Τα 12 ζώδια και οι σχέσεις εξ αποστάσεως

0
πώς καταφέρνουν να κρατάνε τα συναισθήματά τους ζωντανά...

Οι περισσότεροι από εμάς, κάποια στιγμή ερωτευτήκαμε ένα άτομο, με το όποιο μας χώριζε μια μεγάλη χιλιομετρική απόσταση. Και προσπαθήσαμε με κάθε τρόπο να σώσουμε αυτή τη σχέση, αφού όταν ο έρωτας είναι δυνατός, τότε όλα μπορεί να λυθούν και οι αποστάσεις να εκμηδενιστούν. Πώς βιώνουν τα ζώδια τις σχέσεις με χιλιομετρική απόσταση και πώς καταφέρνουν να κρατάνε τα συναισθήματά τους ζωντανά, όταν δεν έχουν τη δυνατότητα να βλέπουν το ταίρι τους κάθε μέρα;



ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04

Ο Κριός είναι ζώδιο που του αρέσει η περιπέτεια και η δράση στη ζωή του. Ακόμα και οι σχέσεις που κάνει, έχουν μέσα τους την ένταση και τη συνεχή ενέργεια. Προτιμά να μπλέκει σε δύσκολες καταστάσεις, για να καταφέρνει στο τέλος να κερδίζει πάντα μέσα από αυτές. Αν ερωτευτεί τρελά, είναι ικανός να δημιουργήσει μια σχέση που θα βρίσκεται σε άλλη… ήπειρο. Το ρισκάρει, το πετυχαίνει, το κερδίζει. Είναι διατεθειμένος να κάνει και το πιο μακρινό ταξίδι, για να συναντήσει το άλλο του μισό. Το θέμα είναι όμως, πως όλος αυτός ο αρχικός ενθουσιασμός, τελειώνει γρήγορα και τερματίζεται η εξ αποστάσεως σχέση.



ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05

Ο Ταύρος είναι ζώδιο που θέλει να κοιμάται με το ταίρι του τα βράδια, να το βλέπει σε καθημερινή βάση και να αισθάνεται ότι είναι δίπλα του, κυριολεκτικά όμως. Συνεπώς, το θέμα της σχέσης με απόσταση, είναι κάτι που ούτε να το σκέφτεται δε θέλει και δεν επιδιώκει να ζήσει μια τέτοια φάση. Αν του τύχει όμως, η ζήλεια του κορυφώνεται, γιατί ως γνωστόν είναι από τα ζώδια εκείνα που ζηλεύουν, και αρχίζει τις πιέσεις προς το ταίρι του. Επιδιώκει και απαιτεί ή να τελειώσει η σχέση αυτή ή να βρεθεί μια λύση να είναι καθημερινά μαζί.



ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06

Σχέση εξ αποστάσεως για τον Δίδυμο; Έπιασε το δέκα το καλό. Είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να του συμβεί! Γιατί δε θα έχει τον άλλο συνέχεια μέσα στα πόδια του, δε θα δέχεται την καθημερινή μουρμούρα και την γκρίνια, ούτε τον έλεγχο, και φυσικά δε θα στερείται την ελευθερία του. Παράλληλα, αν το ταίρι του είναι μακριά, θα κάνει και τα ταξίδια του, που του αρέσουν τόσο πολύ. Και το πιο τρελό από όλα είναι πως μια σχέση εξ αποστάσεως για τον Δίδυμο είναι σοβαρή, δίνεται σε αυτή με πάθος και γίνεται πιο πιστός, από ό,τι θα ήταν αν συμβίωνε με το ταίρι του!



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07

Το χειρότερο για ένα Καρκίνο είναι να ερωτευτεί ένα άτομο το όποιο είναι μακριά του, σε άλλη πόλη ή, ακόμα χειρότερα, σε άλλη χώρα. Κάτι τέτοιο τον αποδιοργανώνει, τον τρελαίνει, τον φτάνει στα όριά του. Γιατί πρώτα από όλα έχει αμφιβολίες αν το ταίρι του θα του είναι πιστό, αν τον αγαπάει πραγματικά και ποσό σοβαρή είναι τελικά η σχέση τους. Είναι γνωστό πως το ζώδιο αυτό, θέλει ερωτική ζεστασιά στη ζωή του, συνεχή προσοχή από το σύντροφο του και επαφή εκ του σύνεγγυς. Αν του προκύψει μια σχέση εξ αποστάσεως, τότε ξυπνά μέσα του η αμφιβολία και η διαρκής αμφισβήτηση. Όχι για τον εαυτό του, που θα είναι ερωτικά πιστός, αλλά για το σύντροφό του, που δε θα μπορεί να ελέγχει από κοντά.



ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08

Ο Λέων είναι ένα ζώδιο που όταν ερωτευτεί, θα το κάνει με πάθος και θα δώσει όλο του το είναι, χωρίς να σκεφτεί πού μένει το ταίρι του, τι χρώμα έχει ή με τι ασχολείται. Όλα αυτά εκμηδενίζονται στα μάτια του ερωτευμένου λιονταριού, που το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να ζει τον έρωτά του σε όλο του το μεγαλείο. Μπορεί να γίνει αυτό, όταν η σχέση είναι εξ αποστάσεως; Μα, τόσο το καλύτερο, θα παθιαστεί πιο πολύ, θα θέλει να βρίσκεται πιο συχνά με το ταίρι του και ο έρωτας πραγματικά θα κτυπάει κόκκινο. Το αρνητικό είναι πως με τέτοιου είδους σχέση, θα γίνει πιο απαιτητικός και η ζήλεια του θα φτάσει στα ύψη. Ο καθημερινός έλεγχος θα φέρει σύντομα το χωρισμό.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09

Ο Παρθένος είναι ζώδιο που λειτουργεί πάντα με τη λογική και το συναίσθημα στη ζωή του έχει πάντα τη δεύτερη θέση. Άρα, αν του τύχει να ερωτευτεί ένα άτομο που είναι μακριά του, θα βάλει τη λογική σε πρώτο πλάνο, να σκεφτεί τι προοπτικές υπάρχουν για να παραμείνει ζωντανή. Πρώτα θα σκεφτεί σοβαρά αν αυτή η σχέση έχει προοπτικές να γίνει… εκ του σύνεγγυς. Και αν την βλέπει και ο ίδιος σοβαρά, θα προσπαθήσει να διαπιστώσει αν και το ταίρι του είναι πρόθυμο να κάνει θυσίες, για να είναι τελικά μαζί. Αν αυτό είναι αδύνατον, τότε ο ίδιος ο Παρθένος θα δώσει ένα τέλος, γιατί ξέρει πολύ καλά πως μέσα σε με τέτοια σχέση θα γίνει υπερβολικά απαιτητικός, γκρινιάρης, και η κτητικότητά του θα φέρει τσακωμούς και ρήξη.



ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10

Ο Ζυγός όταν ερωτευτεί πραγματικά, είναι πρόθυμος να κάνει πολλές θυσίες για να κρατήσει τη σχέση του ζωντανή. Συνεπώς, μια σχέση από απόσταση για το καλοπροαίρετο αυτό ζώδιο, δεν έχει και τόσο μεγάλη σημασία και ούτε φέρνει τη συντέλεια του κόσμου. Όπως θα λειτουργούσε με μια σχέση με καθημερινή επαφή, το ίδιο καλά μπορεί να λειτουργήσει και με μια σχέση εξ αποστάσεως. Σημασία έχει η αγάπη, ο έρωτας και οι καλές προθέσεις· όλα τα αλλά λύνονται. Μια τέτοια σχέση όμως, τον κάνει να παθιάζεται πολύ και να έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις από τον άλλο, καθώς μέσα του ξυπνούν οι ανασφάλειες, ιδιαίτερα αν ο σύντροφός του δεν μπορεί να ακολουθεί το δικό του ερωτικό πρόγραμμα.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11

Ο Σκορπιός θέλει να μπορεί να ελέγχει συνέχεια τον σύντροφό του και να προλαμβάνει τις… δυσάρεστες καταστάσεις που πάνε να δημιουργηθούν και να φέρουν προστριβές μέσα στην αρμονία της αγάπης. Μια σχέση λοιπόν από απόσταση, του στερεί αυτό το δικαίωμα και τον γεμίζει αμφιβολίες και ερωτική αδυναμία. Από την άλλη, είναι ένα ζώδιο απρόβλεπτο. Που ψάχνει και αναζητά τα δύσκολα και το μυστήριο στη ζωή του. Οπότε μια τέτοια σχέση ίσως τον εξιτάρει πιο πολύ και τον βάλει σε διαδικασία να ψάχνει τα αληθινά συναισθήματα που έχει ο άλλος για αυτόν. Όμως η ζήλεια και η αμφιβολία στη ζωή του θα κτυπήσουν κόκκινο και θα κάνουν τη σχέση ανυπόφορη για τον άλλο, με συνεχή τηλεφωνήματα και… παρακολουθήσεις!



ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12

Για τον Τοξότη, μια σχέση που έχει απόσταση σημαίνει πολλές εμπειρίες και έντονη ερωτική επιθυμία. Στην πραγματικότητα, ο Τοξότης επιδιώκει να κάνει τέτοιες σχέσεις, γιατί πιστεύει πως μπορεί να κρατήσουν πιο πολύ, χωρίς τη φθορά της καθημερινής επαφής, της συνήθειας και της ρουτίνας, που αφαιρούν όλη τη μαγεία του έρωτα. Από την άλλη, είναι το ζώδιο που λατρεύει τα ταξίδια, άρα του δίνεται και η ευκαιρία να συνδυάσει και τα δυο. Ταξίδι και έρωτας. Τι καλύτερο; Και το πιο θετικό από αυτό είναι ότι τέτοιου είδους σχέσεις για το ζώδιο αυτό, έχουν και μεγάλη διάρκεια. Γιατί; Έχει την ευκαιρία να κρατήσει την ελευθερία του αλώβητη!



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01

Μια σχέση εξ αποστάσεως για τον Αιγόκερω είναι… καμένο χαρτί. Αυτό σημαίνει πως δεν μπορεί καταρχήν να έχει εμπιστοσύνη στο άτομο που είναι μαζί του, δεν έχει την δυνατότητα και την ευκαιρία να τον ελέγχει από κοντά και πιστεύει πως η αγάπη θα χαθεί μέσα στην απόσταση και στο χρόνο. Από την άλλη, δεν έχει χρόνο κάθε και δυο και τρεις να τρέχει να συναντήσει την αγάπη του, αλλά ούτε και την ψυχική διάθεση και το σθένος να ελέγχει και να εξετάζει κατά ποσό τα συναισθήματα του άλλου είναι αληθινά ή όχι. Με την κοινή λογική, μια τέτοια σχέση για το ζώδιο αυτό δε θα κρατήσει πολύ και μάλιστα ο ίδιος θα την τερματίσει, πριν φτάσει στο τέλος από μονή της.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02

Ο Υδροχόος είναι το ζώδιο εκείνο που μπορεί να ερωτευτεί με την πρώτη ματιά. Οι έρωτές του τον… χτυπάνε κατακέφαλα και τον ζαλίζουν. Μόνο έτσι… ζαλισμένος θα μπορεί να κρατήσει τελικά μια σωστή σχέση. Οι σχέσεις με απόσταση για το ανατρεπτικό αυτό ζώδιο, δεν είναι και τόσο πρόβλημα, γιατί πρώτα από όλα θα έχει την ελευθερία του και το δικό του χώρο, που λατρεύει τόσο πολύ. Αν βέβαια είναι πολύ ερωτευμένος, είναι ικανός να τα παρατήσει όλα και να τρέξει κοντά στο σύντροφό του, για να είναι μαζί. Από την άλλη, η απόσταση αυτή δημιουργεί ενδιαφέρον και μυστήριο στη ζωή του, ως προς το αν τελικά το ταίρι του τον αγαπά πραγματικά ή απλά περνάει τον καιρό του. Και αυτό τον κάνει να ψάξει το θέμα σε βάθος, το καλύτερό του!



ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03

Ο Ιχθύς είναι το ζώδιο που μπορεί με τη φαντασία του να πλάσει την ιδανική για εκείνον σχέση. Αυτό σημαίνει πως μια σχέση εξ αποστάσεως δεν τον προβληματίζει καθόλου, γιατί στο δικό του κόσμο ο έρωτας τα νικάει όλα. Αρκεί αυτή η αγάπη να είναι αληθινή και όχι κάλπικη. Ήδη έχει κατασκευάσει την ιδανική σχέση και οι αποστάσεις εκμηδενίζονται, αφού στη σκέψη του έχει το άλλο άτομο πάντα κοντά του. Ακόμα και αν τα συναισθήματά του δεν είναι και τόσο έντονα. Και ποτέ δεν είναι εξάλλου, αφού οι ανασφάλειες που έχει πάντα, δημιουργούν κενά στη ζωή του. Με άλλα λόγια, μια σχέση μακρινή για το ονειροπόλο ψαράκι μπορεί πολύ εύκολα να γίνει κοντινή. Να είναι καλά η φαντασία και τα όνειρα!



zwdia24

Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top