Να γιατί βαριέστε στις σχέσεις σας, σύμφωνα με το ζώδιό σας

0
ίσως σας διαφωτίσει και σας κάνει καλό....

Αναπολείτε τις στιγμές πάθους και το φτερούγισμα στο στομάχι που νιώθατε όταν ξεκίνησε η σχέση σας, ενώ τώρα η μόνη αντίδραση σας όταν βλέπετε τον-ην σύντροφό σας είναι το… χασμουρητό; Όταν μια σχέση είναι νέα, φρέσκια και δροσερή, είναι και συναρπαστική, αφού όλα φαίνονται τέλεια και κυλούν σε ρυθμούς γρήγορους. Τίποτα δεν ενοχλεί και όλα μοιάζουν ιδανικά. Όμως μετά από χρόνια, ίσως και μήνες, η ρουτίνα και η καθημερινότητα φέρνουν την πλήξη και τη βαρεμάρα.

Και όταν λέμε βαρεμάρα δεν εννοούμε την άνεση μεταξύ του ζευγαριού, διότι αυτό σημαίνει ασφάλεια και εμπιστοσύνη. Η βαρεμάρα είναι να μην θέλετε να κάνετε τίποτα με τον άλλον, να μην σας προκαλεί κάτι ενθουσιασμό και να βαριέστε τη ζωή σας όταν είστε μαζί, ενώ όταν είστε με τους φίλους σας περνάτε καλύτερα και δεν βλέπετε την ώρα να βγείτε έξω μόνοι σας. Η σχέση για να μείνει ζωντανή θέλει δουλειά και σίγουρα περνάει από φάσεις. Το να βαριέστε είναι μία από τις φάσεις, αλλά πρέπει να δράσετε και να κάνετε προσπάθειες να την αναθερμάνετε. Αν τώρα βαριέστε και να προσπαθήσετε, τότε υπάρχει σοβαρό πρόβλημα και απαιτούνται αποφάσεις και δράση. Ωστόσο, πριν από τις αποφάσεις αυτές θα πρέπει να κατανοήσετε το γιατί βαριέστε στις σχέσεις σας. Είναι το συγκεκριμένο πρόσωπο που σας κάνει να αισθάνεστε έτσι ή το παθαίνετε σε κάθε σχέση που έχετε δημιουργήσει;

Ο λόγος για τον οποίο βαριέται το κάθε ζώδιο στις σχέσεις διαφέρει, αλλά ίσως σας διαφωτίσει και σας κάνει να συνειδητοποιήσετε το γιατί σταματήσατε να είστε ικανοποιημένοι ή ενθουσιασμένοι στη σχέση σας.



ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04

Οι Κριοί γενικώς βαριούνται εύκολα τα πάντα και βέβαια τις σχέσεις, οι οποίες δεν έχουν πάθος. Επειδή τους αρέσουν οι προσκλήσεις και είναι κυνηγοί, όταν η κατάσταση ρουτινιάσει πλήττουν αφόρητα και αν το ταίρι τους δεν αντιδράσει γρήγορα, τότε θα ψάξουν αλλού… πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια. Οι Κριοί κυβερνώνται από τον Άρη, τον πλανήτη που σχετίζεται με τη δράση, την επιθετικότητα και τη σεξουαλικότητα και θέλουν να ζουν έντονα. Μόλις γνωρίσουν κάποιον-α που τους ταιριάζει, ενθουσιάζονται τόσο πολύ και δημιουργούν τεράστιες προσδοκίες, κάνοντας το ταίρι τους να νομίζει ότι έδεσε τον γάιδαρό του. Όμως, μόλις περάσει ο ενθουσιασμός της κατάκτησης, οι Κριοί βαριούνται και αν ο σύντροφός τους δεν μοιράζεται την ίδια αίσθηση αυθορμητισμού και περιπέτειας, τότε τα πράγματα είναι δύσκολα. Για να μην βαρεθούν οι Κριοί πρέπει το ταίρι τους να μην τους παραδοθεί ποτέ εξολοκλήρου και να κρατά πάντα τον ενθουσιασμό στη σχέση.



ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05

Οι Ταύροι στη σχέση τα δίνουν όλα. Ίσως όχι από την αρχή, αλλά μόλις νιώσουν ασφάλεια και εμπιστοσύνη αφήνονται και δίνονται. Τους αρέσει να ζουν πολλές και αισθησιακές στιγμές μαζί με το άτομο που αγαπούν και γενικά είναι σπιτόγατοι. Δεν βαριούνται εύκολα το ταίρι τους και ίσως είναι από τα πιο σταθερά ζώδια που δεν αφήνουν εύκολα τη σχέση τους να ξεφτίσει. Όμως, υπάρχουν δύο λόγοι που μπορεί να κάνουν τους Ταύρους να κουραστούν να παλεύουν. Ο ένας αφορά την εκτίμηση, διότι αν οι Ταύροι νιώσουν ότι το ταίρι τους δεν τους εκτιμά και ότι οι προσπάθειες τους και οι θυσίες τους πέφτουν στο κενό, τότε ξενερώνουν και δεν έχουν κανένα κίνητρο. Ο δεύτερος λόγος που μπορεί να αποβεί μοιραίος αφορά στην ασφάλεια και την εμπιστοσύνη. Αν λοιπόν ο-η σύντροφός τους άλλα λέει, άλλα κάνει και άλλα εννοεί, βαριούνται να ασχοληθούν και παραδίδουν τα όπλα.



ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06

Οι Δίδυμοι είναι ζώδιο του αέρα και έχουν τεράστια ανάγκη για επικοινωνία, αλλά και αστείρευτη περιέργεια. Βαριούνται σχετικά εύκολα, αν το ταίρι τους δεν ασχολείται με πολλά πράγματα, δεν είναι κοινωνικό και εύστροφο. Θέλουν εναλλαγές συζητήσεων, παραστάσεων και όχι πολλούς συναισθηματισμούς και μελοδράματα. Για να τραβήξει ή να κρατήσει κάποιος-α την προσοχή των Διδύμων πρέπει να τους προκαλεί πνευματικά, να έχει χιούμορ και να έχει απασχολημένο το μυαλό τους συνεχώς με κάτι, διαφορετικά βαριούνται. Οι Δίδυμοι είναι αεικίνητοι και δεν αντέχουν την απραξία, τις μακρόσυρτες σιωπές και τα βαθιά νοήματα. Είναι άτομα της ψυχρής λογικής, του εδώ και τώρα και του παιγνιδιού, αλλιώς, για να «σκοτώσουν» την πλήξη τους θα αρχίσουν να ψάχνουν κάτι άλλο που θα εξιτάρει την περιέργειά τους.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07

Οι Καρκίνοι, όπως και οι Ταύροι, δεν εγκαταλείπουν εύκολα τις σχέσεις τους. Μπορεί να θέλουν λίγο καιρό παραπάνω, συγκριτικά με άλλα ζώδια, για να δώσουν την καρδιά τους, αλλά όταν το κάνουν, προσπαθούν περισσότερο από οποιονδήποτε για να λειτουργήσει η σχέση. Ωστόσο, υπάρχει κάτι που κάνει αυτούς τους λάτρεις της δέσμευσης να βαριούνται και να μην προσπαθούν άλλο για να κερδίσουν τον σύντροφό τους και να παλέψουν για τη σχέση τους. Αυτό το κάτι ονομάζεται εμπιστοσύνη και είναι πάρα πολύ σημαντική για τους ευαίσθητους Καρκίνους, που δεν μπορούν να παίζουν με την ευάλωτη καρδιά τους. Αν λοιπόν κάνουν την εμφάνιση τους τα αγκάθια της δυσπιστίας στη σχέση και νιώσουν οι Καρκίνοι ότι δεν μπορούν να εμπιστευθούν το ταίρι τους, τότε σιγά-σιγά θα φθαρεί η επιθυμία τους να προσπαθούν, με αποτέλεσμα να βαρεθούν και θα αρχίσουν να κάνουν όνειρα για νέα αγάπη σε άλλη αγκαλιά.



ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08

Οι Λέοντες ανθίζουν μέσα στη σχέση τους όταν ο σύντροφός τους τούς υποστηρίζει, τους φροντίζει, τους θαυμάζει και τους λατρεύει. Αυτά γεμίζουν την καρδιά τους και τις μπαταρίες τους και τους προσφέρουν ενέργεια και πάθος. Χρειάζονται συχνή επιβεβαίωση και τόνωση των συναισθημάτων τους για να μπορούν να λειτουργήσουν και να ανταποδώσουν με μεγαλοσύνη την αγάπη τους στο πενταπλάσιο. Αν δεν έχουν τη δέουσα προσοχή, μαραζώνουν, θλίβονται και στο τέλος βαριούνται να είναι στη σκιά και στο περιθώριο. Οι Λέοντες θέλουν να είναι ευτυχισμένοι στη σχέση τους, γι’ αυτό αν πλήττουν και δεν παίρνουν αυτό που χρειάζονται, έχουν την αυτοπεποίθηση να προχωρήσουν και να προσπαθήσουν να το βρουν κάπου αλλού, κάπου που θα εκτιμήσουν τη μεγάλη καρδιά τους.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09

Η φήμη που ακολουθεί τους Παρθένους είναι ότι είναι πολύ επικριτικοί με τους άλλους και ιδιαίτερα με αυτούς που νοιάζονται και αγαπούν. Θέλουν από το ταίρι τους να προοδεύει, να έχει όνειρα, να προσπαθεί. Σίγουρα ξέρουν ότι δεν μπορούν να βρουν το τέλειο, αλλά δεν αντέχουν το μέτριο, την παραίτηση και το βόλεμα, ιδιαίτερα αν γνωρίζουν ότι ο-η σύντροφός τους μπορεί να κάνει κάτι καλύτερα από αυτό που ισχυρίζεται. Η εγκατάλειψη, η απραξία και η έλλειψη εξέλιξης μπορεί να τρελάνει τους Παρθένους. Αν βλέπουν το ταίρι τους να έχει παραδοθεί, να έχει βολευτεί, να κάθεται άπραγο στον καναπέ, να μην έχει χόμπι και να μην περιποιείται το σπίτι και τον εαυτό του, χάνει το ενδιαφέρον του, απογοητεύεται και βαριέται να ασχοληθεί με ένα άτομο, που το ίδιο έχει ουσιαστικά απομακρυνθεί από τη σχέση.



ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10

Οι Ζυγοί αναζητούν να είναι σε σχέση, αλλά για να είναι ευτυχισμένοι και να μην βαρεθούν και την εγκαταλείψουν, πρέπει να έχουν ισορροπία και αρμονία με το ταίρι τους. Οποιαδήποτε παραφωνία, έλλειψη ευγένειας και σωστών τρόπων, τους απωθεί. Αν δε υπάρχουν καβγάδες, φωνές, αψιμαχίες και ατελείωτο δράμα, χάνουν κάθε ενδιαφέρον για να προσπαθήσουν, κουράζονται πολύ γρήγορα, δυσανασχετούν και αναζητούν την πλησιέστερη έξοδο κινδύνου, προκειμένου να ξαναβρούν αρχικά την ησυχία τους και στη συνέχεια την επόμενη αγκαλιά.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11

Εν αντιθέσει με τους Ζυγούς, οι Σκορπιοί θέλουν δράμα, ένταση και κορυφώσεις στη σχέση τους. Θέλουν η καθημερινότητα τους να μοιάζει με τη γραμμή ενός καρδιογραφήματος ανθρώπου σε ένταση και όχι σε ηρεμία, διότι η ηρεμία τους κάνει να πλήττουν αφόρητα. Αν όλα μοιάζουν με μια ήσυχη λίμνη, θα πετάξουν οι ίδιοι την πέτρα για να σχηματιστεί κυματισμός και αν ο-η σύντροφός τους δεν ανταποκριθεί, τότε θα ξεσπάσει καταιγίδα. Μόνο όταν τα συναισθήματα έχουν ένταση και δυναμισμό αισθάνονται καλά στη σχέση, αλλιώς το ενδιαφέρον τους εξατμίζεται. Θέλουν ένα ταίρι που να έχει έντονη αντίληψη, να μπορεί να διεισδύσει στην καρδιά τους, να καταλαβαίνει τις σιωπές τους, τις ματιές τους και να χάνονται μαζί στο πάθος. Αν τα πράγματα είναι ήρεμα και κυλούν χαλαρά, οι Σκορπιοί θα το εκλάβουν ως έλλειψη ενδιαφέροντος ή δέσμευσης και μπορεί να βαρεθούν και να αναζητούν το πάθος αλλού, έστω και στο πιο λάθος άτομο, που θα κάνει όμως την καρδιά τους να χτυπήσει δυνατά.



ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12

Οι Τοξότες, το ελεύθερα πνεύματα του ζωδιακού, καθοδηγούνται από την επιθυμία τους να βιώσουν και να μάθουν νέα πράγματα. Θέλουν συνεχώς να αλλάζουν παραστάσεις, να γνωρίζουν νέα δεδομένα, να επεκτείνουν τις γνώσεις τους, να ανοίγουν το μυαλό τους, να αναπτύσσονται και να εξελίσσονται. Ως εκ τούτου, δεν τους αρέσει η ηρεμία, οι αγκαλίτσες, ο έλεγχος και το βόλεμα. Αυτό μόνο τρόμο μπορεί να τους δημιουργήσει. Θέλουν τη φωτιά να καίει, να φωνάζουν, να ταξιδέψουν και να γνωρίσουν με το ταίρι τους τον κόσμο και όχι να κλειστούν στον μικρόκοσμό τους. Αν λοιπόν αισθανθούν πως έχουν κολλήσει σε μια σχέση που τους εμποδίζει να προοδεύουν, να ονειρεύονται, να εξελίσσονται και γιατί όχι να ρισκάρουν, τότε θα είναι σαν να ζουν τον χειρότερο εφιάλτη τους και θα έχουν βαρεθεί όχι μόνο τον-η σύντροφό τους, αλλά και τη ζωή τους.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01

Οι Αιγόκεροι είναι φιλόδοξοι και εργάζονται σκληρά για να πετύχουν τους υψηλούς στόχους τους. Θέλουν λοιπόν ο-η σύντροφος τους να υποστηρίζει τις προσπάθειές τους, να αντέχει την απουσία τους, αλλά να έχει και τα δικά του όνειρα. Αν λοιπόν διακρίνουν στο ταίρι τους έλλειψη σκοπού, τεμπελιά και αισθανθούν ότι προσκολλάται πάνω τους δεν αντέχουν. Χάνουν την εκτίμηση και τον σεβασμό για τον-η σύντροφό τους, κάτι που μπορεί γρήγορα να οδηγήσει σε πλήξη και απογοήτευση. Θέλουν να θαυμάζουν το ταίρι τους και να μπορούν μέσω αυτού να αισθάνονται περήφανοι και πετυχημένοι για τις επιλογές τους.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02

Οι Υδροχόοι λαχταρούν έναν-μια σύντροφο που να τους διεγείρει διανοητικά και τότε θα δεθούν και συναισθηματικά μαζί του. Θέλουν το ταίρι τους να μπορεί να τους προκαλεί σε πνευματικό επίπεδο, να κάνουν συζητήσεις που να εμβαθύνουν σε διάφορα θέματα και όχι να μένουν στην επιφάνεια. Όσο λοιπόν και αν θέλγονται σαρκικά από κάποιον-α, δεν θα μακροημερεύσει η σχέση αν το ταίρι είναι επιπόλαιο και ρηχό. Οι Υδροχόοι γενικώς βαριούνται τους ανθρώπους που δεν μπορούν να κατανοήσουν τις βαθιές έννοιες, που δεν είναι ενδιαφέροντες και δεν έχουν όραμα και ευελιξία σκέψης και βέβαια δεν θα αντέξουν σε μια σχέση που ο σύντροφός τους έχει αυτά τα χαρακτηριστικά.



ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03

Οι ονειροπόλοι του ζωδιακού, ζουν για τη μαγεία και τον ρομαντισμό στις σχέσεις τους και όσο και αν το προσπαθούν δεν μπορούν να αντέξουν με πεζούς και μονότονους συντρόφους. Μπορεί να κολλήσουν για λίγο με άτομα που μπορεί να τους τραβήξουν για τους «λάθος» λόγους, αλλά θέλουν τη σπιρτάδα και το παραμύθι για να μπορέσουν να λειτουργήσουν και να μην πέσουν σε κατάθλιψη. Θέλουν εκπλήξεις, λουλούδια, χαμηλή μουσική, βραδιές με ατέλειωτες κουβέντες και αγκαλιές, αλλιώς είναι σαν τα ψάρια έξω από το νερό. Θέλουν ρομαντισμό και πολύ αγάπη, σιχαίνονται τις φωνές και τους καβγάδες, διότι τους κουράζουν και τους παγώνουν, με αποτέλεσμα να αρχίσουν να αναζητούν τον ιδανικό σύντροφο, που θα μπορέσει να ξυπνήσει τη φαντασία τους και να τους οδηγήσει στην ευτυχία που ονειρεύονται.



asibiliou
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top