Εσύ ξέρεις αυτά τα πράγματα για τους άντρες;

0
Είσαστε έτοιμες να διαβάσετε τι άκουσαν τα αυτάκια μας;

Εδώ θα μάθεις τα 50 πράγματα που δεν ξέρεις για τους άντρες. Όλα αυτά τα μικρά μυστικά που θες να ξέρεις για τους μάθεις καλύτερα. Οι άντρες, αυτοί οι μονόληθοι γενναιότητας και αρρενωπότητας, μας είπαν τα μυστικά τους. Ναι, ζητήσαμε από μια ντουζίνα αγόρια να το κάνουν και χωρίς να καταλάβουν το πώς και το πότε είχαμε πάρει καφέ στα χέρια, είχαμε καθίσει σταυροπόδι και τους ηχογραφούσαμε.

Έχουμε τρομερή αφοσίωση στους φίλους και δεν συγχωρούμε την προδοσία.

Την απιστία δεν τη δεχόμαστε γιατί προσβάλλεται η ύπαρξή μας. Είναι μία εξαπάτηση και μας κάνει να αισθανόμαστε ότι είμαστε ένα τίποτα, ότι δεν προσφέρουμε τίποτα. Μάλλον αυτό συμβαίνει γιατί η σχέση άντρα γυναίκας είναι πώς θα την κάνει να νιώθει καλύτερα. Οπότε η απιστία είναι για εμάς μία τρομακτική προσβολή.

Τα ματσό ξεσπάσματά μας, τύπου τρέχουμε με το αμάξι ή γινόμαστε λιώμα είναι για να μην φαίνεται ότι πονάμε.

Περιμένουμε η κοπέλα μας να είναι και η μαμά μας.

Είμαστε τόσο αδύναμοι που πρέπει να είμαστε ενταγμένοι σε κάτι πάντα. Γι αυτό είμαστε τρελοί με τις ομάδες. Δεν είναι ουσιαστικά το ποδόσφαιρο, αλλά το θέμα ότι πρέπει να ανήκεις σε μία αγέλη.

Αν δεν θέλαμε να σας εντυπωσιάσουμε θα ήμασταν όλοι σαν τον Al Bundy. Σε έναν καναπέ και θα λιώναμε. Ο ερωτικός σύντροφός είναι κίνητρο για όλα.

Είναι ανάγκη του άντρα να συγκρούεται. Δεν ξέρουμε να είμαστε διπλωμάτες.

Είμαστε ανίκανοι στις δουλειές σπιτιού. Δεν καταλαβαίνουμε για παράδειγμα τη λογική του σκουπίσματος.

Αυτή την εποχή έχουμε ένα πρόβλημα, ένα άγχος, ότι πρέπει να είμαστε τα πάντα. Ευαίσθητοι δυνατοί, πλούσιοι από τη μία, αλλά να μην το δείχνουμε από την άλλη. Πολλά αντικρουόμενα πράγματα μαζί.

Αυτό που ζητάμε από μία γυναίκα είναι να μας αγαπάει χωρίς όρους. Το ξέρουμε ότι είναι πολύ δύσκολο να το βρούμε, αλλά αυτό βασικά ζητάμε.

ΔΕΝ βγάζουμε όνομα σε άψυχα πράγματα, όπως για παράδειγμα στο αμάξι και τη μηχανή μας, παρόλο που νομίζετε ότι το κάνουμε.

Κλαίμε πιο συχνά απ' ό,τι νομίζετε.Μπορεί να λέμε ότι σας θέλουμε με άλλη μια κοπέλα στο κρεβάτι (και διαφορες άλλες τέτοιες καγκουριές), αλλά αν σας φιλήσει ακόμα και γυναίκα θα ζηλέψουμε στην πραγματικότικότητα.

Αν ένα βράδυ σας προτείνουμε να δούμε χαζοταινία για να σας κάνουμε το χατήρι, στην πραγματικότητα θέλουμε εμείς να τη δούμε την ταινία και το λέμε ως δικαιολογία.

Και στα ντουζένια μας να είμαστε σε σχέση, κάθε φορά, ανεξαιρέτως, μόλις μπαίνουμε σε έναν χώρο μπορούμε σε 5 λεπτά να προσέξουμε ποια είναι η πιο ωραία γκόμενα στο δωμάτιο.

Ξυριζόμαστε εκεί χαμηλά για δύο λόγους: 1) για να φαίνεται μεγαλύτερο και 2) έχει ωραιότερη αίσθηση στον αυνανισμό.

Αγχωνόμαστε στο σεξ όσο δεν φαντάζεστε. Για την ικανοποίηση τη δική σας.

Οι άντρες είμαστε πιο ντροπαλοί από τις γυναίκες. Δεν λέμε όλα όσα κάνουμε με ένα κορίτσι στους φίλους μας.

Είμαστε περισσότερο ευαίσθητοι και ιδιαίτερα στα σχεσιακά.

Οι άντρες είναι πιο βολεψάκηδες όσο αφορά στις σχέσεις. Αν έχετε προσέξει σε μακροχρόνιες σχέσεις οι γυναίκες είναι αυτές που χωρίζουν, όχι οι άντρες.

Οι γυναίκες νομίζουν ότι ξέρουν τα πάντα για τους άντρες. Ε, λοιπόν, δεν ξέρετε τίποτα. Το μόνο που ξέρετε είναι ότι μπορείτε να μας κάνετε ό,τι θέλετε.

Είμαστε πιο αδύναμοι από τις γυναίκες.

Κάποια άλλα πράγματα έρχονται πρώτα στη ζωή μας. Όπως η δουλειά και οι φίλοι μας.

Κρατάμε επαφές με τις πρώην, αλλά τις βλέπουμε σαν φίλες.

Δεν μπορούμε να ξαναδούμε ερωτικά την ίδια γυναίκα. Είναι ξαναζεσταμένο φαϊ.

Βαριόμαστε και εμείς το σεξ που και που.

Όταν ένας άντρας λέει "είμαι σε φάση να μην έχω σχέση", δεν το λέει απαραίτητα γιατί θέλει να πάει με άλλες γυναίκες. Πραγματικά μπορεί να το σκέφτεται και να περνάει αυτή τη φάση.Οι άντρες είμαστε πιο πιστοί αν θέλουμε.

Κάνουμε σεξ σαν ζώα. Είναι λειτουργικό το θέμα. Έχουμε ανάγκη εκείνη την ώρα.

Κάποια στιγμή στη ζωή μας θεωρήσαμε μαγκιά να γυρίσουμε με κλεισμένη φωνή από το γήπεδο. Είναι ψαρωτικό.

Κοιταζόμαστε και εμείς στην τουαλέτα πριν κάνουμε σεξ.

Φρεσκαριζόμαστε κι εμείς πριν το σεξ.

Μας αρέσει να μυρίζουμε τις κάλτσες μας.

Εκνευριζόμαστε όταν μας κάνετε υποδείξεις, ακόμα και αν πρόκειται για κάτι απλό όπως είναι η ώρα που τρώμε και το τι τρώμε.

Στο πρώτο φιλί αυτό που σκεφτόμαστε είναι πώς είναι η τέλεια αφορμή για να σας πιάσουμε τον κ@λ*.

Ξενερώνουμε τρομακτικά όταν φοράτε κραγιόν και δεν μπορούμε να σας φιλήσουμε.

Έχουμε μεγαλύτερο άγχος όταν γνωρίζουμε τον αδερφό παρά τον πατέρα σας.Δεν συζητάμε για τις σοβαρές μας σχέσεις. Ακόμα και τα προβλήματα που μπορεί να έχουμε μέσα σε μία σχέση, δεν τα αναλύουμε με τους φίλους μας.

Δεν μας ενδιαφέρουν καθόλου τα θέματα των φιλενάδων σας. Μπορεί να ρωτάμε και καλά από ενδιαφέρον, αλλά στα αλήθεια τις έχουμε γραμμένες.

Όταν πιάνουμε τον καβάλο μας, το κάνουμε γιατί μας αρέσει, όχι γιατί μας ενοχλεί κάτι.

Δεν μας αρέσει το γκλίτερ.

Μας ενοχλούν αυτές που φοράνε κανονικό εσώρουχο, ενώ δεν έχουν περίοδο. Αν βέβαια είναι σαν αυτό που φόραγε η Scarlett στο "Lost in Translation" εκεί πάμε πάσο.

Μας χαλάει η υπερπροσπαθεια, στο ντύσιμο και στο βάψιμο και στο μαλλί.

Δεν το έχουμε κάνει όλοι στην εφηβεία μας το να αυνανιστούμε μαζί με τους φίλους μας. Είναι κάτι που όντως γίνεται, αλλά δεν το κάνουμε και όλοι.

Μας αρέσει να μας χαϊδεύουν. Δεν είναι λεβιές ταχυτήτων το πέος μας.

Όσο τέλεια και να νομίζει μία κοπέλα ότι μπορεί να μας τον παίξει, δεν μπορεί να το κάνει τόσο καλά όσο το κάνουμε εμείς οι ίδιοι στους εαυτούς μας.

Δεν μπορούμε να καταλάβουμε αν έχουμε μεγάλο ή μικρό πέος. Μόνο οι γυναίκες μπορείτε να μας δώσετε αυτή την απάντηση.

athensmagazine
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top