Τα 2 στοιχεία που προσέχουν τα 12 ζώδια στο πρώτο ραντεβού

0

Ετοιμάζεστε για το πρώτο ραντεβού, βάζετε τα καλά σας, φτιάχνετε τα μαλλιά σας, καλλωπίζεστε και αγχώνεστε για το αν θα αρέσετε και αν θα κερδίσετε τις εντυπώσεις. Αναρωτιέστε τι θα του-της αρέσει και πώς θα τον-την εντυπωσιάσετε. Όπως είναι γνωστό ο… διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες και ανάλογα με το ζώδιο που εκπροσωπεί το αντικείμενο του πόθου σας αυτές οι λεπτομέρειες διαφοροποιούνται. Δεν δίνουν όλοι σημασία στα ίδια πράγματα και μπορεί κάποιος να μην παρατηρήσει καν το αγαπημένο σας μπλουζάκι που κάνατε δύο ώρες να διαλέξετε, αλλά να δώσει ιδιαίτερη σημασία στα νύχια σας ή τα παπούτσια σας. Να παρατηρήσει το χαμόγελό σας ή αν το βλέμμα σας κρύβει σπιρτάδα. Κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και το τι θα τον τραβήξει εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, από τον τρόπο που μεγάλωσε, από τα βιώματα του, αλλά και από τα χαρακτηριστικά που του προσδίδει όλος ο αστρολογικός του χάρτης.

Τα 2 στοιχεία που παρατηρούν τα ζώδια της φωτιάς στο πρώτο ραντεβού

Μερικές φορές τα ζώδια της φωτιάς, Κριοί, Λέοντες και Τοξότες, προσέχουν και αναζητούν τα ελαττώματα του άλλου, ενώ δίνουν μεγάλη σημασία στην πρώτη εντύπωση.

ΚΡΙΟΣ

Στην πρώτη συνάντηση οι Κριοί θα χρησιμοποιήσουν το χιούμορ τους όχι μόνο για να σπάσουν τον πάγο, αλλά και για να δουν πώς θα γελάσετε. Θα ξεκαρδιστείτε, θα γελάσετε με την καρδιά σας ή θα ντραπείτε να εκδηλωθείτε; Αυτό έχει μεγάλη σημασία για τους Κριούς και αντιλαμβάνονται αν οι άνθρωποι που έχουν απέναντί τους είναι εσωστρεφείς ή κοινωνικοί και περιπετειώδεις όπως οι ίδιοι.

Ταυτόχρονα θα παρατηρούν τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζετε τους άλλους γύρω σας. Θα είστε τυπικοί ή χαλαροί και άμεσοι; Θα θέλετε να καθίσετε κάπου με κόσμο ή απομονωμένα; Θα συμπεριφέρεστε σύμφωνα με το σαβουάρ βιβρ ή με αυθορμητισμό; Αυτά τα πράγματα λένε πάρα πολλά στους παθιασμένους Κριούς που δεν μπορούν να κρύψουν τη φλογερή προσωπικότητα τους πίσω από καθωσπρεπισμούς.

ΛΕΩΝ

Οι Λέοντες παρατηρούν πώς κινείστε μέσα σε έναν χώρο. Προσπαθούν να αντιληφθούν την προσωπικότητα σας από τον τρόπο που κάθεστε, που περπατάτε, που σηκώνετε το ποτήρι σας και σκιαγραφούν χαρακτήρες. Έτσι αντιλαμβάνονται αν έχουν να κάνουν με άτομα που έχουν αυτοπεποίθηση ή όχι και αντιδρούν αναλόγως.

Επίσης, βλέπουν τις φιγούρες και προσπαθούν να καταλάβουν πώς είναι κάθε σημείο του σώματος σας μέσα από τα ρούχα. Φαντασιώνονται τη… γυμνή αλήθεια και αν υπάρχει κάποιο «ελάττωμα», θέλουν να το βρουν. Αυτό είναι το χούι τους, ώστε να μην αισθάνονται ότι εσείς είστε τέλειοι και αυτοί όχι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι Τοξότες θα παρατηρήσουν αμέσως το κούρεμα και τα μαλλιά σας. Είναι κοντά, ανέμελα, επιτηδευμένα ή επιμελώς ατημέλητα; Μέσα από τις επιλογές που έχετε κάνει για τα μαλλιά σας, οι Τοξότες αντιλαμβάνονται πώς αντιμετωπίζετε τον εαυτό σας και αν δίνετε σημασία στο φαίνεσθαι και όχι στο είναι.

Επίσης θα παρατηρήσουν αν έχετε καταβάλει προσπάθεια για να τονίσετε κάποιο χαρακτηριστικό σας, προκειμένου να κερδίσετε τα βλέμματα και τις εντυπώσεις. Όπως για παράδειγμα, αν μια κοπέλα έχει ψεύτικες βλεφαρίδες ή έχει κάνει αισθητικές παρεμβάσεις που δεν την κολακεύουν, αν ένα αγόρι φοράει κολλητά μπλουζάκια για να δείχνει τους κοιλιακούς κλπ. Αναλόγως λοιπόν το πόσο έντονο είναι αυτό θα καταλάβουν αν είστε σκλάβοι της εικόνας σας και αυτό θα τους ξενερώσει.

Τα 2 στοιχεία που παρατηρούν τα ζώδια της γης στο πρώτο ραντεβού

Τα ζώδια της γης, Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, στο πρώτο ραντεβού προσπαθούν να δουν πρακτικά πράγματα, αλλά και το πώς θέλει ο άλλος να πλασάρει τον εαυτό του και τι εικόνα προσπαθεί να τους περάσει.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι Ταύροι θα δώσουν μεγάλη σημασία στην αισθητική σας και στο πόσο ευπρεπείς είστε. Αν το ντύσιμο σας είναι προκλητικό, το μακιγιάζ έντονο ή οι τρόποι σας αγενείς, μάλλον δεν θα υπάρξει δεύτερο ραντεβού. Θα παρατήσουν το ποτό που θα παραγγείλετε, αν γνωρίζετε από κρασιά, θα σας ρωτήσουν για τέχνη και θα προσπαθήσουν να ανακαλύψουν αν είστε καλλιεργημένοι και αν κάνετε ποιοτικές επιλογές

Επίσης, θα δουν με προσοχή τα χρώματα που επιλέξατε να φορέσετε και αν τα έχετε συνδυάσει αρμονικά μεταξύ τους, αν ταιριάζουν με την επιδερμίδα σας και αν ακολουθείτε τη μόδα. Γενικά, θα σας εκτιμήσουν πολύ αν η αισθητική σας είναι υψηλών προδιαγραφών. Αν ξεκινήσουν τα κομπλιμέντα για το γούστο σας, χαμογελάστε, τους έχετε κερδίσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το πρώτο πράγμα που θα κοιτάξουν οι Παρθένοι είναι αν είστε καθαροί και μυρωδάτοι. Αν τα ρούχα σας είναι σιδερωμένα και θα επικεντρωθούν στα νύχια σας. Δίνουν μεγάλη σημασία στα νύχια, να είναι καθαρά, καλοσχηματισμένα και προσεγμένα.

Το επόμενο που θα παρατηρήσουν είναι η κορμοστασιά σας. Εκτιμούν τους ευθυτενείς ανθρώπους και αυτούς που περπατούν όμορφα και σωστά. Επίσης οι άνδρες Παρθένοι θα συγκρίνουν το ύψος τους με το δικό σας, διότι όσο μεγαλύτερη είναι η διαφορά τόσο πιο αρρενωποί νιώθουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτό που θα τραβήξει την προσοχή των Αιγόκερων είναι τα κοσμήματα και το ρολόι σας. Όσο πιο λαμπερά και ακριβά φαίνονται τόσο θα σας θαυμάζει. Αν είναι και περίτεχνο και ξεχωριστό κομμάτι, σίγουρα δεν θα ξεκολλήσουν το βλέμμα τους. Μπορεί και να σας ρωτήσουν για το σχέδιο και τα υλικά, καθώς και τον κατασκευαστή του, για να μπορέσουν να υπολογίσουν την αξία του κομματιού που φοράτε. Έτσι θα καταλάβουν αφενός την οικονομική σας κατάσταση και αφετέρου πώς διαχειρίζεστε και πώς σπαταλάτε το χρήμα.

Το δεύτερο που θα κοιτάξουν είναι η μορφή του προσώπου, το σχήμα, τα ζυγωματικά, τα μάτια, τα μαλλιά, το πηγούνι σας και αν όλα αυτά ταιριάζουν μεταξύ τους και τι αποπνέουν. Σε αυτό που δίνουν όμως τη μεγαλύτερη σημασία είναι το μέτωπο. Θέλουν να είναι μεγάλο και επιβλητικό.

Τα 2 στοιχεία που παρατηρούν τα ζώδια του αέρα στο πρώτο ραντεβού

Τα ζώδια του αέρα, Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι, δίνουν μεγάλη σημασία στα πνευματικά χαρίσματα και προσπαθούν να αναγνωρίσουν αν ο-η άλλος-η είναι κοινωνικό άτομο, έχει φίλους και ενδιαφέροντα. Θα κάνουν συζητήσεις για θέματα που απασχολούν την κοινωνία, θα μιλήσουν για τέχνη και πολιτισμό, προκειμένου να αντιληφθούν τον εσωτερικό σας κόσμο και τον τρόπο που σκέφτεστε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι Δίδυμοι πρώτα από όλα θα παρατηρήσουν πώς μιλάτε. Απαντάτε γρήγορα στις ερωτήσεις τους; Έχετε συναισθηματικές αντιδράσεις ή ψυχρή λογική; Σε αυτά θα δώσουν μεγάλη σημασία και ίσως δοκιμάσουν και τα όρια σας. Εκτιμούν τους ανθρώπους που είναι εκφραστικοί, έξυπνοι και εντυπωσιάζονται με τις ωραίες ατάκες. Αν δε καταφέρετε να παίξετε ένα πινγκ πονγκ στην κουβέντα σας, συμπληρώνοντας ο ένας την πρόταση του άλλου, θα κερδίσετε τις εντυπώσεις.

Το δεύτερο στοιχείο που παρατηρούν οι Δίδυμοι είναι η υφή των μαλλιών. Δίνουν σημασία στο αν είναι περιποιημένα και θεωρούν ότι το στιλ κουρέματος και χτενίσματος δείχνει πολλά για τον χαρακτήρα κάποιου. Μην παραξενευτείτε αν προσπαθήσουν να αγγίξουν τα μαλλιά σας, το κάνουν ασυναίσθητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Τα μάτια είναι ο καθρέπτης της ψυχής» λέει ένα παλιό ρητό και οι Υδροχόοι φαίνεται ότι το πιστεύουν. Καρφώνουν αμέσως στα μάτια και παρατηρούν τις αντιδράσεις σας. Θα χαμηλώσετε το βλέμμα, θα ντραπείτε ή θα αναμετρηθείτε στις ματιές; Από αυτά θα καταλάβουν πολλά, όπως και αν η ματιά σας έχει σπιρτάδα ή έχετε το λεγόμενο «βλέμμα της αγελάδας».

Το δεύτερο, στο οποίο θα δώσει σημασία είναι οι πράξεις σας και αν συνάδουν με τα λόγια σας. Θα ανοίξει συζητήσεις περί ανέμων και υδάτων για να ανακαλύψει ποιες είναι οι ευαισθησίες σας και μετά θα παρατηρήσει αν όντως πιστεύετε αυτά που λέτε. Για παράδειγμα, αν δηλώσετε ότι αγαπάτε το περιβάλλον και πετάξετε κάτω ένα σκουπίδι θα το δει και δεν θα το αφήσει να περάσει έτσι. Οι πράξεις για τους Υδροχόους είναι σημαντικότερες από τη θεωρία.

ΖΥΓΟΣ

Οι Ζυγοί επικεντρώνονται στη μύτη! Εκεί πέφτει η ματιά τους αμέσως. Δεν είναι ότι προτιμούν κάποιο ιδιαίτερο σχήμα, απλά επειδή είναι λίγο πιο ντροπαλοί και δεν κοιτάνε απευθείας στα μάτια από συστολή, κοιτάνε τη μύτη.

Αυτό όμως που παρατηρούν και προσπαθούν να αναλύσουν περισσότερο είναι η προσωπικότητα του ατόμου που κάθεται απέναντι τους. Θέλουν να καταλάβουν αν πρεσβεύει τις ίδιες αξίες, αν αγαπά το ωραίο, αν έχει καλούς τρόπους, αν είναι κοινωνικό και θα κάνουν πολλές ερωτήσεις για να τα διαπιστώσουν όλα αυτά.

Τα 2 στοιχεία που παρατηρούν τα ζώδια του νερού στο πρώτο ραντεβού

Τα ζώδια του νερού, Καρκίνος, Σκορπιός και Ιχθύες, είναι διαισθητικά και αντιλαμβάνονται πράγματα που οι άλλοι δεν βλέπουν. Από μία κίνηση, από ένα βλέμμα, από τον τόνο της φωνής καταλαβαίνουν πολλά και διαμορφώνουν άποψη όχι μόνο από αυτά που φαίνονται, αλλά και από αυτά που οι άλλοι προσπαθούν να κρύψουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι Καρκίνοι θα σας κοιτάξουν από πάνω μέχρι κάτω και θα μείνουν στο… κάτω, διότι θα παρατηρήσουν τα παπούτσια που φοράτε. Είναι καινούρια, καθαρά, άνετα, ταιριάζουν με την περίσταση; Όλα θα τα σκεφτούν, διότι στο μυαλό των Καρκίνων το πώς επιλέγει και φροντίζει κάποιος τα παπούτσια του φανερώνει πολλά για το πώς σκέφτεται και νοιάζεται για τα πράγματα της ζωής του.

Το επόμενο που θα κοιτάξουν είναι τα κοσμήματα που φοράτε και ιδιαίτερα στα χέρια σας. Τι δαχτυλίδια έχετε επιλέξει; Είναι εντυπωσιακά, λαμπερά, διακριτικά, έθνικ ή μήπως οικογενειακά κειμήλια; Όλα για τους Καρκίνους παίζουν ρόλο και αποκαλύπτουν κρυφές πτυχές του χαρακτήρα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το πρώτο που θα κερδίσει έναν Σκορπιό είναι το χαμόγελο και σε αυτό θα δώσει μεγάλη σημασία. Δεν θα κοιτάξουν αν αποκαλύπτει μια ωραία και προσεγμένη οδοντοστοιχία, αλλά αν το πρόσωπο που έχουν απέναντί τους δείχνει τα συναισθήματα του. Βάζει το χέρι του μπροστά και κρύβει το χαμόγελο του, είναι ντροπαλό ή ανοιχτό και εξωστρεφές. Τα μηνύματα που δέχονται οι Σκορπιοί από ένα χαμόγελό είναι ασύλληπτα!

Αφού επεξεργαστούν το χαμόγελο σας, μετά θα παρατηρήσουν το δέρμα σας και θα βάλουν ραντάρ για να βρουν αν έχετε τατουάζ. Θα σας ρωτήσουν κιόλας αν έχετε σε σημεία που δεν φαίνονται και μετά θα θέλουν να μάθουν με ποια κριτήρια επιλέξατε τόσο το σημείο που το χτυπήσατε όσο και το σχέδιο που διαλέξατε και τι σημαίνουν για εσάς. Οι Σκορπιοί πιστεύουν ότι τα τατουάζ κρύβουν πολλά μυστικά για τον χαρακτήρα μας.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι Ιχθύες δίνουν μεγάλη προσοχή στα ρούχα και το στιλ που έχει το υποψήφιο ταίρι τους. Ξέρουν ότι από το πρώτο ραντεβού δεν μπορούν να μάθουν πολλά για τον συναισθηματικό σας κόσμο, οπότε δίνουν σημασία σε λεπτομέρειες που αποκαλύπτουν σημαντικά για αυτούς πράγματα. Θα παρατηρήσουν αν είστε πολύ επιτηδευμένοι ή αν το γούστο σας ξεχωρίζει και αποπνέει μια προσωπική σφραγίδα. Για τους Ιχθύς έχει μεγάλη σημασία το τι θέλετε να προβάλετε με το ντύσιμο σας. Θέλετε να δείξετε όμορφοι, ισχυροί, σοβαροί, άνετοι; Επιλέγετε φανταχτερά χρώματα ή σκούρα και «καταθλιπτικά»; Όλα τα προσέχουν οι Ιχθύες και βγάζουν και τα ανάλογα συμπεράσματα για την προσωπικότητα σας.

Ένα ακόμα πράγμα που προσέχουν πολύ οι Ιχθύες είναι η τσάντα και το πορτοφόλι. Όχι για να δουν αν υπάρχουν μέσα χρήματα, αλλά πώς χρησιμοποιείτε αυτά τα αντικείμενα. Για παράδειγμα, αν κάποιος κυκλοφορεί με μια μεγάλη τσάντα μαζί του που έχει πολλά και ενδεχομένως άχρηστα αντικείμενα, σημαίνει ότι το πρόσωπο αυτό μπορεί να έχει κάποιες ανασφάλειες ή να θέλει να έχει τον έλεγχο σε κάθε κατάσταση. Όλα αυτά περνάνε από το μυαλό των Ιχθύων και άλλα πολλά. Τη στιγμή που εσείς νομίζετε ότι βλέπουν το φεγγάρι, μπορεί αυτοί να φτιάχνουν το «ψυχογράφημα» σας.

asibiliou
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top