Στιγμές Χαλάρωσης και Ζώδια

0
Τι επιλέγουν όταν θέλουν να ξεκουραστούν και να χαλαρώσουν;

Είναι γνωστό ότι η σύγχρονη ζωή είναι απαιτητική και πολλές φορές προσπαθώντας να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις μας, αδειάζουμε ενεργειακά και αγχωνόμαστε.

Για αυτό και είναι πολύ σημαντικό να βρίσκουμε πάντα τον χρόνο για να χαλαρώνουμε και να φορτίζουμε τις μπαταρίες μας.

Πάμε όμως να δούμε τι έχει να πει η Αστρολογία και πιο συγκεκριμένα τι επιλέγουν τα ζώδια, όταν θέλουν να ξεκουραστούν και να χαλαρώσουν.



ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04

Ο Κριός χαλαρώνει με την παρέα φίλων, μια που είναι πολύ κοινωνικός και εξωστρεφής. Δεν του αρέσει να μένει μόνος, είναι αρκετά ανοιχτός σε παρέες και νέες γνωριμίες.





ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05

Ο Ταύρος χαλαρώνει μόνο με τους αγαπημένους τους και ένα ποιοτικό γεύμα, μια που είναι καλοφαγάς και από τη φύση του αγαπησιάρης. Χαλαρώνει συχνά μέσα στην μέρα.





ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06

Ο Δίδυμος είναι πάντα χαλαρός, ενώ παραδόξως είναι πάντα σε κίνηση και πολυάσχολος. Γενικά όμως χαλαρώνει σερφάροντας στο διαδίκτυο, διαβάζοντας και φυσικά μιλάει πολύ στο τηλέφωνο.





ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07

Ο Καρκίνος χαλαρώνει με την οικογένεια του, βρίσκει δηλαδή πάντα το χρόνο να περνάει με τους δικούς του και κυρίως τα παιδιά του. Μαγειρεύει συχνά και ασχολείται με τη διακόσμηση του χώρου του.





ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08

Ο Λέων χαλαρώνει με τον έρωτα..φλερτάρει ασύστολα αυτό το παιδί και μόνο έτσι χαλαρώνει και διώχνει τις σκοτούρες, από το μυαλό του. Βέβαια είναι πολύ δημιουργικός, ακόμα και όταν έχει πολύ ελεύθερο χρόνο.





ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09

Ο Παρθένος χαλαρώνει με τις δουλειές του σπιτιού, ναι είναι αλήθεια, έχει μανία με την καθαριότητα και μπορεί να ασχολείται ώρες με το χώρο του. Επίσης, παθιάζεται και με τις εναλλακτικές θεραπείες.





ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10

Ο Ζυγός χαλαρώνει με το ταίρι του και βέβαια πάντα ένα ρομαντικό γεύμα είναι αυτό που θα επιλέξει. Όμως ακολουθεί τη μόδα, μετά μανίας και χαλαρώνει ξοδεύοντας τα χρήματα του για τον καλλωπισμό του.





ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11

Ο Σκορπιός χαλαρώνει με το σεξ, ναι έτσι διώχνει το άγχος και την αρνητική ενέργεια. Επίσης, συμμετέχει σε εναλλακτικές εκδηλώσεις, πηγαίνει σε μέντιουμ.. και γενικά ασχολείται με τη μεταφυσική.





ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12

Ο Τοξότης χαλαρώνει με ταξίδια και πάντα θα επιλέξει ένα μακρινό προορισμό για να φορτίσει μπαταρίες μια που του αρέσει να μιλάει με κόσμο διαφορετικής κουλτούρας.





ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01

Ο Αιγόκερως χαλαρώνει με τη δουλειά του, ακόμα και όταν δεν εργάζεται, είναι δηλαδή εκτός ωραρίου, θα πάρει δουλειά και στο σπίτι. Έτσι αισθάνεται ασφαλής.





ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02

Ο Υδροχόος χαλαρώνει συμμετέχοντας σε κοινωνικές εκδηλώσεις, καθώς και η ενασχόληση με την πολιτική, τον ανεβάζει στα ύψη.






ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03

Οι Ιχθύες χαλαρώνουν γράφοντας ποιήματα, πηγαίνοντας στον κινηματογράφο, στο θέατρο και γενικά κάνοντας κάτι καλλιτεχνικό. Επίσης χαλαρώνουν με τον ύπνο ή κοιτώντας απλά το ταβάνι του δωματίου τους!





Χριστίνα Τανταλίδου
oroskopos
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top