Το κόσμημα που της ταιριάζει ανάλογα με το ζώδιό της

0
και κάνε την να γίνει δική σου για πάντα!

Η Μέριλιν Μονρόε τραγούδούσε Diamonds Are A Girl’s Best Friend. Άλλωστε, κάθε γυναίκα είναι κόσμημα και έχει τη δική της μοναδική λάμψη, όπως ένα διαμάντι. Άραγε το γνωρίζουν οι άντρες αυτό; Ανάλογα με το ζώδιο της, μάθε τι κόσμημα της ταιριάζει και κάνε την να γίνει δική σου για πάντα!



ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04

Η δυναμική Κριός λατρεύει ό,τι είναι προσγειωμένο και απλό, σιχαίνεται τα πανάκριβα και επιβλητικά κοσμήματα. Τις πιο πολλές φορές κατασκευάζει και η ίδια κοσμήματα και θα λέγαμε ότι έχει μεγάλο ταλέντο σε αυτόν τον τομέα. Διάλεξε να της κάνεις δώρο κάτι χειροποίητο, δερμάτινο ή ethnic. Την έχεις σκλαβώσει.



ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05

Η σταθερή Ταύρος αγαπά ό,τι έχει σχέση με το λαιμό, αφού εκείνη η ζώνη είναι εξάλλου και η ερωτική της. Ένα κολιέ είναι το καλύτερο δώρο για να την πείσεις ότι την αγαπάς. Αλλά δεν έχει σημασία τόσο το κόσμημα, όσο η πράξη που θα κάνεις. Το παιχνίδι το έχεις κερδίσει.



ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06

Είναι αλήθεια ότι η Δίδυμος είναι λίγο απαιτητική στον τομέα αυτό. Αγαπά τα επιβλητικά και εντυπωσιακά κοσμήματα. Αυτό σημαίνει ότι αγαπά και τα ακριβά. Τα διαμάντια είναι ό,τι καλύτερο για εκείνη, αφού είναι διαχρονικά και μυθικά. Όπως και η… Μέριλιν. Με ένα μονόπετρο την έχεις στα πόδια σου. Κάνε την, λοιπόν, να νιώσει η απόλυτη σταρ.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07

Μια γυναίκα Καρκίνος θα αρκεστεί στα μαργαριτάρια και σε πιο διακριτικά κοσμήματα. Δεν της αρέσουν τα βαριά και πολύ ακριβά κοσμήματα, άρα… τη γλύτωσες! Ένα μαργαριταρένιο κολιέ με τα ανάλογα σκουλαρίκια, σίγουρα θα είναι η καλύτερη επιλογή.




ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08

Εδώ τα πράγματα αλλάζουν. Μια λιονταρίνα δεν υπάρχει περίπτωση να συμβιβαστεί με κάτι μέτριο ή κατώτερο από την επιβλητικότητα και την προσωπικότητά της. Την πρώτη θέση στην καρδιά της κατέχει το χρυσάφι. Άρα ένα κόσμημα από χρυσό, θα την κάνεις να νιώσει ότι είναι η βασίλισσα της καρδίας σου. Φυσικά, μετά θα δουλεύεις ένα χρόνο για να το… ξεχρεώσεις!



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09

Η γυναίκα Παρθένος δεν τρελαίνεται και τόσο με τα κοσμήματα και προτιμά να ασχολείται με πιο πρακτικά θέματα. Αν όμως, αποφασίσεις να της κάνεις δώρο ένα κόσμημα, διάλεξε ένα επώνυμο, που γενικά θα της ταιριάζει. Είπαμε, δεν την απασχολούν αυτά, αλλά αν επιμένεις να της κάνεις ένα δώρο, τουλάχιστον ας έχει και την υπογραφή ενός γνωστού οίκου.



ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10

Για να σκλαβώσεις μια γυναίκα Ζυγό, διάλεξε να της κάνεις δώρο ένα κόσμημα που θα στοχεύει στο συναίσθημά της. Ίσως κάτι που να θυμίζει την αγάπη σας. Ακόμα και αν είναι φτηνό, φρόντισε να είναι στο δικό της στυλ. Εξάλλου η χειρονομία σου και μόνο, είναι σημαντική για εκείνη.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11

Η γυναίκα Σκορπιός λατρεύει τα κοσμήματα που θυμίζουν θάλασσα. Αυτό σημαίνει πως τα κοράλλια ή κοσμήματα με έντονα χρώματα και στολισμένα με πέτρες, είναι το καλύτερο της. Επίσης, τα κολιέ με χάντρες αναδεικνύουν την προσωπικότητά της. Αρκέσου σε αυτές τις επιλογές και σίγουρα θα σε αγαπήσει πιο πολύ.



ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12

Η γυναίκα Τοξότης δε δίνει και τόση σημασία στα ακριβά κοσμήματα και τα… μονόπετρα. Η προσωπικότητά της είναι πάντα τόσο προχωρημένη, που βλέπει τη ζωή από την απλή πλευρά της. Αν θέλεις όμως να της κάνεις δώρο ένα κόσμημα, φρόντισε να είναι ιδιαίτερο και να θυμίζει… άλλους πολιτισμούς!



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01

Για να κερδίσεις την καρδιά της γυναικάς αυτής, θα πρέπει να της κάνεις δώρο ένα κόσμημα που δε θα φοράει καμία άλλη. Τώρα εδώ τα πράγματα περιπλέκονται, γιατί σίγουρα θα πρέπει να διαλέξεις κάτι μοναδικό και πρωτότυπο. Ίσως ένα σετ σκουλαρίκια σε ανατολικό στυλ ή ένα ακριβό ρολόι, θα είναι ιδανικά δώρα.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02

Μια γυναίκα Υδροχόος λατρεύει τα βραχιόλια. Άρα, κοσμήματα που θα στολίσουν τα χεριά της είναι η ιδανική επιλογή. Όποιο βραχιόλι και της αγοράσεις, θα είναι μια καλή επιλογή, αλλά φρόντισε να είναι από λευκόχρυσο ή έστω από ασήμι. Να ξέρεις ότι το ασημί χρώμα είναι το αγαπημένο της.



ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03

Η γυναίκα Ιχθύς αγαπά τα… πολλά καράτια και ό,τι είναι πολύτιμο και μοναδικό. Ένα ζευγάρι χρυσά σκουλαρίκια ή ακόμα και ένα δακτυλίδι ανάλογης αισθητικής και αξίας, σίγουρα θα είναι οι καλύτερες επιλογές.




Αγγελική Βαλάντου
zwdia24

Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top