Τα θετικά και τα αρνητικά χαρακτηριστικά των ζωδίων

0
το νόμισμα έχει δυο όψεις.

Όλοι μας έχουμε δυνατά και αδύναμα στοιχεία του χαρακτήρα μας. Την καλή πλευρά του εαυτού μας και την άσχημη. Εξάλλου, το νόμισμα έχει δυο όψεις. Σύμφωνα με την αστρολογία, ποια είναι τα δυνατά και ποια τα αδύναμα χαρακτηριστικά του χαρακτήρα των 12 ζωδίων;



ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04

Αυτό το ζώδιο έχει σιγουριά για τον εαυτό του, ξέρει τι κάνει και τι θέλει στη ζωή του, κι αυτόματα αυτό του δίνει δύναμη και μεγάλη αισιοδοξία. Αυτή η αισιοδοξία των Κριών, τους κάνει να βλέπουν τα πράγματα πάντα από τη θετική πλευρά και μπορούν να πείσουν και τους άλλους να τα δουν έτσι. Έχουν έντονο πάθος και εκρηκτική γοητεία. Μέσα σε όλο αυτό όμως, κρύβεται και η αρνητική τους πλευρά, που τους κάνει να είναι ανυπόμονοι, ευέξαπτοι και έντονοι απέναντι στους άλλους. Και αυτό τους οδηγεί στο να μην μπορούν να κρατήσουν το θυμό τους.



ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05

Οι Ταύροι ιδιαίτερα πιστοί, αλλά και εχέμυθοι. Είναι πολύ συναισθηματικοί μέσα στις σχέσεις του και δεν κρύβουν δεύτερες σκέψεις. Αγαπούν την αλήθεια και την ειλικρίνεια. Η υπομονή τους, ίσως είναι και το μεγαλύτερό τους προτέρημα, γιατί τους βοήθα πάντα να πετυχαίνουν αυτό που θέλουν. Στα αρνητικά είναι το μεγάλο τους πείσμα και η κτητικότητα. Και αυτό τους κάνει να πιστεύουν ότι οι κοντινοί τους άνθρωποι είναι κτήμα τους, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται παρεξηγήσεις και αντιδράσεις.



ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06

Το μεγαλύτερο ατού που έχει ένας Δίδυμος, είναι το μυαλό του και οι γρήγορες στροφές που παίρνει. Είναι πολύ μορφωμένο ζώδιο και μπορεί με την πνευματική του καλλιέργεια να πετύχει πολλά. Η ευελιξία του τον βοηθά να μπορεί να επιβιώσει παντού. Το κακό είναι ότι αυτά τα πολύ θετικά στοιχειά που έχει, δεν τα αφήνει να βγουν στη φόρα, με αποτέλεσμα να φαίνεται αναποφάσιστος, επιφανειακός και γενικά να δείχνει κάτι άλλο από αυτό που είναι. Οι δυο όψεις του ζωδίου αυτού!



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07

Οι Καρκίνοι είναι ανοιχτό βιβλίο, γιατί από την αρχή θα καταλάβεις πως έχεις να κάνεις με πολύ ευαίσθητα άτομα, υπομονετικά και καλοπροαίρετα. Είναι καλοί φίλοι και κρατάνε τις φιλίες τους για πολλά χρόνια ή ακόμα και για πάντα. Μέσα στη σχέση τους δίνονται με πάθος. Είναι άξιοι εμπιστοσύνης. Το κακό με αυτούς όμως, είναι η απότομη αλλαγή της ψυχολογίας τους, ο κυκλοθυμικός τους χαρακτήρας, που τους κάνει εγωιστές, εγωκεντρικούς και απαιτητικούς. Αν νιώσουν ότι ένα άτομο τους ανήκει, θα τον κάνουν κομμάτι του εαυτού τους με κάθε τρόπο.



ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08

Τα δυνατά αυτά ζώδια, τα χαρακτηρίζει η μεγάλη φιλοδοξία και η αυτοπεποίθησή τους. Ξέρουν πολύ καλά ποιοι είναι και τι κάνουν. Η καρδιά τους είναι μεγάλη και όταν δοθούν κάπου, θα το κάνουν με όλο τους το είναι. Είναι καλοί φίλοι και στις σχέσεις τους πιστοί και γενναιόδωροι. Στα αρνητικά τους είναι το πείσμα που έχουν όταν θέλουν να πετύχουν κάτι, με αποτέλεσμα άθελά τους καμιά φορά να κάνουν τους γύρω τους να υποφέρουν. Παρόλη την αυτοπεποίθησή τους, η ματαιοδοξία που έχουν τους κάνει συχνά ευάλωτους, αλλά και ανυπόφορους.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09

Ένας Παρθένος θα κάνει τα πάντα με μεγάλη σχολαστικότητα και τελειομανία, ενώ πάντα λειτουργεί με βάση τη λογική του. Είναι πολύ παρατηρητικός και δε θα κάνει επιπόλαιες κινήσεις. Ξέρει καλά τι θέλει και πού βαδίζει. Για να κρύψει όμως τις αδυναμίες του, απομονώνεται από το σύνολο, με αποτέλεσμα να δείχνει ψυχρός και αντικοινωνικός. Όταν δεν είναι στις καλές του, κατεβάζει τα… ρολά και δεν επιτρέπει σε κανέναν να τον πλησιάσει.



ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10

Αυτό το ζώδιο το χαρακτηρίζει μια μεγάλη αισιοδοξία, που το βοηθά να βλέπει τη ζωή από τη θετική της πλευρά. Οι Ζυγοί είναι πολύ φιλόξενα άτομα και νοιάζονται πάντα για τους δικούς τους ανθρώπους και όχι μόνο. Το αρνητικό τους είναι ότι για να πάρουν μια απόφαση, θα πρέπει να περάσουν το θέμα που τους απασχολεί από σαράντα κύματα, με αποτέλεσμα να φαίνονται στους άλλους αναποφάσιστοι, αλλά και αφερέγγυοι.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11

Οι Σκορπιοί είναι παθιασμένοι για τη ζωή! Ό,τι κάνουν εμπεριέχει τον έρωτα και τη φαντασία. Είναι πολύ πιστοί στους φίλους και στις σχέσεις τους. Η δυναμικότητα του χαρακτήρα τους, τους οδηγεί να κάνουν πράγματα που δε χωρά ο ανθρώπινος νους. Τα ελαττώματα που έχουν, γεννιούνται μέσα από τις δικές τους εμμονές. Η καχυποψία απέναντι στους άλλους, ο φόβος της προδοσίας, η ζήλεια, είναι χαρακτηριστικά που τους κάνουν ανεπιθύμητους πολλές φορές. Επίσης, η επιθυμία τους να είναι πάντα πρώτοι, τους κάνει να είναι άδικοι και να πληγώνουν τους άλλους.



ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12

Ένας Τοξότης ζει την ελευθερία του σε όλο της το μεγαλείο και μέσα από αυτή μπορεί να εκφράζεται και να ονειρεύεται χωρίς φραγμούς και όρια. Έχει μεγάλο ενθουσιασμό για τη ζωή και αγαπά τα απλά, καθημερινά πράγματα. Τον διακρίνει η ηρεμία και η ψυχική γαληνή. Το κακό είναι πως όλος αυτός ο ενθουσιασμός του θα τελειώσει σύντομα και τότε αρχίζει να βαριέται και δείχνει στους άλλους ότι δεν τον νοιάζει τίποτα και κανένας.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01

Οι Αιγόκεροι είναι πολύ φιλόδοξοι, επιτυχημένοι και ό,τι βάλουν στο μυαλό τους, θα το φέρουν σε πέρας. Το μυαλό τους λειτουργεί πολύ πρακτικά και είναι πολύ υπεύθυνα άτομα. Όσοι είναι δίπλα τους, νιώθουν σιγουριά και ασφάλεια. Το άσχημο όμως, είναι πως δε δέχονται τόσο εύκολα τις απόψεις των άλλων, είναι απόλυτοι σε αυτά που λένε και αυτό τους οδηγεί να κάνουν το δικό τους, αγνοώντας τους γύρω τους και προκαλώντας την αγανάκτηση με την στάση τους απέναντι στους άλλους.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02

Οι Υδροχόοι έχουν ιδιαίτερα ανεπτυγμένη ευφυΐα. Επίσης, καταφέρνουν πάντα να κάνουν τους άλλους να ασχολούνται μαζί τους και να τους θαυμάζουν. Οι ιδέες που έχουν είναι μοναδικές, πρωτότυπες και αποτελεσματικές. Στα προσόντα τους συγκαταλέγεται και το χιούμορ και ο αυτοσαρκασμός. Όμως, δεν περιορίζονται εκεί, αφού σαρκάζουν και τους άλλους, με αποτέλεσμα να παρεξηγούνται. Επίσης, όταν τους πιάνει το πείσμα απομονώνονται και ξεκινούν την επανάστασή τους, μέχρι να γίνει το δικό τους.



ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03

Οι ευαίσθητοι Ιχθύς, προσαρμόζονται πολύ εύκολα στο περιβάλλον που ζουν και δένονται με ό,τι τους περιτριγυρίζει. Με τους φίλους, την οικογένεια, τη δουλεία, τα πάντα. Επίσης, είναι πολύ δημιουργικοί και με καλλιτεχνικές ανησυχίες. Έχουν ιδιαίτερα ανεπτυγμένο συναισθηματικό κόσμο όμως, με αποτέλεσμα να πληγώνονται συχνά. Τα δυνατά τους συναισθήματα, τους κάνουν τις περισσότερες φορές υπερευαίσθητους, με αποτέλεσμα να «καίγονται» μέσα στην ίδια τους την αδυναμία.



zwdia24

Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top