10 νεύματα που σημαίνουν «θέλω να παρθούμε εδώ και τώρα»

0
λίγο εγώ, λίγο εσύ, λίγο κι η κακιά στιγμή, δε θέλει πολύ.

Όντας στο ξεκίνημα του περίφημου «greek summer», προετοιμαζόμαστε για την προσέλευση χιλιάδων τουριστών από κάθε γωνιά της γης αλλά και της ίδιας της χώρας μας. Σκοπός όλων των παραπάνω αλλά και δικός μας, είναι να βιώσουμε επιτέλους την ξεγνοιασιά και την ανεμελιά που προσφέρει το καλοκαίρι, ιδίως μετά από έναν ήσυχο και μουντό χειμώνα. Και πώς θα το πετύχουμε αυτό; Ασφαλώς με πολλά μπάνια στη θάλασσα, με κοκτέιλ σε κάποιο μπαρ, ουζάκια σε γραφικές ταβερνούλες και το σημαντικότερο, με πολύ φλερτ κι όχι μόνο.

Ας σταθούμε λοιπόν στο τελευταίο κομμάτι, όπου το φλερτ δε μένει πάντα στα όρια του απλού αθώου παιχνιδιού, αλλά κορυφώνεται κυριολεκτώντας. Ξέρετε λίγο η ζέστη, λίγο η καλή διάθεση, λίγο η καταπίεση του χειμώνα, λίγο εγώ, λίγο εσύ, λίγο κι η κακιά στιγμή, δε θέλει πολύ. Αναφορικά με τους τουρίστες η επικοινωνία, για να ξεκινήσει το φλερτ, δεν είναι πάντα εύκολη, πόσο μάλλον αν υπάρχει διάθεση να καταλήξει σε «οπαλάκια».

Αντίστοιχα όμως και με τους ομοεθνείς τουρίστες και παρ’ όλο που μιλάμε την ίδια γλώσσα, η επικοινωνία δεν είναι πάντα απλή και ξεκάθαρη. Υπάρχει όμως μια και μοναδική γλώσσα για το μπαλαμούτι, κοινή σ’ όλον τον κόσμο και δεν είναι άλλη από τη γλώσσα του σώματος. Πάμε λοιπόν να δούμε δέκα χειρονομίες, κινήσεις, νεύματα, που σημαίνουν ότι αυτός που έχουμε απέναντί μας, θέλει ν’ αμαρτήσει μαζί μας.

1. Άγγιγμα…ψυχής

Όταν το άτομο με το οποίο φλερτάρουμε, τείνει να μας αγγίζει διακριτικά και τυχαία-και καλά- πάνω στην κουβέντα, τότε σίγουρα επιδιώκει από εμάς πολλά περισσότερα από τη συνομιλία. Φροντίζει να μας προϊδεάσει για την εξέλιξη, εφόσον το επιθυμούμε και δώσουμε πράσινο φως, με δήθεν τυχαία αγγίγματα. Αν δε, η συζήτηση πηγαίνει καλά κι από τις δύο πλευρές, οπότε και ξεκινήσουν τα χάδια σε μαλλιά, λαιμό κι αυτί τότε δε χρειάζεται να πω πολλά, η νύχτα είναι δική μας.

2. Σαν με κοιτάς (part one)

Φλερτάρουμε λοιπόν με κάποιον κι αυτός ο κάποιος φροντίζει σ’ όλη τη διάρκεια να μας κοιτάει επίμονα μέσα στα μάτια. Ο λόγος γι’ αυτήν την κίνηση είναι ότι ένα έντονο κι επίμονο eye contact, συνήθως καταλήγει σ’ ένα αντίστοιχα παθιασμένο φιλί κι αυτό με τη σειρά του, πιθανόν, σε πολλά περισσότερα. Πιο ξεκάθαρο βέβαια σημάδι, είναι όταν αυτό το άτομο, κάποιες στιγμές, δέχεται να τραβήξει το βλέμμα του από το δικό μας, μόνο και μόνο για να το στρέψει προς τα χείλια μας, λέγοντάς μας ξεκάθαρα «το θέλω».

3. Σαν με κοιτάς (part two)

Σαν συνέχεια του παραπάνω, οι λίγο πιο τολμηροί, δε θα διστάσουν, καθώς φλερτάρουν, να μας κοιτούν επίμονα, όχι όμως στα μάτια, αλλά από την κορυφή έως τα νύχια, ενίοτε εστιάζοντας σε συγκεκριμένα σημεία του σώματός μας, ως ένδειξη ότι θέλουν ν’ απολαύσουν όλα όσα κοιτούν, δηλώνοντας αρκετά πιο ξεκάθαρα την επιθυμία τους για μπαλαμούτι. Σαφώς το ίδιο κάνουμε κι εμείς. Το μήνυμα εστάλη.

4. Το κλασικό, πατροπαράδοτο

Συμπληρωματικά στα δύο προηγούμενα, έρχεται και το κλασικό κλείσιμο του ματιού, το οποίο συνήθως συνοδεύεται από πονηρό χαμόγελο, ενώ κάποιες φορές ακολουθείται κι από νεύμα με το κεφάλι είτε για να δείξουμε ότι ήρθε η ώρα να φύγουμε από τ’ αδιάκριτα βλέμματα και τον κόσμο, είτε για να δείξουμε απλώς το σημείο.

5. Lollipop

Η γλώσσα, ανέκαθεν αποτελούσε ένα από τα μέσα έκφρασης της επιθυμίας, αφού είναι ένα από τα μέρη του σώματος που κατά κόρον χρησιμοποιείται στο ερωτικό παιχνίδι, από το φιλί έως άλλες εντονότερες απολαύσεις. Όταν λοιπόν το άτομο με το οποίο φλερτάρουμε, γλείφει απαλά τα χείλη του καθώς μας κοιτάει, σημαίνει ότι είναι διατεθειμένος να μας προσφέρει αυτές τις βαθύτερες απολαύσεις.

6. Σαν το δάγκωμα δεν έχει

Κάτι αντίστοιχο με το προηγούμενο, αλλά ίσως πιο παθιάρικο ως κίνηση, είναι το δάγκωμα των χειλιών καθώς μιλάμε ή κοιτάζουμε. Η κίνηση αυτή δηλώνει την ακατανίκητη επιθυμία, κάτι σαν κάλεσμα να γίνουμε για λίγο κίνκι μαζί με το άτομο που μας ενδιαφέρει.

7. Χέρια-Χείλια

Τα δύο Χ που οδηγούν στα τρία Χ. Αναφέρομαι στη γνωστή κίνηση, όπου κάποιος περνά τον αντίχειρα πάνω στα χείλια του, όλο υπονοούμενο, καθώς κοιτά. Μία άκρως ερωτική χειρονομία, η οποία υπόσχεται ένα ωραίο, καλοκαιρινό κι όμορφα περιπετειώδες βράδυ.

8. Εκεί που καίγομαι πολύ

Όταν το άτομο με το οποίο παίζουμε ερωτικά, όλο το βράδυ, ξεκινήσει να μας χαϊδεύει στο πόδι κι ιδίως ψηλά ή συνεχώς ανεβάζει το χέρι του, είναι σίγουρο ότι καίγεται να φτάσει ακόμα ψηλότερα, ανεβάζοντας ταυτόχρονα και την ερωτική διάθεση και των δύο. Σαφώς μια τέτοια κίνηση χρειάζεται την απόλυτη έγκρισή μας, διαφορετικά κόβεται μαχαίρι με συνοπτικές διαδικασίες.

9. My hips don’t lie

Ομοίως με το παραπάνω-αν το περιβάλλον βοηθάει, είμαστε δηλαδή σε κάποιο κλαμπ και χορεύουμε με το εν λόγω άτομο- και πάνω στο χορό περάσουν τα χέρια στη μέση και γενικώς στην περιοχή της λεκάνης, τότε σίγουρα ενδιαφερόμαστε να χορέψουμε σ’ όλους τους ρυθμούς και στο κρεβάτι, πέρα από το μαγαζί.

10. Πιο ξεκάθαρα δε γίνεται

Όταν το φλερτ ανάμεσά μας, έχει ήδη πάρει την ανιούσα κι είναι πλέον ξεκάθαρο πού θα οδηγήσει και βγει από την τσάντα ή την τσέπη το προφυλακτικό, πάντα με τη συνοδεία ενός πονηρού χαμόγελου κι ενός βλέμματος πολλά υποσχόμενου, δεν έχουμε να πούμε και πολλά. Πόσο πιο ξεκάθαρο να γίνει;

Μπορεί λοιπόν να μη γνωρίζουμε ξένες γλώσσες ή και να μην μπορούμε να συνεννοηθούμε με κάποιους, ακόμα και στη δική μας, με κάποιους όμως θα μιλήσουμε την ίδια γλώσσα, αυτή της αύρας, της ερωτικής χημείας και του σώματος.

Σας εύχομαι λοιπόν καλό καλοκαίρι!

*Το παρόν κείμενο αναφέρεται σε αμφίδρομο φλερτ και σε καμία περίπτωση δεν προάγει τη δια της βίας προσέγγιση ή παρενόχληση. Η συναίνεση είναι αδιαπραγμάτευτη και μόνο το «ναι», σημαίνει ναι.

Μαρία Πακιακιό
pillowfights
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top