Τα λάθη που κάνουν τα ζώδια και οδηγούνται σε ανεκπλήρωτους έρωτες

0
Αν δεν βρίσκεις το σφάλμα σου, θα σε βοηθήσουμε εμείς...

Κακά τα ψέματα, οι ανεκπλήρωτοι έρωτες είναι και οι πιο δυνατοί… Είναι το μόνιμο αγκαθάκι της καρδιάς, που ξέρεις ότι θα σε πονέσουν, αλλά… δυστυχώς συνδέεσαι μαζί τους με έναν τρόπο εθιστικό, απολαυστικό, αλλά και άκρως απογοητευτικό ώρες-ώρες… Όταν έχεις φάει όμως πολλές φορές τα μούτρα σου, αρχίζεις και σκέφτεσαι… Τι φταίει και μπλέκω σε ανεκπλήρωτους έρωτες; Τι λάθος κάνω; Αν δεν βρίσκεις το σφάλμα σου, θα σε βοηθήσουμε εμείς και το ζώδιό σου να το ανακαλύψεις, προκειμένου να ζήσεις στην πορεία έναν μεγαλειώδη έρωτα, έτσι όπως σου αξίζει!



ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04

Το λάθος σου: Ενθουσιάζεσαι εύκολα

Μόλις κάνεις μία νέα γνωριμία όπου το άτομο απλά σου κάνει το κλικ, ενθουσιάζεσαι τόσο πολύ, που δεν κάθεσαι να σκεφτείς και να κρίνεις αν αυτό το άτομο σου ταιριάζει! Έτσι ξεκινά ένα κυνηγητό που θυμίζει πόλεμο και όχι έρωτα… Πολύ γρήγορα αυτός ο ενθουσιασμός κοπάζει και εκεί μένει ο έρωτας ανεκπλήρωτος, απλά και μόνο γιατί συνειδητοποίησες ότι δεν ήταν αυτό που έψαχνες…



ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05

Το λάθος σου: Τα θες όλα δικά σου

Είναι γεγονός ότι οι ρυθμοί σου είναι αργοί, γεγονός που κουράζει και εξαντλεί… Για να πάρεις μία απόφαση στα ερωτικά σου, Ταυράκι, πρέπει να περάσει χρόνος πολύς χρόνος και αυτό φέρνει ρουτίνα και φθορά στη γνωριμία ή ακόμα και στη σχέση σου! Επιπλέον, τις περισσότερες φορές τα θέλεις όλα δικά σου, χωρίς να βάζεις νερό στο κρασί σου, με αποτέλεσμα να προτιμάς να μένει ένας έρωτας ανεκπλήρωτος, παρά να βρεθείς χαμένος.



ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06

Το λάθος σου: Αποφασίζεις επιπόλαια

Ο έρωτας σε εξιτάρει κατά τη διάρκεια του ερωτικού παιχνιδιού για την κατάκτηση, πριν δέσεις δηλαδή τον γάιδαρό σου και πριν βεβαιωθείς ότι προκύπτει σχέση! Σε αυτό ακριβώς το στάδιο είσαι τρελαμένος, βιάζεσαι και αποφασίζεις επιπόλαια… Γρήγορα όμως συνειδητοποιείς ότι αυτό το «κάτι» ιδιαίτερο που ψάχνεις, δεν υφίσταται στο άτομο που αναζητάς, έτσι και ο έρωτας παραμένει ανεκπλήρωτος! Μήπως θα έπρεπε να χαλαρώσεις λίγο τους ρυθμούς σου;



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07

Το λάθος σου: Δίνεις την ψυχή σου από την αρχή

Έχεις ένα πολύ κακό ελάττωμα, αγαπημένε Καρκίνε… Δένεσαι συναισθηματικά πάρα πολύ γρήγορα και το γεγονός αυτό σε κάνει άθελά σου να καταπιέζεις το άτομο που σε ενδιαφέρει! Μπερδεύεις τον έρωτα με την αγάπη και λειτουργείς σε μία γνωριμία, σαν να ήξερες χρόνια το άτομο που ποθείς! Ο συναισθηματικός αναβρασμός σου, πολλές φορές πνίγει το άτομο που έχεις δίπλα σου. Δίνοντας λοιπόν την ψυχή σου από την αρχή, στο τέλος καταλήγεις να μένεις με τον έρωτά σου ανεκπλήρωτο!



ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08

Το λάθος σου: Εκφράζεσαι υπερβολικά

Θεωρείς ότι δεν υπάρχει περίπτωση να ερωτευτείς και να μείνει ο έρωτας ανεκπλήρωτος… ότι κανείς δεν μπορεί να σου αντισταθεί και όταν θες κάτι πολύ, ο κόσμος να γυρίσει τούμπα, θα το πετύχεις! Ερωτεύεσαι λοιπόν, λιονταράκι, και γίνεσαι ξαφνικά ένας συναισθηματικός χείμαρρος, προσπαθώντας με κάθε τρόπο να κεντρίσεις το ενδιαφέρον… Στην προσπάθειά σου αυτή, εκφράζεσαι υπερβολικά αλλά και εγωιστικά, κι αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί εύκολα να το δεχτεί ο καθένας…



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09

Το λάθος σου: Αναζητάς το τέλειο

Δεν παραδέχεσαι εύκολα τα λάθη σου, ενώ έχεις την τάση να παρατηρείς και να κριτικάρεις τα λάθη των άλλων… Ακόμα και στον έρωτα έχεις τις απαιτήσεις σου και είσαι της άποψης ότι κάποια πράγματα θα μπορούσαν να λειτουργούν σαν ρολόι! Αναζητάς τον τέλειο, ιδανικό σύντροφο, που θα είναι σύμφωνα με τα πρότυπά σου! Σε αυτή την αναζήτηση, γίνεσαι κτητικός, απόλυτος και τις περισσότερες φορές εσύ είσαι αυτός που κάνεις τον έρωτα να παραμένει ανεκπλήρωτος.



ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10

Το λάθος σου: Δε βάζεις τα όριά σου

Ένα από τα πιο δύσκολα σημεία σου είναι το να εκφράσεις τι είναι αυτό που ακριβώς θέλεις, αλλά και το να πάρεις πρωτοβουλίες. Το γεγονός αυτό φέρνει πολλές δυσκολίες στην αισθηματική σου ζωή, γιατί δεν έχεις μάθει να βάζεις τα όριά σου, κάτι το οποίο είναι απαραίτητο! Το λάθος σου λοιπόν που κάποιοι έρωτες μένουν ανεκπλήρωτοι, είναι επειδή δεν έθεσες εξ αρχής επί τάπητος αυτά που ακριβώς θέλεις!



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11

Το λάθος σου: Καταπιέζεις και καταπιέζεσαι!

Πριν προλάβει να δέσει μία ερωτική ιστορία, αρχίζεις την καταπίεση, φίλε Σκορπιέ! Οι απαιτήσεις σου πολλές, η ζήλεια σου αφόρητη και πριν καλά-καλά δέσει μία ερωτική ιστορία, συμπεριφέρεσαι τόσο εξουσιαστικά, που τρομάζεις το άτομο που ποθείς! Ωστόσο, για να λέμε και του στραβού το δίκιο, οι ανεκπλήρωτοι έρωτες είναι το «ατού» σου, σε εξιτάρουν, τους επιδιώκεις και είναι και αυτοί που μένουν για πάντα χαραγμένοι στη μνήμη σου!



ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12

Το λάθος σου: Σου αρέσουν τα δύσκολα

Οι ανεκπλήρωτοι έρωτες είναι το καλύτερό σου, γιατί κολλάς, παθιάζεσαι, βάζεις στόχους και θέλεις να καταφέρεις το δύσκολο, το ανέφικτο… Το αποτέλεσμα ωστόσο, είναι να βαριέσαι πάρα πολύ εύκολα! Για να λέμε και την αλήθεια όμως, το πρόβλημα, το οποίο σε οδηγεί σε έρωτες που δεν εκπληρώνονται, είναι ότι αυτοί οι έρωτες έχουν κάτι το περίεργο, το παράδοξο, το δύσκολο ή και το ανέφικτο!



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01

Το λάθος σου: Κάνεις πάντα αυτό που πρέπει

Είσαι ο άνθρωπος που ακολουθείς πάντα τους κανόνες και τα πρέπει, γιατί δε θέλεις ποτέ να πουν κάτι κακό για σένα… Στην προσπάθειά σου να μην απογοητεύσεις κάποιον, τις περισσότερες φορές απογοητεύεις τον ίδιο σου τον εαυτό! Έτσι λοιπόν, μπορεί να βάλεις φρένο σε έναν έρωτα, απλά και μόνο γιατί δεν πληροί τα κοινωνικά πρέπει, με αποτέλεσμα να παραμένει ανεκπλήρωτος και να σε πικραίνει!



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02

Το λάθος σου: Μπερδεύεις τον έρωτα με την φιλία

Μήπως το ρίχνεις πολύ στο φιλικό και στο τέλος καταλήγει η γνωριμία ή η σχέση να γίνεται πιο παρεΐστικη, παρά ερωτική; Οι ανεκπλήρωτοι έρωτές σου, φίλε Υδροχόε, προκύπτουν γιατί εσύ μέσα σου μπερδεύεις πολύ τον έρωτα με τη φίλια! Είτε νομίζεις ότι έχεις ερωτευτεί, ενώ στην ουσία αισθάνεσαι φιλικά, είτε είσαι ερωτευμένος αλλά παριστάνεις πολύ το φιλαράκι, με αποτέλεσμα να χάνεις…



ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03

Το λάθος σου: Ωραιοποιείς και εξιδανικεύεις τις καταστάσεις

Το λάθος σου, που σε κάνει να ζεις ανεκπλήρωτους έρωτες, είναι ότι πολλές φορές ζεις στη δική σου πραγματικότητα και δεν μπορείς να δεις καθαρά την αλήθεια μπροστά σου… Εξιδανικεύεις την κατάσταση που ζεις, δεν παίρνεις πρωτοβουλίες, με αποτέλεσμα μία μέρα να ξυπνάς ξαφνικά από το όνειρο, συνειδητοποιώντας ότι αυτό που ζούσες ήταν απλώς ένα παραμύθι!



zwdiasimera
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top