέρα και την επαγγελματική σας πορεία. Ίσως να απογοητευτήκατε επειδή δεν καταφέρατε να εκπληρώσετε τους στόχους σας ή δεν αναγνωρίστηκαν τα επιτεύγματα σας από την κοινωνία ή τους ανωτέρους σας. Τώρα με τον Χείρωνα σε ορθή πορεία πλέον από τις 19/12 θα συνειδητοποιήσετε ότι αυτές οι δυσκολίες και οι προκλήσεις είναι που τελικά θα σας οδηγήσουν στο σωστό μονοπάτι και θα σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε πνευματικά. Δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να κάνετε αλλαγή καριέρας ή να αναθεωρήσετε τους επαγγελματικούς σας στόχους και τον τρόπο με τον οποίο τους προσεγγίζετε. Παρά τις δυσκολίες, λοιπόν, ο Χείρωνας σας υπενθυμίζει ότι δεν θα πρέπει να χάσετε την πίστη στον εαυτό σας και τις ικανότητες σας. Το πιο σημαντικό που πρέπει όμως να θυμάστε είναι πως, ακόμα κι αν φτάσετε στην κορυφή, θα πρέπει να υπολογίζετε τα συναισθήματα των άλλων και να νοιάζεστε αληθινά για τους κοντινούς σας, διότι διαφορετικά θα αισθάνεστε εντελώς μόνοι, όσα κι αν κατακτήσετε.



ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08

Ο ανάδρομος Χείρωνας τους προηγούμενους μήνες μπορεί να σας εμπόδισε σε ό,τι αφορά τις πνευματικές σας αναζητήσεις ή να έφερε δυσκολίες σε θέματα σπουδών. Δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να αισθανθήκατε ότι σας στερούν την ελευθερία σας και σας βάζουν όρια σε αυτά που θέλετε να κάνετε, ενώ άλλοι μπορεί να νιώσατε ότι οι πεποιθήσεις και τα πιστεύω σας δεν έχουν την αποδοχή που θα θέλατε από τον περίγυρο σας. Τώρα με τον Χείρωνα πλέον σε ορθή πορεία από τις 19/12 θα νιώσετε έντονη την ανάγκη να διευρύνετε τους πνευματικούς σας ορίζοντες, να ταξιδέψετε και να έρθετε σε επαφή με άτομα τα οποία έχουν να σας διδάξουν κάτι ουσιαστικό. Πάνω από όλα όμως θα συνειδητοποιήσετε ότι η σοφία βρίσκεται μέσα σας και μόνο εάν έρθετε σε επαφή με τον ανώτερο εαυτό σας, θα καταφέρετε να αντιμετωπίσετε τις υπαρξιακές σας ανησυχίες. Ακόμα κι αν βιώσετε μέσα σας συγκρούσεις και απογοητεύσεις, η πνευματική σας πλευρά θα σας βοηθήσει τελικά να επουλώσετε τις πληγές σας και να ανακτήσετε την πίστη σας στον εαυτό και τις δυνατότητες σας.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09

Ο Χείρωνας σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο του Κριού τους προηγούμενους μήνες σάς έφερε αντιμέτωπους με κάποια επίπονη απώλεια ή κάποιον θάνατο, ο οποίος μπορεί να ήταν κυριολεκτικός ή συμβολικός. Σε κάθε περίπτωση, βρεθήκατε σε μια κατάσταση κατά την οποία ήρθατε σε επαφή με βαθιά κρυμμένα συναισθήματα, τα οποία μάλιστα μπορεί να μην ήταν και τόσο ευχάριστα για εσάς. Ο Χείρωνας σε ορθή πορεία από τις 19/12 θα σας κάνει να συνειδητοποιήσετε πως όλες οι δυσκολίες και οι κρίσεις αποτελούν κομμάτι τις πνευματικής σας εξέλιξης. Θα πρέπει να προσπαθήσετε να ελέγξετε τα κατώτερα ένστικτα σας και τις παρορμήσεις σας και να αξιοποιήσετε τη δύναμη σας σε πιο δημιουργικά μονοπάτια, μέσα από τα οποία θα καταφέρετε να βρείτε τον αληθινό σας εαυτό και τελικά να μεταμορφωθείτε. Μια σεξουαλική σας σχέση ή μια σχέση με βαθύ συναισθηματικό περιεχόμενο μπορεί να αποτελούσε αγκάθι για εσάς και να σας πλήγωσε, όμως έχει έρθει η ώρα να αφήσετε στην άκρη εγωισμούς ή εκδικητικά σενάρια και να βρείτε τον τρόπο να προχωρήσετε μπροστά με οδηγό τη νέα γνώση που αποκτήσατε για τον εαυτό σας.



ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10

Με την ανάδρομη πορεία του Χείρωνα στο ζώδιο του Κριού τους προηγούμενους μήνες είναι πολύ πιθανό να βιώσατε απογοήτευση ή μια αδικία μέσα στις διαπροσωπικές σας σχέσεις ή τις συνεργασίες σας και να χάσατε την πίστη σας στους άλλους. Μπορεί το άτομο που είχατε απέναντι σας να δυσκολευόταν να συμβιβαστεί ή για κάποιο λόγο δεν μπορούσατε να έχετε μια αρμονική συνύπαρξη μαζί του. Τώρα ο Χείρωνας, που θα γυρίσει σε ορθή πορεία από τις 19/12, θα σας μάθει ότι δεν πρέπει να μετράτε την προσωπική σας αξία αποκλειστικά και μόνο μέσα από τις σχέσεις σας με τους άλλους και κυρίως ότι θα πρέπει να σταματήσετε να τροφοδοτείτε σχέσεις οι οποίες δεν εμπεριέχουν σεβασμό και ισότητα και δεν σας ευχαριστούν. Έχει έρθει η ώρα να πάψετε να ανησυχείτε για το αν τα αισθήματα στη σχέση σας είναι αμοιβαία ή για το αν δίνετε περισσότερα από όσα παίρνετε πίσω. Μέσα από τις σχέσεις σας θα μπορέσετε να μάθετε καλύτερα τον εαυτό σας, αλλά δεν θα πρέπει να χάσετε την προσωπικότητα σας για χάρη του άλλου. Αν δεν αγαπήσετε πρώτα εσείς τον εαυτό σας και δεν επουλώσετε εσείς οι ίδιοι τις πληγές σας, τότε δεν θα το κάνει κανένας άλλος για εσάς.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11

Η ανάδρομη πορεία του Χείρωνα τους προηγούμενους μήνες ίσως σας δημιούργησε άγχη στην εργασιακή σας ρουτίνα ή με κάποιο τρόπο έφερε εμπόδια στην καθημερινότητα σας. Η ανάγκη σας για τελειομανία σάς έχει κάνει εξαιρετικά επικριτικούς και αυστηρούς τόσο με τους άλλους όσο και με τον ίδιο σας τον εαυτό. Τώρα, με τον Χείρωνα σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Κριού από τις 19/12, θα κατανοήσετε καλύτερα την πηγή της ανασφάλειας σας και την έλλειψη αυτοεκτίμησης και θα έρθετε αντιμέτωποι με ψυχολογικά ζητήματα τα οποία μπορεί να αποτελούν την αιτία ακόμα και για θέματα υγείας που σας ταλαιπωρούν. Ο Χείρωνας σας υπενθυμίζει ότι θα καταφέρετε να γιατρέψετε τις πληγές σας, μόνο εάν φροντίσετε τον εαυτό σας τόσο σε σωματικό όσο και σε ψυχικό επίπεδο. Επιπλέον, θα καταφέρετε να είστε πιο αποδοτικοί στην εργασία σας ή να προσφέρετε τις υπηρεσίες σας στους γύρω σας, αρκεί να απαλλαγείτε από τον φόβο της κριτικής.



ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12

Με τον Χείρωνα ανάδρομο τους προηγούμενους μήνες η δημιουργικότητα και ο έρωτας ήταν τομείς που σας προξένησαν πόνο και σας έφεραν αντιμέτωπους με βαθιά τραύματα. Πλέον, με τον Χείρωνα σε ορθή πορεία στον Κριό από τις 19/12, καλείστε να απελευθερώσετε το «εγώ» σας και τα δημιουργικά σας ταλέντα και γενικώς να δείξετε στους άλλους ποιοι είστε πραγματικά, βάζοντας στην άκρη τις ανασφάλειες και τις φοβίες σας. Το παιδί που κρύβεται μέσα σας αναζητά αναγνώριση και αποδοχή από τον περίγυρο του και δεν μπορείτε πλέον να το καταπιέσετε. Απολαύστε τον έρωτα και το φλερτ, αφήνοντας κατά μέρος τον εγωισμό και την αλαζονεία σας και προσπαθήστε να βελτιώσετε τη σχέση σας, τόσο με τον σύντροφο σας όσο και με τα παιδιά σας, υιοθετώντας μια πιο ειλικρινή στάση. Ακόμα κι αν αντιμετωπίσετε δυσκολίες και εμπόδια, οφείλετε να είστε ο εαυτός σας και να μην αγνοείτε άλλο τις προσωπικές σας επιθυμίες.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01

Με τον Χείρωνα ανάδρομο του προηγούμενους μήνες πολλοί από εσάς ήρθατε αντιμέτωποι με τραύματα που έχουν την προέλευση τους στο παρελθόν, ενώ κάποιοι άλλοι μπορεί να πληγωθήκατε από άτομα μέσα στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Παρόλο που γενικά δείχνετε σκληροί και ατρόμητοι, όλο αυτό το διάστημα συνειδητοποιήσατε πόσο ευάλωτοι είστε και ποιες ανασφάλειες και φόβοι σας κρατάνε πίσω. Με τον Χείρωνα πλέον σε ορθή πορεία στον Κριό από τις 19/12 θα σας δοθεί η ευκαιρία να εγκαταλείψετε παλιά μοτίβα συμπεριφοράς και να απελευθερωθείτε από εξαρτήσεις σε ανθρώπους οι οποίοι δεν σας επιτρέπουν να εξελιχθείτε. Καλείστε να αναθεωρήσετε σχετικά με όσα σας προσφέρουν αίσθημα ασφάλειας και να συνειδητοποιήσετε τη δική σας εσωτερική δύναμη. Εάν καταφέρετε να αναλάβετε τις ευθύνες σας ως ενήλικες, να απαλλαγείτε από τον φόβο του αγνώστου και να εμπιστευτείτε τις δυνατότητες σας, θα μπορέσετε να εξελιχθείτε πνευματικά, χωρίς να είστε πλέον έρμαιο κανενός.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02

Με τον Χείρωνα σε ανάδρομη πορεία τους προηγούμενους μήνες αντιμετωπίσατε δυσκολίες σε ό,τι αφορά την επικοινωνία σας με τους άλλους, τις συζητήσεις, τις επαφές ή τις μετακινήσεις σας. Κάποιοι από εσάς μπορεί να ήρθατε αντιμέτωποι με ένα τραύμα ή μια απογοήτευση που σχετίζεται με τα αδέρφια σας, τον κοινωνικό σας περίγυρο ή την εκπαίδευση σας. Τώρα με τον Χείρωνα σε ορθή πορεία στον Κριό από τις 19/12 καλείστε να αντιμετωπίσετε τις παρανοήσεις και τα μπερδέματα που ήρθαν στην επιφάνεια, καθώς και να εκφράσετε ανοιχτά πλέον τις σκέψεις και τις απόψεις σας, βάζοντας στην άκρη τις φοβίες και τις ανασφάλειες σας, αφού μόνο έτσι θα απελευθερωθείτε πραγματικά. Κάποιοι από εσάς θα αναγκαστείτε να αναθεωρήσετε τον τρόπο σκέψης σας και θα πρέπει να προσαρμοστείτε σε διαφορετικές συνθήκες και περιβάλλοντα. Οι νέες εμπειρίες και τα ερεθίσματα που θα λάβετε τώρα θα σας βοηθήσουν να εμπλουτίσετε τον εσωτερικό σας κόσμο, αλλά και να κατανοήσετε καλύτερα τον τρόπο σκέψης και αντίληψης των άλλων.



ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03

Παρόλο που σε γενικές γραμμές νοιάζεστε πιο πολύ για τον εσωτερικό σας κόσμο και λιγότερο για τα υλικά αποκτήματα, τους προηγούμενους μήνες με τον Χείρωνα σε ανάδρομη πορεία τα οικονομικά σας υπέφεραν και δεν αποκλείεται να αντιμετωπίσατε δυσκολίες ή απρόοπτα έξοδα, γεγονός που σας δημιούργησε ανασφάλειες και άγχη. Τώρα με τον Χείρωνα πλέον σε ορθή πορεία στον Κριό από τις 19/12 καλείστε να επαναπροσδιορίσετε τη σχέση σας με το χρήμα και τα υλικά αγαθά και γενικώς να αναθεωρήσετε όσα και όσους έχουν αξία στη ζωή. Θα πρέπει πλέον να δώσετε περισσότερη σημασία στην πνευματική πλευρά των σχέσεων σας και όχι να σκέφτεστε πώς μπορείτε να επωφεληθείτε από τον καθένα. Οι σταθερές σας αλλάζουν και ότι όσο δίνετε αξία σε λάθος πρόσωπα και πράγματα, τόσο πιο δύσκολο θα είναι να θεραπεύσετε την ψυχή σας. Επιπλέον, θα συνειδητοποιήσετε ότι οι εφήμερες απολαύσεις, όπως το σεξ, το φαγητό και οι αγορές, μπορεί να σας ικανοποιούν προσωρινά, αλλά δεν σας προσφέρουν ουσιαστική χαρά και μάλιστα στην υπερβολή τους σάς αποτρέπουν από το να εξελιχθείτε πνευματικά.



asibiliou
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top