Ελεύθερος Χρόνος και Ζώδια

0
Πως εκμεταλλεύονται τα Ζώδια τον ελεύθερο χρόνο τους;

Η κοινωνία που ζούμε είναι πολύ απαιτητική και παρά τις πρόσφατες εξελίξεις που περιόρισαν την κοινωνική μας ζωή, δεν έχουμε αρκετό χρόνο να ασχοληθούμε με τον εαυτό μας και ότι μας ευχαριστεί.

Όμως γνωρίζουμε ότι για να μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις της καθημερινότητας μας, πρέπει να ξεκλέβουμε χρόνο και να φορτίζουμε τις «μπαταρίες» μας.

Έτσι πάμε να δούμε και σύμφωνα με την Αστρολογία, με ποιο τρόπο τα ζώδια εκμεταλλεύονται τον ελεύθερο χρόνο τους, και πως καταφέρνουν να ξεφύγουν από έναν μηχανικό τρόπο ζωής;



ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04

Ο Κριός πάντα ξεκλέβει χρόνο για να ικανοποιήσει τις ανάγκες του, γιατί είναι παρορμητικός και δεν του αρέσει να ακολουθεί συγκεκριμένο πρόγραμμα. Ασχολείται με τα σπορ, τον έρωτα και φυσικά με τις φιλίες του.




ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05

Ο Ταύρος είναι χαλαρός στο πρόγραμμα του, και παρά τις υποχρεώσεις του πάντα θα βρει χρόνο να αφιερώσει στους δικούς του ανθρώπους, και στην ξεκούραση του, μια που στην κυριολεξία κοιμάται αρκετά. Επίσης ερωτοτροπεί και πηγαίνει σε ακριβά εστιατόρια. Μερικοί θα ασχοληθούν και με επενδύσεις.



ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06

Ο Δίδυμος είναι πολυάσχολος και για αυτό δεν έχει συγκεκριμένο ελεύθερο χρονο μέσα στη μέρα, καθώς διακόπτει πολλές φορές το πρόγραμμα του για να κάνει κάτι που τον ευχαριστεί. Κοινωνική δικτύωση, μηνύματα μέσα από το νετ, ταξίδια, σινεμά και κουτσομπολιό.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07

Ο Καρκίνος είναι το άτομο που εργάζεται αρκετά και προσπαθεί να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του, εκτός βέβαια, εάν περνάει συναισθηματική φουρτούνα. Επιλέγει να ξοδεύει τον ελεύθερο του χρόνο με αγαπημένα πρόσωπα, στο σπίτι του αλλά και ναι , στην κουζίνα, μαθαίνοντας μια νέα συνταγή. Είναι πολύ σπιτόγατος.



ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08

Ο Λέων είναι δραστήριος, αλλά βρίσκει χρόνο για να ικανοποιήσει τα γούστα του, που τυγχάνει να είναι και ακριβά. Έτσι θα ασχοληθεί με την ψυχαγωγία του, τα τυχερά παιχνίδια και βέβαια τα παιδιά του. Πολλοί ασχολούνται και με το θέατρο.




ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09

Ο Παρθένος είναι οργανωτικός, μεθοδικός και έτσι δεν θα ξεφύγει ποτέ από το πρόγραμμα του , που τυγχάνει να είναι σχεδόν πάντα φορτωμένο. Πάντα όμως φροντίζει να έχει ελεύθερο χρόνο για να ξεκουραστεί, να ασχοληθεί με την φυσική του κατάσταση και να κάνει κάτι εναλλακτικό. Προσφέρει στο περιβάλλον του.



ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10

Ο Ζυγός βρίσκει πάντα χρόνο για να ικανοποιήσει τις ανάγκες του και να ξεκουραστεί. Το κακό είναι ότι φλερτάρει αρκετά και έτσι ξοδεύει τον χρόνο του σε ερωτικά καλέσματα με αποτέλεσμα να ρισκάρει σταθερές σχέσεις. Δεν έχει πρόγραμμα.




ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11

Ο Σκορπιός πάντα θα βρει χρόνο να ασχοληθεί με ότι τον ξεκουράζει και για να καλύψει, κυρίως τις ψυχολογικές του ανάγκες. Ερωτοτροπεί αρκετά, πηγαίνει κινηματογράφο, ασχολείται με την ψυχανάλυση, διαβάζει βιβλία μυστηρίου. Μαθαίνει τάντρα.



ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12

Ο Τοξότης πολλές φορές ταυτίζει τον ελεύθερο του χρόνο με τις επαγγελματικές του ασχολίες και για αυτό δραστηριοποιείται, κυρίως ως ελεύθερο επαγγελματίας. Στον ελεύθερο του χρόνο, επιλέγει να ταξιδεύει, να έρχεται σε επαφή με άτομα διαφορετικής κουλτούρας και αναζητά νέες πνευματικές αλήθειες.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01

Ο Αιγόκερως είναι ο εργασιομανής, που επενδύει στο κοινωνικό του προφίλ και για αυτό έχει συγκεκριμένο πρόγραμμα και δεν ξεφεύγει χρονικά. Στον ελεύθερο του χρόνο, θα έρθει σε επαφή με συνεργάτες και άτομα εξουσίας. Επίσης θα ασχοληθεί με την επιμόρφωση του.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02

Ο Υδροχόος είναι ελεύθερο πνεύμα και τρομερά ιδεαλιστής, οπότε φροντίζει να επενδύει τον χρόνο του σε συλλογικές δραστηριότητες, πολιτικά κινήματα και ότι τον βγάζει από τη σούπα της μετριότητας. Αρκετά δραστήριος σε ερωτικά καλέσματα.



ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03

Ο Ιχθύς δεν είναι οργανωτικός, οπότε θα χάσει την επαφή με το χρόνο, και το αποτέλεσμα είναι να καταλήγει κουρασμένος και χωρίς ελεύθερο χρόνο. Ωστόσο, εάν τα καταφέρει, θα ασχοληθεί με τον διαλογισμό, με την φροντίδα ευπαθών ομάδων και ναι, χορεύει , παίζει θέατρο. Είναι καλλιτεχνική φύση.



Χριστίνα Τανταλίδου
oroskopos
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top