Η Εργένικη Ζωή και τα Ζώδια

0
Ο τύπος του εργένη, σύμφωνα με το ζώδιο του!

Η εργένικη περίοδος ενός άντρα θεωρείται πως είναι η πιο ξέγνοιαστη, καθώς δεν έχει υποχρεώσεις και έτσι μπορεί και συγκεντρώνεται περισσότερο στους στόχους του.

Πολλοί βέβαια υποστηρίζουν ότι η εργένικη ζωή είναι αρκετά μοναχική, μια που λείπει η αγάπη και το αίσθημα της συντροφικότητας.

Έτσι λοιπόν έχει ενδιαφέρον να δούμε και σύμφωνα πάντα με την αστρολογία ποια ζώδια επιλέγουν την εργένικη ζωή και ποιο είναι το αληθινό κίνητρο τους.



ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04

Ο Κριός είναι εκ πεποιθήσεως εργένης μια που μπορεί να καλύπτει τον εαυτό του σε θέματα καθημερινότητας και για αυτό δεν αναζητά την δέσμευση. Χαίρεται την εργένικη ζωή, ωστόσο δεν φοβάται το γάμο γιατί δεν αφήνει την σύντροφο του να «ανακατεύεται» στη ζωή του.



ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05

Ο Ταύρος είναι εκ πεποιθήσεως υπέρ των σχέσεων και δεν του αρέσει καθόλου η εργένικη ζωή. Έτσι και από νεαρή ηλικία μπαίνει σε σχέση και μιλάει για δέσμευση, γιατί μόνο έτσι νιώθει συναισθηματικά ασφαλής. Απεχθάνεται την μοναξιά.




ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06

Ο Δίδυμος είναι ο τύπος που θα χαρεί την εργένικη περίοδο της ζωής του και θα προσπαθήσει να έχει πολλές εμπειρίες. Ωστόσο δεν είναι κατά του γάμου και περιμένει το κατάλληλο ταίρι ή την χρονική στιγμή που θα αισθανθεί έτοιμος να το κάνει.




ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07

Ο Καρκίνος είναι εκ πεποιθήσεως υπέρ των σχέσεων όμως το παράδοξο είναι ότι δύσκολα δεσμεύεται και καταλήγει να ζει μόνος και με τη μαμά του. Αυτό συμβαίνει από ανασφάλεια και έντονη καχυποψία.




ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08

Ο Λέοντας είναι υπερ των σχέσεων αλλά δεν θα πει όχι στην εργένικη ζωή, αρκεί να νιώθει ότι το θέλει και όχι εξαιτίας των περιστάσεων. Διασκεδάζει κάθε φάση της ζωής του.





ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09

Ο Παρθένος είναι δύσκολο να δεσμευτεί και για αυτό ίσως και είναι υπερ της εργένικης ζωής, μια που βρίσκει συνέχεια ψεγάδια και δεν του είναι εύκολο να μοιράζεται την καθημερινότητα του.





ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10

Εδώ συμβαίνει το εξής παράδοξο, γιατί ο Ζυγός είναι από τη φύση του το ζώδιο της συντροφικότητας και είναι πάντα σε σχέση. Όμως η σχέση του μπορεί να είναι κάπως ελεύθερη και τελικά στην κυριολεξία να είναι εργένης, αν και δεσμευμένος.




ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11

Ο Σκορπιός δεν έχει εργένικη φύση, καθώς είναι άτομο ακραία συναισθηματικό και ερωτικό και πρέπει να ικανοποιήσει τις επιθυμίες του. Επίσης και λόγω έντονης κτητικότητας επιδιώκει τη δέσμευση.




ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12

Ο Τοξότης είναι ο άντρας που δύσκολα δεσμεύεται και για αυτό μπορεί να είναι σε μακροχρόνια σχέση, αλλά χωρίς ποτέ να είναι έτοιμος να το πάει παρακάτω. Επιδιώκει πάντα μια ελεύθερη σχέση, καθώς έχει πολλά ενδιαφέροντα.




ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01

Ο Αιγόκερως είναι το άτομο που θέλει να είναι σε γάμο και γενικά του αρέσει να κινείται με στερεότυπα. Έτσι από νωρίς θα επιδιώκει τη δέσμευση και τη μόνιμη σύντροφο. Μετά από την δουλειά του θέλει να επιστρέφει σε ένα «γεμάτο» σπίτι.




ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02

Ο Υδροχόος τυγχάνει να είναι εργένης λόγω των περιστάσεων και γιατί δεν δίνει μεγάλη σημασία στα προσωπικά του ζητήματα. Δεν φοβάται την δέσμευση, απλά είναι θέμα τύχης.





ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03

Ο Ιχθύς είναι το ζώδιο με μπερδεμένες ιδέες, γιατί όταν είναι σε σχέση, θα επιθυμεί την μοναξιά του και όταν είναι μόνος, θα θέλει μια σχέση. Γενικά το συναίσθημα οδηγεί πάντα τις επιλογές του. Δεν είναι εύκολο να συμβιώνεις μαζί του.




Χριστίνα Τανταλίδου
oroskopos

Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top