Το Νόημα της Ζωής και τα Ζώδια

0
Τι δίνει νόημα στην ζωή των Ζωδίων;

Οι άνθρωποι από τη φύση τους και παρά τις συνθήκες της ζωής του περνάνε φάσεις, όπου νιώθουν έντονα το συναίσθημα του ανικανοποίητου και ένα υπαρξιακό κενό.

Έτσι και προσπαθώντας να νιώσουν καλύτερα, αναζητούν αυτό που θα δώσει ένα διαφορετικό νόημα στη ζωή τους για να μπορέσουν να ανακάμψουν και να εξελιχθούν.

Βέβαια άλλοι αναζητούν το νόημα στην εργασία, άλλοι στον έρωτα και άλλοι στην πολιτική.

Πάμε όμως να δούμε και σύμφωνα με την Αστρολογία, τα ζώδια και τι είναι αυτό που αναζητούν για να καλύψουν πιθανές υπαρξιακές ανησυχίες και τελικά τι δίνει νόημα στην ζωή τους;



ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04

Ο Κριός αναζητά το νόημα της ζωής σε δημιουργικές πρωτοβουλίες που θα τον κάνουν να ξεχωρίσει από την αγέλη. Οτιδήποτε μπορεί να του δώσει την πρωτιά, γεμίζει την ψυχή του και τον ανασταίνει από οποιαδήποτε δυσκολία.




ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05

Ο Ταύρος πλησιάζει το νόημα της ζωής του, όταν μπορεί να προσφέρει στους δικούς του ανθρώπους, την υλική υποστήριξη. Έτσι και μέσα από την προστασία που παρέχει στα αγαπημένα του πρόσωπα, νιώθει πως εκπληρώνει τον σκοπό του.




ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06

Ο Δίδυμος βρίσκει το νόημα της ζωής του στην καθημερινή επαφή με το περιβάλλον του, αλλά και στην έκφραση των ιδεών του, κυρίως μέσα από τον γραπτό λόγο ή το διαδίκτυο. Έτσι και μέσα από την επικοινωνιακή οδό , καλύπτει τα κενά του.




ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07

Ο Καρκίνος βρίσκει το νοήμα της ζωής του, στο θεσμό της οικογένειας του και στο μεγάλωμα των παιδιών του. Έτσι και μέσα από τη συνέχιση του γενεαλογικού του δέντρου, πιστεύει ότι τιμά τους προγόνους τους και νιώθει ασφαλής.




ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08

Ο Λέοντας βρίσκει το νόημα της ζωής, όταν καταφέρει να έρθει σε επαφή με την γενναιώδωρη Ψυχή του και αφήσει πίσω κάθε είδους αλαζονεία και έπαρση. Επίσης και μέσα από την ενασχόληση του με δημιουργικές ενασχολήσεις, νιώθει περήφανος για τον εαυτό του.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09

Η Παρθένος νιώθει πως το νοήμα της ζωής βρίσκεται στην προσωπική εξυγίανση που θα επηρεάσει όμως τη συμπεριφορά και στάστη των κοντινών της ανθρώπων. Έτσι και υπηρετεί με μεγάλη αφοσίωση το περιβάλλον της και αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση.



ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10

Ο Ζυγός αναζητά το νόημα της ζωής σε συντροφικές σχέσεις και στο θεσμό του γάμου. Ναι, είναι ένθερμος υποστηρικτής των σχέσεων, παρά του ότι δυσκολεύεται να είναι πιστός. Νιώθει ολοκλήρωση, όταν λαμβάνει το ενδιαφέρον των άλλων ανθρώπων.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11

Ο Σκορπιός βρίσκει το νόημα της ζωής σε μια παθιασμένη σχέση που θα τον φέρει στα όρια του, έτσι ώστε να μεταμορφωθεί. Πολλές φορές εθίζεται στο σεξ και αυτό φέρνει αντίθετα αποτελέσματα, καθώς αυτό που αληθινά αναζητά είναι η ψυχική ένωση με το ταίρι του.



ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12

Ο Τοξότης δυσκολεύεται να βρει ένα νόημα στη ζωή του, για αυτό και είναι ταξιδιάρης χωρίς προορισμό. Κυρίως όμως ασχολείται με τη φιλοσοφία, τη θρησκεία και θέλει να βγει προς τα έξω η αλήθεια τους. Βρίσκει νόημα, όταν μεταφέρει τις γνώσεις του.




ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01

Ο Αιγόκερως για να ξεφύγει από πιθανά ψυχολογικά κενά, αναζητά το νόημα της ζωής στην επαγγελματική αρένα και κυνηγά την εκπλήρωση των προσωπικών του φιλοδοξιών Αφοσιώνεται αρκετά στους στόχους του και δεν παρεκλίνει με κανένα λόγο. Έτσι νιώθει ότι βρίσκεται στο δρόμο του.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02

Ο Υδροχόος βρίσκει το νόημα της ζωής σε ανθρωπιστικές δραστηριότητες και στην ενασχόληση του με το κοινωνικό σύνολο. Ιδεαλιστής, οραματίζεται πάντα το μέλλον και απεχθάνεται την αδικία. Αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση και εξαίρετος πολιτικός.



ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03

Ο Ιχθύς αναζητά το νόημα της ζωής στον κόσμο της φαντασίας, στο Σινεμά, το θέατρο, και σε οτιδήποτε μπορεί να τον κάνει να ονειρεύεται. Επίσης στρέφεται προς τον Θεό και γίνεται ο φιλάνθρωπος,αναδεικνύοντας την συμπονετική του φύση.




Χριστίνα Τανταλίδου
oroskopos
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top