Ποιο κοκτέιλ πίνουν τα 12 ζώδια;

0
σε κάποιο παραλιακό μπαράκι...

Κάποιοι από εσάς ξεκινήσατε ήδη πρώιμες διακοπές. Οι υπόλοιποι τις οργανώνετε, τις σχεδιάζετε, τις ονειρεύεστε. Σε όποια κατηγορία και αν ανήκετε, σίγουρα, τα βράδια σας τα περνάτε σε κάποιο παραλιακό μπαράκι, ξυπόλυτοι, συνήθως, πάνω στην άμμο, κρατώντας στο ένα χέρι τα παπούτσια σας και στο άλλο, τι άλλο, ένα ποτήρι. Ένα ποτήρι γεμάτο με ένα μαγευτικό, δροσιστικό, όλο χρώμα κοκτέιλ, που κάνει ακόμα πιο έντονη και ευχάριστη και ξεχωριστή την καλοκαιρινή νύχτα. Ας ρωτήσουμε, για μια ακόμα φορά, την αστρολογία να μας πει τι κοκτέιλ θα διαλέξετε ανάλογα με το ζώδιό σας.



ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04

Ο ηρωικός Κριός, σίγουρα θα διαλέξει κάτι δυνατό, πιπεράτο, έντονο, ανάλογο του φλογερού του ταπεραμέντου. Πολύ πιθανό, ο δυναμικός, δραστήριος, αποφασιστικός Κριός μας να καταλήξει σε ένα δυνατό, σκέτο ουίσκι. Που όμως θα είναι, οπωσδήποτε, γνωστής μάρκας, αναγνωρίσιμο δηλαδή. Αν τώρα, λόγω καλοκαιρινής διάθεσης, αποφασίσει να παραγγείλει ένα κοκτέιλ: ‘’Τι άλλο, για εμένα ένα ντράι μαρτίνι. Ακριβώς όπως το πίνει εκείνος! Τι θα πει ‘ποιος εκείνος’ μα ο Μποντ, ο Τζέιμς Μποντ!’’ Και θα κοιτάξει γύρω του για να σιγουρευτεί ότι όλοι τον ταυτίσανε με τον γνωστό ήρωα.



ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05

Εσένα γλυκό Ταυράκι, δεν θα σε δούμε να περιφέρεσαι! Θα έχεις διαλέξει την πιο άνετη και πολυτελή, ξύλινη, (όχι καμιά πλαστική), ξαπλώστρα/ανάκλιντρο, θα έχεις μισοξαπλώσει νωχελικά στα αναπαυτικά μαξιλάρια και θα περιμένεις υπομονετικά τον/την σερβιτόρο/α να δώσεις την παραγγελία σου. Αν τώρα, καλοπερασάκια μου, εκλεκτικέ Ταύρε δεν έχεις καταλήξει σε ένα ακριβό, επώνυμο ποτήρι κρασιού, τότε θα ζητήσεις ένα κοκτέιλ πολύ γευστικό, να γλυκίζει, να μυρίζει υπέροχα, να παθιάζει όλες σου τις αισθήσεις. Μαστίχα Πάσιον, η επιλογή σου, φιλήδονε, αισθησιακέ μου Ταυρούλη!



ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06

Εύθυμο, φιλικό, κοινωνικό, επικοινωνιακό μου Διδυμάκι! Εσύ που λατρεύεις τη διασκέδαση και το ξενύχτι. Εσύ που, χειμώνα-καλοκαίρι, τρως με το κουτάλι μπαράκια, παμπ, ντίσκο, πιάνοντας κουβέντα και φιλίες με όλους τους μπάρμαν που γνωρίζεις και με θάρρος δοκιμάζεις την όποια πρότασή τους, φτάνει να αποκτήσεις νέες εμπειρίες, γευστικές και άλλες! Σίγουρα κάτι δροσερό θα χρειαστείς μια ζεστή καλοκαιρινή νύχτα. Κάτι που να πίνεται εύκολα. Και αν δεν ζητήσεις τη συμβουλή του μπάρμαν θα διαλέξεις κάτι που δεν χρειάζεται και πολύ σκέψη για να το παραγγείλεις. Μια Μαργαρίτα, λοιπόν, το καλύτερό σου.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07

Καλώς μου το! Το συναισθηματικό, υπερευαίσθητο, παραπονιάρικο Καρκινάκι μου! Εσύ που είσαι απόλυτα πιστό στα πατροπαράδοτα ήθη και έθιμα και ψάχνεις, μονίμως, να βρεις κάτι που θα σου θυμίσει την ζεστασιά της μητρικής αγκαλιάς. Τι να σε κεράσω για να μην μου γκρινιάξεις; Ένα Σάουθερν Κόμφορτ με πάγο, κλασσικό και παραδοσιακό με έντονη τη γλυκιά γεύση του μελιού, ίσως. Ακόμα καλύτερα, ένα Σίνγκαπορ Σλιν, με ενισχυμένη δόση λικέρ τσέρι, με αισθητά τα αρώματα της κανέλας και του γαρίφαλου, που θα σου θυμίσει το σπιτικό λικεράκι των παιδικών σου χρόνων.



ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08

Ο γνήσιος αριστοκράτης του ζωδιακού! Ο βασιλιάς του κόσμου ή καλύτερα ο αυτοκράτορας. Ότι και να του προτείνουμε, σίγουρα πρέπει να έρχεται απευθείας από το Χόλλυγουντ ή από κάποια υπερπαραγωγή της τηλεόρασης. Και σίγουρα, θα είναι ‘ξαπλωμένος’ στον πιο αναπαυτικό καναπέ περιμένοντας να ακούσει από τον/την σερβιτόρο/ρα τις προτάσεις του μπάρμαν. Τι λιγότερο, λοιπόν θα του προτείναμε από ένα Κοσμοπόλιταν ή ένα Μπλου Λαγκούν! Και θα παίρναμε την απάντηση: ‘’Μα τι! Δεν έχετε σαμπάνια; Κιρ Ρουαγιάλ για εμένα παρακαλώ, και οπωσδήποτε σε κρυστάλλινο ποτήρι!’’



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09

Αντιπροσωπευτικό δείγμα τάξης και σχολαστικότητας! Απαιτητικός, δίνει μεγάλη σημασία στη λεπτομέρεια κρίνοντας και επικρίνοντας τους πάντες για τα πάντα! ‘’Αποκλείεται εγώ να διαλέξω κάτι που θα είναι όλα ανάκατα, ποτά, γεύσεις, χρώματα, να μην ξεχωρίζεις τι πίνεις! Προσέξτε παρακαλώ! Θα μου φέρετε ένα Μοχίτο με τις εξής αναλογίες: 40ml άσπρο ρούμι, 30 ml φρέσκο χυμό λάιμ, ½ κουταλάκι του γλυκού καστανή ζάχαρη, 4 φυλλαράκια μέντας και ½ ποτήρι σόδα. Το 1 φύλλο μέντας και μία λεπτή φέτα λάιμ είναι για το γαρνίρισμα!’’ Και αν το γαρνίρισμα έχει 2 φύλλα μέντας μπορεί και να επιστρέψει το ποτό!



ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10

Ο καλαίσθητος, ο λάτρης της αρμονίας, της ηρεμίας και του μέτρου! Εσύ θέλεις κάτι που θα ισορροπεί απόλυτα χρώματα και γεύσεις, χωρίς όμως να είναι πολύ δυνατό. Δεν θες με τίποτα να ζαλιστείς και να ‘ξεφύγεις’. Για αυτό θα ζητήσεις το ποτό σου με αρκετά παγάκια. Τεκίλα Σάνραϊζ θα είναι η παραγγελία σου, που το κάνει ακαταμάχητο η τέλεια ισορροπία των γεύσεων. Θα το ζητήσεις σερβιρισμένο σε κομψό, σε σχήμα Υ, ποτήρι που θα το κρατάς με την γνωστή σου χάρη και θα περιφέρεσαι σαν μανεκέν σε πασαρέλα!



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11

Δώσε του μυστήριο, σεξ, θρίλερ και κυρίως πάθος και πάρε του την ψυχή! Πάθος στη γεύση, πάθος στην εμφάνιση. Το πάθος και το μυστήριο της Καραϊβικής. Ξέφρενοι, εκστατικοί χοροί, μυστηριακές τελετές, βουντού που μετατρέπουν τους ζωντανούς σε νεκροζώντανους, σε ζόμπι! Τι είπα; Ζόμπι; Νάτο το ιδανικό κοκτέιλ του Σκορπιού μας! Φτιαγμένο από επτά διαφορετικά είδη ρούμι, το εθνικό ποτό της Αϊτής. Με ακόμα δύο δυνατά λικέρ, με φρέσκους χυμούς πορτοκαλιού και ανανά και αρκετή δόση γρεναδίνης που θα δώσει το κόκκινο χρώμα του πάθους. Σιγά που δεν θα το ευχαριστηθεί!



ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12

Ο παιχνιδιάρης, που κινείται γρήγορα από την μια ιδέα στην άλλη, από το ένα πρόσωπο στο άλλο και που αγαπάει όλο τον κόσμο. Και που για αυτόν τα πάντα είναι ένα ατελείωτο παιχνίδι! Αυτό το παιχνιδιάρικο παιδί, λοιπόν, θα πιει οτιδήποτε πίνεται, αρκεί να έχει αλκοόλ! Αν βρίσκεται στην αρχή της νύχτας και δεν έχει φτάσει ακόμα σε φάση που δεν μπορεί να ξεχωρίσει την μπύρα από το κοκτέιλ, ο βολικός και εύκολος στα γούστα Τοξότης μας θα ξεκινήσει με ένα Κούμπα Λίμπρε. Και βέβαια, δεν θα σταματήσει εκεί. Όπως είπα και στην αρχή, θα πάει από το ένα είδος στο άλλο, ώσπου να μην καταλαβαίνει πια τι πίνει.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01

Από τα πιο σοβαρά, έως συντηρητικά ζώδια, επιφανειακά τουλάχιστον. Πιστός και σταθερός στα γούστα του, θα δώσει βάρος στη μάρκα κυρίως του ποτού που θα επιλέξει ο εκλεκτικός Αιγόκερως. Θα πρέπει το ποτήρι του να δηλώνει το κοινωνικό του στάτους. ‘’Όχι, αγάπη μου, δεν θα κρατάω εγώ ένα ποτήρι, έτσι απλά για να περιφέρομαι! Αν δεν παραγγείλω το γνωστό, ακριβό μου ουίσκι, ζητώντας το με την μάρκα φυσικά, θα διαλέξω κάτι ξεχωριστό, για να κάνω την διαφορά, αλλά και αρκετά διαδεδομένο, για να το αναγνωρίσουν! Μπορώ να έχω ένα Μοχίτο Φραμπουάζ, παρακαλώ!’’



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02

Οι κακές γλώσσες τον λένε απροσάρμοστο. Και αυτό γιατί πάντα ενεργεί σαν μέρος του γενικότερου κοινωνικού συνόλου και όχι ατομικά. Είναι ιδεολόγος, ανθρωπιστής και αρνείται να προσγειωθεί στην ζοφερή πραγματικότητα ονειρευμένος μονίμως ένα καλύτερο μέλλον για την ανθρωπότητα. ‘’Τι κοκτέιλ και ιστορίες μου λέτε. Εγώ ήρθα να πιω μια μπιρίτσα με τα φιλαράκια μου και να φύγω γιατί αύριο πρωί ταξιδεύω για Αφρική με τους ‘Γιατρούς Χωρίς Σύνορα’. Αφού επιμένετε, θα πιω ένα Μπλου Κουρακάο που τόσο η γεύση του όσο και το χρώμα του, κυρίως, θα με ανεβάσουν σε άλλα πνευματικά επίπεδα!’’



ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03

’Ότι πίνεται μου κάνει! Οινόπνευμα να’ναι και ότι να’ναι’’ σκέφτεται το ονειροπόλο μας ψαράκι. ‘’Φτάνει να με ‘ανεβάσει’, να με ‘φτιάξει’, να μεθύσουμε βρε παιδί μου! Δεν υπάρχει ποτό που να μην μου αρέσει. Ο καλός ο μύλος όλα τα αλέθει. Τέλος πάντων, αφού επιμένεις θα πάρω κάτι γλυκό που να με γυρίζει στα χρόνια της αθωότητας. Μια Μαργαρίτα φράουλα θα ήταν καλή λύση, για αρχή τουλάχιστον. Τώρα, για τη συνέχεια, για να μην κουράζομαι με πολλές παραγγελίες, θα καταλήξω σε ένα Ολντ Παλ όπου ο συνδυασμός Ουίσκι, Βερμούτ και Καμπάρι θα με πάνε πιο γρήγορα στον παράδεισο, ενώ οι χυμοί φρούτων θα μου θυμίζουν τα χρόνια της αθωότητας.’’



Αγγελική Βαλάντου
zwdia24
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top