9 πράγματα που οι γυναίκες κρατούν μυστικά από τους άντρες

0
Εσύ πόσα από αυτά κρύβεις;

Σε μικρές αλλά και μακροχρόνιες σχέσεις, αν όχι όλες, οι περισσότερες από εμάς κρατάμε κάποια μικρά μυστικά από τον σύντροφό μας. Σαν γυναίκες, χρειαζόμαστε να κρατάμε κάποια συγκεκριμένα πράγματα για τον εαυτό μας.

Εξάλλου, πού είναι το κακό αν διατηρούμε ένα μικρό μυστήριο, ακόμα και σε μια σταθερή και μακροχρόνια σχέση; Είναι καλύτερα ο αγαπημένος μας, για παράδειγμα, να μην γνωρίζει τα πάντα για αυτά που κάνουμε στην τουαλέτα ή για τον αριθμό των πρώην συντρόφων μας.

Μάθε τα 9 μυστικά που κρύβουν οι γυναίκες από τους συντρόφους τους!

1. Συγνώμη άντρες, αλλά δεν ξυπνήσαμε τόσο αψεγάδιαστες όσο φαινόμαστε! Έχουμε και εμείς τρίχες σε λάθος σημεία. Πολλές γυναίκες αφαιρούν την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα με επίπονες μεθόδους όπως το κερί και το λέιζερ.

2. Δεν έχουν μόνο οι άντρες σεξουαλικές ανάγκες! Οι γυναίκες αυτοϊκανοποιούμαστε, απλώς δεν το σύζητάμε όσο τα αγόρια. Οι περισσότερες από εμάς επιλέγουν να μην μιλούν για τις προσωπικές τους στιγμές ευχαρίστησης με τον σύντροφό τους.

3. Χωρίς να θέλουμε να θίξουμε το αντρικό σας γόητρο, σας ενημερώνουμε πως οι γυναίκες δεν παίρνουν πάντα αυτό που θέλουν στο κρεβάτι. Και ούτε σας το λένε. Μερικές φορές, οι γυναίκες λένε ακόμα και ψέματα πως ευχαριστήθηκαν τη σεξουαλική επαφή.

4. Το βάρος είναι, ίσως, το πιο καλά φυλαγμένο μυστικό που υπάρχει μεταξύ των γυναικών. Ακόμα και γυναίκες παντρεμένες για δεκαετίες δεν αποκαλύπτουν το ακριβές νούμερο στο σύζυγό τους.

5. Ειδικά στην αρχή μιας σχέσης, οι γυναίκες σπάνια παραγγέλνουμε τι πραγματικά θέλουμε να φάμε στα ραντεβού. Μετά τη μία σαλάτα που θα τρώγαμε πεινάμε πολύ, κάτι που δε θαπαραδεχτούμε ποτἐ!

6. Πολλές φορές θα ζητήσουμε από τον σύντροφό μας να κάνει μια εργασία ή να μας βοηθήσει σε μια δουλειά που δεν μπορούμε να κάνουμε μόνες μας. Φυσικά και μπορούσαμε να το κάνουμε μόνες μας, ωστόσο δεν είχαμε όρεξη να ασχοληθούμε ή απλώς θέλαμε να σας δούμε να ιδρώνετε συναρμολογώντας την νέα μας πολυθρόνα.

7. Μερικές φορές οι γυναίκες (όπως και οι άντρες) φερόμαστε και μιλάμε σκληρά, λέγοντας "Σε θέλω, αλλά δε σε χρειάζομαι". Κάτι που δεν ισχύει. Απλώς φοβόμαστε να το παραδεχτούμε όχι μόνο στον συντροφό μας, αλλά και στον ίδιο μας τον εαυτό. Γιατί είμαστε δυνατές και ανεξάρτητες γυναίκες. Αλλά και οι δυνατές και ανεξάρτητες γυναίκες ερωτεύονται, απλώς ίσως χρειάζεται χρόνος ώστε να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας!

8. Δεν είναι sexy το ξέρουμε, αλλά και οι γυναίκες απελευθερώνουμε αέρια, όπως ακριβώς και οι άντρες! Φυσικά, μην περιμένετε κάποια απο τις κυρίες να παραδεχτεί πως ευθύνεται για τη ξαφνική δυσοσμία στον χώρο. Ο σκύλος φταίει, και ας μην έχουμε!

9.Η αποκάλυψη του αριθμού των πρώην συντρόφων της γυναίκας είναι πραγματικά μη απαραίτητη! Ή τουλάχιστον αυτό λέμε στον εαυτό μας όταν επεξεργαζόμαστε την λίστα των πρώην στο μυαλό μας και την αλλάζουμε για χάρη του νυν.

Δήμητρα Λαμπροπούλου
missbloom
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top