Επιστροφή στην Κανονικότητα και Ζώδια

0
Επιστροφή στην Κανονικότητα και το Μάθημα από το σύμπαν...

Από τον περσινό Μάρτη, η κοινωνία μας αντιμετωπίζει την πανδημία και μέσα από τον εγκλεισμό έχουν έρθει στην επιφάνεια πολλά προβλήματα που καλούμαστε τώρα να επιλύσουμε, μια που οδεύουμε σε στάδιο προσαρμογή και σε «κανονικές» συνθήκες.

Ωστόσο και παρόλο που ετοιμαζόμαστε να μπούμε σε φυσιολογικούς ρυθμούς και όσο αυτό είναι εφικτό, πολλοί από εμάς θα πρέπει να ξεπεράσουμε μια πεσμένη ψυχολογία, να κάνουμε την αυτοκριτική μας και να βγάλουμε προς τα έξω την νέα μας εικόνα, τον νέο μας εαυτό.

Πως όμως θα αντιδράσουν τα ζώδια στο σενάριο της επιστροφής τους και ποιο είναι το μάθημα που δόθηκε από το Σύμπαν, έτσι ώστε να επιστρέψουν ακόμα πιο σοφοί και απαλλαγμένοι από τις ατέλειες τους.



ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04

Ο Κριός περιμένει με ανυπομονησία την επιστροφή στην κανονικότητα και θα προσπαθήσει να ορθοποδήσει άμεσα, κάνοντας νέα ξεκινήματα. Βέβαια δεν είναι το ζώδιο που σταμάτησε να ζει την προηγούμενη περίοδο, αλλά ο εγκλεισμός συνετέλεσε να κοντρολάρει την παρορμητική του φύση. Έτσι τώρα μπορεί να διαχειριστεί με μεγαλύτερη σοφία ότι δεν του δίνεται άμεσα, δείχνοντας μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στο Σύμπαν.



ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05

Ο Ταύρος φοβάται να μπει άμεσα στην κανονικότητα, μια που δεν έχει ξεπεράσει τελείως το φόβο και τα αρνητικά συναισθήματα που του δημιουργήθηκαν, λόγω του εγκλεισμού. Ωστόσο εκτίμησε τα απλά πράγματα της ζωής, έγινε πιο απλός και αναγκάστηκε να αποκοπεί από τις υλικές του προσκολλήσεις και να νιώσει πως τίποτα δεν του ανήκει. Αρκετά πιο δοτικός και γενναιώδορος.



ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06

Ο Δίδυμος ανυπομονεί να βγεί από τον εγκλεισμό και να αρχίσει να συνδέεται με το περιβάλλον του. Βέβαια δεν σταμάτησε λεπτό τις επικοινωνίες του μέσα από το ίντερνετ και για αυτό ξεπέρασε σχετικά εύκολα τους φόβους του. Επίσης, είχε περισσότερο χρόνο να αφοσιωθεί στην οικογένεια του και σε ένα προσωπικό του εγχείρημα, καταπολεμώντας την τάση του να σκορπάει την ενέργεια του σε πολλά πράγματα. Έγινε πιο αποτελεσματικός.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07

Ο Καρκίνος βιώνει αρκετά δύσκολα το θέμα της πανδημίας γιατί μεγάλωσαν οι φόβοι του γύρω από θέματα υγείας και ανησυχούσε αρκετά για τους δικούς του ανθρώπους. Βέβαια η πανδημία τον βοήθησε να αξιολογήσει την στάση του απέναντι σε προσωπικά θέματα και έτσι συνειδητοποιήσε ότι πρέπει να κόψει ομφάλιους λώρους. Σίγουρα θα επιστρέψει πιο κοινωνικός και εξωστρεφής.



ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08

Ο Λέοντας ένιωσε αρκετά καταπιεσμένος με τις συνθήκες που δημιούργησε η πανδημία και για αυτό πολλές φορές μπορεί και να πήγε ενάντια στα μέτρα. Θα επιστρέψει όμως έτοιμος να «αναλάβει» το βασίλειο του, συνειδητοποιώντας όμως ότι δεν μπορεί να είναι πάντα κυρίαρχος στο περιβάλλον του. Γενικά επιστρέφει πιο σοφός και ταπεινός στα γυρίσματα της ζωής.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09

Ο Παρθένος προσαρμόστηκε αρκετά γρήγορα στις συνθήκες της πανδημίας, καθώς σε γενικές γραμμές τα θέματα υγείας τον απασχολούν ιδιαίτερα. Όμως σίγουρα και στην περίπτωση που έμεινε εκτός εργασίας προσπάθησε να προσεγγίσει περισσότερο συναισθηματικά το περιβάλλον του και να ξεχάσει την τελειομανία του. Έτσι τώρα θα επιστρέψει δειλά δειλά στην κανονικότητα και στους παλιούς του ρυθμούς, στηριζόμενος περισσότερο στα συναισθήματα του.



ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10

Ο Ζυγός έχασε την κοινωνική του διάθεση με τον εγκλεισμό και σίγουρα η μοναχικότητα τον έβαλε να σκεφτεί πιο σοβαρά τις επιλογές του και γενικά τη ζωή του. Έτσι τώρα επιστρέφει αρκετά πιο δυναμικά στην κανονικότητα, αναλαμβάνοντας την ευθύνη για τις αποφάσεις του. Τελικά ο περιορισμός τον βοήθησε να δει ξεκάθαρα τα θέλω του και θα προχωρήσει σε ξεκινήματα που πιθανόν να σοκάρουν το περιβάλλον του.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11

Ο Σκορπιός πιέστηκε από την πανδημία μόνο στην περίπτωση που έμεινε μόνος ή έχασε χρήμα. Γενικά είναι το ζώδιο που είναι φτιαγμένο για καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης και δεν φοβάται εύκολα. Ίσως όμως ο εγκλεισμός και οι απώλειες εξαιτίας του ιού, φωτογράφισαν περισσότερο τις ευάλωτες πλευρές του και έτσι αποφάσισε να δουλέψει περισσότερο με τον εαυτό του. Επιστρέφει δυναμικά στην κανονικότητα και αποφασισμένος να γιατρέψει την αχίλλειο πτέρνα του.



ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12

Ο Τοξότης απεχθάνεται κάθε είδους περιορισμό και σαν παιδί του Δία πέρασε αρκετά δύσκολα και έβγαλε τον εκνευρισμό του προς τα έξω. Βέβαια δεν σταμάτησε να ασχολείται ή να αναζητά νέους τρόπους επαγγελματικής έκφρασης και αυτό βοήθησε να πάει καλύτερα η δουλειά του. Αναγκάστηκε όμως να μείνει και στο σπίτι, οπότε έδωσε προτεραιότητα και στους δικούς του ανθρώπους. Έτσι τώρα η επιστροφή στην κανονικότητα θα τον οδηγήσει σε επιλογές που αφορούν περισσότερο την προσωπική του ζωή.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01

Ο Αιγόκερως προσαρμόστηκε στις συνθήκες της πανδημίας και αμέσως μετέφερε τη δουλειά του στο .. σπίτι του. Όμως και επειδή φύτρωσε το ζιζάνιο της ανασφάλειας, άρχισε να επικεντρώνεται και στα συναισθηματικά του ζητήματα, αναζητώντας περισσότερο την συντροφιά των αγαπημένων. Έτσι αρκετά πιο συναισθηματικός επιστρέφει στην κανονικότητα και με διάθεση να ξεφύγει από το ατομικό του συμφέρον.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02

Ο Υδροχόος σίγουρα ασχολήθηκε με τα θέματα της πανδημίας και σε συλλογικό επίπεδο, βγάζοντας προς τα έξω την φυσική του τάση να αναλαμβάνει κοινωνικό έργο. Βέβαια αναγκάστηκε να ρίξει τους ρυθμούς του και να ασχοληθεί και με την προσωπική του ζωή. Γενικά όμως η επιστροφή του στην κανονικότητα θα του δώσει ακόμα ένα κίνητρο να βοηθήσει τους πληγέντες και να αποκτήσει ένα νέο όραμα.



ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03

Ο Ιχθύς έχει πιεστεί αρκετά από την πανδημία, καθώς είναι ένα ζώδιο αρκετά συναισθηματικό και επηρεάζεται αρκετά από το περιβάλλον του. Έτσι και προσπαθώντας να βρει την ισορροπία του έστρεψε την προσοχή του προς τα μέσα, αναπτύσσοντας περισσότερο τα πνευματικά του χαρίσματα. Έτσι εμπιστεύτηκε περισσότερο τον αόρατο κόσμο και έγινε βέβαια πιο φευγάτος. Επιστρέφει όμως στην κανονικότητα με μεγαλύτερη πίστη πως όλα τα πράγματα μπορούν να διορθωθούν. Νίκησε την πεσιμιστική του διάθεση.



Χριστίνα Τανταλίδου
oroskopos
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top