Βρήκαμε σε 15 πόλεις το τέλειο μέρος για χαμούρεμα σε εξωτερικό χώρο

0
για να… βογκήξετε με την ησυχία σας.

Το σωστό το φάσωμα, το τίμιο, εκείνο που έχει μια γεύση εφηβείας και μια νότα παρανομίας, είναι εκείνο που είναι τόσο άβολο για να μη γίνει βαρετό, τόσο επικίνδυνο για να μη γίνει μονότονο, τόσο εκτός των ορίων σας, όσο για να σας εξιτάρει. Και φυσικά, πάντα έχει ως κοινό παρονομαστή κάποιο παγκάκι, πεζούλι, γωνίτσα, που φιλοξένησε κάποιο βράδυ το αγκομαχητό ενός ζευγαριού. Ψάξαμε λοιπόν σε 15 πόλεις και βρήκαμε το τέλειο μέρος για να… βογκήξετε με την ησυχία σας.

Κατερίνη

Ίσως το πιο εύκολο σε αυτήν την πόλη είναι να ξεμοναχιάσεις το ταίρι σου και να κρυφτείτε (κάπως) από τα αδιάκριτα μάτια σε κάποια από τις πολλές μη οργανωμένες παραλίες της που απλώνονται σε μεγάλες εκτάσεις με πολλά -και καλά- σκοτεινά σημεία. Ιδανικά σημεία αποτελούν με βεβαιότητα το άνοιγμα μετά το ξενοδοχείο Mediterranean στον Κορινό ή τα Γκρέμια στο Λιτόχωρο μετά τις 10μ.μ.. Απαραίτητη προϋπόθεση η κατοχή ενός του μέσου μεταφοράς γιατί διαφορετικά θα δυσκολευτείτε και θα χαθεί όλη η κάψα στην προσπάθεια.

Καρδίτσα

Μπορεί να είναι μια μικρή πόλη που όπου πας θα βρεις αδιάκριτα βλέμματα και πολλούς γνωστούς, αλλά σίγουρα μπορείς να μετακινηθείς σε δύο σημεία της: Στο πάρκο Παλέρμο που μπορεί να έχει σπίτια τριγύρω, αλλά σε κάποια άνοιγματά του, την πλευρά προς τα τρένα και το άνοιγμα στο μικρό δασάκι, μπορείς να αράξεις με το ταίρι σου και να κάνεις και καμιά αρπαχτή. Στα Χίλια δέντρα πάλι, πας με αυτοκίνητο και σίγουρα θα νομίζεις ότι είσαι καλά καβατζωμένος, καθώς έχει την πίσω πλευρά από την εκκλησία για να κάτσεις (είναι προς τον κεντρικό δρόμο και πίσω το δασάκι).

Πάτρα

Γιατί αν το ξεμονάχιασμα δεν είναι με τα φώτα της πόλης να απλώνονται στα πόδια σου και τα αστέρια να σε κοιτούν από ψηλά, δε λέει! Στο Δασύλλιο, στην περιοχή που βρίσκεται η κεραία, αλλά και στα διάφορα δρομάκια του λόφου, μπορείς να βρεις την ιδιωτικότητα που χρειάζεσαι με το ταίρι σου. Απαραίτητη προϋπόθεση να διατίθεται αυτοκίνητο. Φροντίστε μόνο το χειρόφρενο να δεθεί γερά, γιατί οι κατηφόρες τις περιοχής μπορεί να σας βάλουν σε μπελάδες που, σίγουρα, δε θα προτιμούσατε.

Πειραιάς

Πυκνοκατοικημένη και δύσκολη πόλη αλλά ξέρει ο μπουρμάς ίντα είναι ο χουρμάς. Δεν είναι πολλές οι hot καβατζες για να ξεμοναχιάσεις το ταίρι σου όμως αρκούν για να γίνει η νέα ναυμαχία της Σαλαμίνας- βλέποντας κιόλας την ίδια την Σαλαμίνα. Τα διαχρονικά πυροβολεία που βρίσκονται στο σχιστό Κορυδαλλού είναι καλή καβάτζα. Μην αγχωθείς , χτυπάς στο gps «Σχιστό Κορυδαλλού, Πυροβολεία» κι έφτασες! Στο Σχιστό Κερατσινίου θα αντικρίσεις θέα τη θάλασσα του Πειραιά και την Ακρόπολη κι από την άλλη μεριά θα δεις Σαλαμίνα, Ελευσίνα. Αποκλειστικά μέχρι της 22:30 το βράδυ, καθώς οι φύλακες δεν είναι και τόσο φιλικοί. Βάλε στο GPS «Ιερά Μονή Αγίων Πατέρων Σχιστό». Χαμούρεμα και με θέα, τι άλλο θες.

Λάρνακα - Πανω Λεύκαρα

Γραφικό χωριουδάκι της επαρχίας Λάρνακας, με πανέμορφα ιστορικά πέτρινα σπίτια, ξύλινες χρωματιστές πόρτες και καγκελόφραχτες πύλες. Κατά το βραδάκι, κατευθυνθείτε προς τον κύριο δρόμο που οδηγεί στο έμπα του χωριού, όπου η πανοραμική θέα του απλώνεται γυμνή μπροστά σας. Κατά μήκος του δρόμου υπάρχουν παγκάκια όπου μπορείτε να αράξετε, να απολαύσετε το θελκτικό τοπίο κάτω από τα αστέρια και να πάρετε τη μεταξύ σας φάση σ’ άλλο επίπεδο. Η ησυχία που επικρατεί εκεί κατά τις νυχτερινές ώρες, συνδυαστικά και με το αρκετά χαμηλό φωτισμό, δημιουργούν μια άκρως δελεαστική, αισθησιακή, καλοκαιρινή ατμόσφαιρα.

Δράμα

Ύδραμα για την ιστορία κι όχι άδικα, καθώς τα νερά της Αγίας Βαρβάρας -μέσα στην πόλη- είναι το καλύτερο σημείο για τους απανταχού ερωτευμένους. Εκεί όπου το νερό συναντάει το πράσινο σε έναν παράδεισο που και να μη θέλεις να ερωτοτροπήσεις δεν μπορείς. Τα μάτια των περαστικών συνηθισμένα. Αλλά στους μικρούς τεχνητούς καταρράχτες, μπορείς να φτιάξεις τη δική σου ατμόσφαιρα. Και να κρυφτείς, αν θέλεις, μπορείς. Άλλωστε όλα τα βήματα σε οδηγούν σε κρυφά σημεία αρκεί να θέλεις να τα δεις. Μια αγκαλιά με τα πόδια στο νερό είναι η αρχή για ένα βράδυ γεμάτο εκπλήξεις.

Γιάννενα

Περιμετρικά μιας λίμνης η οποία έχει μάθει καλά να κρύβει μυστικά, εδώ και πολλά χρόνια, πλάι σε ένα καθαρά ειδυλλιακό μέρος, με τους απανταχού ερωτευμένους να ζουν στο φουλ και με άνεση ερωτικά ενσταντανέ. Στα σοκάκια του Κάστρου της πόλης, θα συναντήσεις ζευγαράκια να απολαμβάνουν φιλιά κι αγκαλιές, βέβαια αυτά είναι τα φανερά. Στη λίμνη και κοντά στην προβλήτα, στα παγκάκια κάτω από τη δεξιά της πλευρά -που τα φώτα δεν είναι τόσο έντονα- είναι το τέλειο μέρος για να ζήσεις το σωστό το outdoors, το all the way.

Αμοργός

«Στα Θολάρια μια βραδιά να σου κλέψω δυο φιλιά.» Θες παραλία γιατί σου αρέσει το φεγγάρι και η θάλασσα; Πάρε το όχημα και κινήσου προς Παραδείσια. Μπορείς να ξεκινήσεις και με μια χαλαρή βόλτα και να καταλήξεις στον Άγιο Παντελεήμονα μέσα από το μονοπάτι.Υπάρχουν μονοπάτια που ξεκινούν ή καταλήγουν σε κάποιον οικισμό, είναι μέσα σε ένα απίστευτο φυσικό τοπίο και μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα. Και φυσικά κάποιες υπέροχες μονοκατοικίες λίγο πιο απομακρυσμένες που μένουν ακατοίκητες και μπορείς να κάνεις ένα ριφιφί στην ταράτσα, γιατί το να σε βρίσκει χάραμα στο Αιγαίο ξαπλωμένο σε μια ξένη ταράτσα, το λες κι εμπειρία.

Αθήνα

Το να ξεμοναχιαστείς στην πρωτεύουσα μοιάζει με σίκουελ του mission impossible αλλά πάνω στη φούντωση, δεν πα να ‘σαι και στην πλατεία Συντάγματος ώρα αιχμής και χώρο θα βρεις και τρόπο! Αν είστε της κουλτούρας και του πολιτισμού προτείνω Ακρόπολη κοντά στο Ηρώδειο με τις φυλλωσιές τριγύρω για συγκάλυψη -εννοείται νύχτα! Τώρα αν θέλετε κάτι λιγότερο υπαίθριο ελπίζω να έχετε αμάξι γιατί φημολογείται πως η παραλιακή (κοντά στον Λαιμό ή στα Λιμανάκια), ο Λυκαβηττός (όταν δεν έχει συναυλίες σαφώς), ο Υμηττός (στις γνωστές Κεραίες) αλλά και κάτι καβάτζες πίσω από αλσάκια σε αρκετούς δήμους, είναι τέλειες θέσεις στάθμευσης που τα βράδια στάζουν. Please enjoy and take precautions!

Βέροια

Η πόλη που όλοι ξέρουν περισσότερα για σένα παρά ο ίδιος για τον εαυτό σου. Παρ’ όλα αυτά, πάντα υπάρχει τρόπος και μέρος να ξεμοναχιαστείς με το ταίρι σου και να μη γίνει ευρέως γνωστό. Ιδανικά σημεία τα πευκάκια της Ελιάς (ειδικά αν πέσει το σκοτάδι κανείς δε σε παίρνει πρέφα), ο προφήτης Ηλίας (έχει γίνει η κρυψώνα των παράνομων ζευγαριών) και τέλος τα στενάκια της Κυριώτισσας. Εκεί μπορείς να απολαύσεις και το ρομάντζο των συνοικιών της, δύο σε ένα δηλαδή.

Ηράκλειο

Στα ενετικό λιμάνι του Ηρακλείου γράφονται ιστορίες με αλμύρα. Κι ενώ το πρωί φιλοξενεί καΐκια και κότερα, το βράδυ γίνεται ο λιμενοβραχίονας του έρωτα. Ειδικά τις ζεστές καλοκαιρινές νύχτες που η θαλασσινή αύρα στεγνώνει το κορμί στο τέλος του, πίσω από τον ξεκλειδώνονται στιγμές πάθους με τον μπάτη να φυσάει στην καρδιά και το Rocca a Mare να συνοδεύει τη φωτιά. Έχει επικρατήσει το Κουλές, για το φρούριο-έμβλημα του Ηρακλείου. Κι εμβληματική θα είναι και η νύχτα σας εκεί, στο υπογράφω.

Βόλος

Ο Βόλος συνδυάζει βουνό και θάλασσα, φοιτητές και οικογενειάρχες, μέρη κοσμοπολίτικα και μοναχικά. Οι επιλογές πολλές κι αν θέλεις, επιλέγεις και θέα. Στις παραλίες προς Άναυρο, εκεί που τη νύχτα δεν κοιμούνται τα ζευγάρια, μπορείς άνετα να βρεθείς με το ταίρι σου για πιο ιδιαίτερες στιγμές ρομαντισμού και πάθους. Μα και πιο ψηλά, προς νέα Ιωνία, μπορείς να βρεις αρκετά στενά, κυρίως προς το γήπεδο. Κι αν πάλι αποφάσεις να κινήσεις προς Πήλιο, τα μέρη θα τα ανακαλύψεις εύκολα και χωρίς οδηγίες αφού η διαδρομή μα και τα χωριά διαθέτουν πληθώρα φανερών- κρυμμένων δασών που σου προσφέρουν ό,τι ακριβώς ζητάς.

Φλώρινα

Δύσκολο να βρεις μέρος χωρίς κόσμο σ’ αυτη την πόλη. Ωστόσο, αν θέλεις τον έρωτά σου να ζήσεις στα κρυφά, σίγουρα θα επισκεφτείς τον χώρο πίσω από τον Άγιο Νικόλα -στο παλιό κολυμβητήριο- ήσυχα και ρομαντικά με τα φώτα και τον ήχο του ποταμιού. Άλλο μέρος που μπορείς να πας αν θέλεις να μείνετε μακριά από αδιάκριτα βλέμματα είναι η ακαδημία ή η περιοχή πάνω από το καζίνο. Ρίσκο τα αυτοκίνητα που περνούν, αλλά ξέρεις τι λένε· έτσι ανεβάζεις τη λίμπιντο.

Πάτμος

Μπορεί το νησί του Αγίου Ιωάννη να φημίζεται για τον θρησκευτικό του χαρακτήρα αλλά αν θες τη γνώμη μου αξίζει να πας ακόμα κι αν γυρεύεις απλές κι ήρεμες διακοπές με το ταίρι σου. Το νησί έχει αρκετές κρυφές γωνιές και μια παραλία γυμνιστών (στη Βαγιά) που νωρίς νωρίς το πρωί ή αργά το βράδυ προσφέρεται για ερωτικές περιπτύξεις, κάτι σν άγραφος νόμος του νησιού ένα πράγμα. Κι αν είστε δύο ρομαντικά πιτσουνάκια μην παραλείψετε να επισκεφθείτε τον Προφήτη Ηλία ένα ηλιοβασίλεμα. Νηστεία έρωτας και προσευχή προαιρετική.

Θεσσαλονίκη

Η ερωτική νύμφη, η βασίλισσα της καβάτζας και του χαμουρέματος δε θα μπορούσε να λείπει. Κάθε γωνιά και μια ευκαιρία για φάσωμα. Οι κήποι του Πασά που έχουν αυτό το μυστηριακό ύφος προσφέρονται για εξαίσιες στιγμές (πάρτε όμως κι ένα αντικουνουπικό), όπως επίσης και οι γωνίες στο κάτω μέρος του Πυροβολείου -σίγουρα μετά τις τρεις-. Επίσης, αν διαθέτεις αυτοκίνητο, θα προχωρήσεις κάποια μέτρα από το θέατρο δάσους και θα κάνεις τη φάση σου παρκάροντας στο σημείο που προσφέρεται με πιάτο την πόλη. Μόνο πρόσεξε, γιατί συχνά-πυκνά είναι ήδη πιασμένο.

pillowfights
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top