Τι δώρο πρέπει να ΤΗΣ πάρεις του Αγίου Βαλεντίνου;

0
θα είναι και μια δήλωση της αγάπης σας.

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι η γιορτή των ερωτευμένων. Υπάρχουν κάποιοι που περιμένουν πως και πως την γιορτή αυτή και φυσικά υπάρχουν και κάποιοι άλλοι που δεν δίνουν καμία απολύτως σημασία Ανεξάρτητα όμως από αυτό, όλοι θα συμφωνήσουμε με το γεγονός του ότι για τις περισσότερες γυναίκες η μέρα αυτή έχει περισσότερο συναισθηματική σημασία, αφού το δώρο σας προς αυτές θα είναι και μια δήλωση της αγάπης σας. Τι δώρο όμως θα της κάνετε και πως το ζώδιο της μπορεί να σας βοηθήσει πραγματικά; Αναζητήστε την λύση παρακάτω.



ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04

Η γυναίκα Κριός είναι γυναίκα φωτιά!! Δυναμική, φλογερή, παρορμητική και τρομερά ανεξάρτητη. Της αρέσει να ζει με πάθος την κάθε της στιγμή αλλά και με πολυτέλεια. Αγαπά το κόκκινο χρώμα και για τον λόγο αυτό θα μπορούσατε να της αγοράσετε ένα υπέροχο σετ δαντελένια κόκκινα εσώρουχα. Φυσικά θα λάτρευε και ένα ζευγάρι κόκκινες μπότες ή ένα μακρύ κόκκινο σατέν φόρεμα που θα την έκανε να αισθάνεται σαν σταρ του Hollywood. Της αρέσουν τα κοσμήματα και ειδικά τα διαμάντια. Τολμήστε λοιπόν να σχεδιάσετε ένα λαμπερό βράδυ με δείπνο για δύο, υπό το φως των κεριών και την λάμψη των διαμαντιών.



ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05

Η γυναίκα ταύρος είναι ένα κράμα τρυφερότητας και αισθησιασμού. Λατρεύει να την χαϊδεύουν και να την περιποιούνται. Επίσης της αρέσουν τα φινετσάτα υφάσματα και τα ραφινάτα αλλά και επώνυμα ρούχα. Ωραία ιδέα λοιπόν, είναι να της δωρίσετε ένα απαλό μεταξωτό φόρεμα ή ένα κασκόλ από κασμίρι σε πράσινο χρώμα που της ταιριάζει γάντι. Αν θέλετε να της αγοράσετε ένα κόσμημα προτιμήστε κάτι με σμαράγδι που είναι και η πέτρα του ζωδίου της. Φυσικά, σαν γνήσια Ταυρίνα, αγαπά τις απολαύσεις και μέσα σε αυτές είναι και το φαγητό. Άρα, ακόμα μια καλή ιδέα λοιπόν θα ήταν ένα υπέροχο βράδυ στο μοναδικό περιβάλλον ενός εστιατορίου πολυτελούς ξενοδοχείου.



ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06

Γυναίκα έξυπνη, δραστήρια και πολύ ενδιαφέρουσα. Αυθόρμητη, δημιουργική και πολύ διασκεδαστική. Μαζί της δεν θα βαρεθείτε ποτέ γιατί πάντα θα ανακαλύπτετε και κάτι καινούργιο σε αυτή και στον τρόπο που συμπεριφέρεται. Δεν ανήκει στην κατηγορία των υπερ-ρομαντικών γυναικών αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δαιμονοποιεί οτιδήποτε ρομαντικό. Αν θέλετε να της αγοράσετε κάποιο κόσμημα διαλέξτε ένα με την πέτρα του ζωδίου της που είναι η Ακουαμαρίνα. Εναλλακτικά, μπορείτε να της αγοράσετε κάποιο gadget ή ένα καινούργιο κινητό ή ακόμα και ένα laptop ή ένα tablet. Ειδικά τα δύο τελευταία θα τα λατρέψει γιατί θα μπορεί να τα χρησιμοποιήσει και σαν εργαλεία για την δουλειά της αλλά και για την διασκέδαση της , παίζοντας παιχνίδια ή βλέποντας ταινίες.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07

Ευαίσθητη, συναισθηματική, τρυφερή θέλει συνεχώς επιβεβαίωση σχετικά με το πόσο ξεχωριστή είναι για εσάς αλλά και για την αγάπη σας. Για τον λόγο αυτό, μείνετε στο σπίτι την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και το δώρο σας για αυτή ας είναι μεταξύ άλλων η περιποίηση σας. Μαγειρέψτε της το αγαπημένο της φαγητό, στρώστε ένα όμορφο τραπέζι, ανοίξτε ένα καλό κρασί, κανακέψτε την, κάντε της μασάζ, κάντε την να αισθανθεί μοναδική. Αγοράστε της λουλούδια, κάντε της δώρο ένα κόσμημα με μαργαριτάρι που είναι και η πέτρα που ταιριάζει στο ζώδιο της. Εναλλακτικά μπορείτε να της αγοράσετε ένα άρωμα από αυτά τα λουλουδάτα που είναι και τα αγαπημένα της.



ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08

Αισθησιακή, παθιασμένη, φιλόδοξη αλλά και αυτάρεσκη η γυναίκα αυτή. Αισιόδοξη , λαμπερή και υπερήφανη. Πληθωρική προσωπικότητα και γεννημένη βασίλισσα, κυρίως της καρδιάς σας. Της αρέσει να την προσέχουν και να την περιποιούνται . Η γυναίκα αυτή λατρεύει της εκδηλώσεις αγάπης που έχουν υπερβολή και αυτό είναι που εν τέλει την κερδίζει Αν μείνετε σπίτι πετάξτε ροδοπέταλα στο πάτωμα που θα οδηγούν στην κρεβατοκάμαρα, αφήστε σημειώματα με την φράση «Σ’αγαπώ». Αν αγοράσετε κόσμημα προτιμήστε κάτι σε χρυσό χρώμα ή κάποιο που θα έχει κάποιο κίτρινο λίθο όπως π.χ. κιτρίνη. Ακόμα καλύτερα αφιερώστε όλη την ημέρα σε αυτήν, βόλτα , ψώνια, δώρα , δείπνο ρομαντικό και οτιδήποτε την κάνει να αισθάνεται μοναδική, θα είναι το καλύτερο δώρο που θα μπορούσε να έχει από εσάς.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09

H γυναίκα Παρθένος είναι έξυπνη, λογική και αναλυτική. Δίνει την εντύπωση της ψυχρής γυναίκας αλλά στην πραγματικότητα κρύβει μέσα της ένα πραγματικό ηφαίστειο. Η γυναίκα αυτή θέλει αποδείξεις της αγάπης σας. Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου «βομβαρδίστε» την με μηνύματα αγάπης σε κινητό, email και facebook. Στείλτε της λουλούδια με μια κάρτα γεμάτη ερωτόλογα. Αγοράστε της ένα κόσμημα με την αγαπημένη της πέτρα που είναι το ζαφείρι. Επίσης, επειδή έχει ανάγκη να χαλαρώνει από το στρες, κάντε της δώρο ένα καλάθι με προϊόντα που θα την κάνουν να αισθανθεί ότι είναι σε spa, δηλαδή, αρωματικά σαπούνια, άλατα μπάνιου, σετ μανικιούρ, κρέμες σώματος κλπ.



ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10

Ρομαντική, τρυφερή, γοητευτική και χαριτωμένη. Αγαπά ότι είναι όμορφο και κομψό. Η γυναίκα αυτή, από εσάς θέλει κυρίως, ένα πράγμα. Τον χρόνο σας. Αφιερώστε στην αγαπημένη σας λοιπόν την γιορτινή μέρα αυτή και κάντε focus στις ανάγκες της. Επίσης στείλτε της λουλούδια, πολλά λουλούδια. Γεμίστε το σπίτι με ροζ μπαλόνια που γράφουν «Σ’αγαπώ», λούτρινα και κάρτες. Αγοράστε της ένα άρωμα γιατί λατρεύει τις όμορφες μυρωδιές ή ρούχα ή ακόμα και παπούτσια . Φυσικά θα ενθουσιαστεί με ένα σετ δαντελένιων εσωρούχων ειδικά αν έχουν ροζ χρώμα. Για το τέλος κρατήστε της, το δείπνο σας σε ένα ρομαντικό εστιατόριο όπου αν το περιβάλλον ευνοεί, χορέψτε μαζί της.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11

Γυναίκα αισθησιακή, συναρπαστική, γεμάτη μυστήριο, πάθος και συναίσθημα. Αυτή την γυναίκα δεν την ενδιαφέρει να κρατάει το πορτοφόλι σας, την ενδιαφέρει όμως να κρατάει την καρδιά σας και το μυαλό σας. Θα εκτιμήσει το ίδιο, σαν δώρο από εσάς για την ημέρα αυτή, μια lamborghini ή ένα κόκκινο τριαντάφυλλο. Αυτό που ζητά είναι η προσοχή σας και η αφοσίωση σας. Το δώρο σας πρέπει να είναι από την καρδιά σας και να δείχνει το πόσο την αγαπάτε. Κοσμήματα ίδια, όπως βραχιόλια ή δακτυλίδια, ή κολιέ που θα φοράτε και οι δύο, για την Σκορπιό δηλώνουν δέσμευση. Το ίδιο επίσης και ένα κοινό tattoo, που θα έχετε, και γιατί όχι στο ίδιο σημείο.



ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12

Αισιόδοξη, ανεξάρτητη, ξεχωριστή. Γελάει και γελάει ο κόσμος όλος. Της αρέσει η περιπέτεια και η δράση. Το καλύτερο δώρο για την αγαπημένη σας φυσικά θα ήταν, τι άλλο, από ένα ταξίδι. Να ζήσει μαζί σας ακόμα μια ξεχωριστή εμπειρία. Επίσης όμως θα μπορούσατε να της αγοράσετε ένα σετ ταξιδιού το οποίο θα λειτουργήσει σαν υπόσχεση για ένα επερχόμενο ταξίδι που θα κάνετε μαζί . Ακόμα θα μπορούσατε να κουνήσετε μπροστά της τα κλειδιά του αυτοκινούμενου τροχόσπιτου που νοικιάσατε για το επόμενο Σαββατοκύριακο με σκοπό να χαρείτε ο ένας τον άλλο αλλά και οι δύο την φύση. Τέλος για την ημέρα αυτή μπορείτε πολύ απλά να της χαρίσετε ένα τριαντάφυλλο και να φάτε μαζί σε μια εστιατόριο με ωραία θέα.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01

Προσγειωμένη, πιστή βγάζει την ποιότητα του ανθρώπου που ξεχωρίζει για την ήρεμη δύναμη του. Είναι φιλόδοξη και δραστήρια, αλλά όταν βρεθεί κάποιος να καταλάβει τα κουμπιά της μπορεί να γίνει επίσης και πολύ ρομαντική και αισθησιακή. ‘Εχει ανάγκη να της δείξετε το ενδιαφέρον σας με πράξεις. Θα εκτιμήσει αφάνταστα ένα πρακτικό δώρο από εσάς όπως ένα πορτοφόλι ή ένα ρολόι ή μια τσάντα ή μια πασμίνα ή γενικά κάτι που ξέρετε ότι της λείπει, ή ότι το έχει ανάγκη ή ότι απλά το θέλει. Θα αγαπήσει το κόσμημα που θα την κάνετε αν έχει ρουμπίνι που είναι και η πέτρα του ζωδίου της και θα λατρέψει σαν δώρο ένα δίωρο μασάζ για να χαλαρώσει από την ένταση της δουλειάς.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02

Εκκεντρικά διαφορετική ώρες ώρες, ανεξάρτητη και εντυπωσιακά ενδιαφέρουσα. Κλασικά ρομαντική δεν είναι , κλασικά εναλλακτική όμως είναι. Έχει γρήγορο μυαλό και σκέψη και αγαπά τη μουσική και το διάβασμα. Αγοράστε της ένα μουσικό όργανο, έστω και αν είναι απλά διακοσμητικό, θα το λατρέψει. Κάντε της δώρο ένα ταξίδι. Επίσης ένα κόσμημα με αμέθυστο θα την ενθουσιάσει. Για δείπνο μπορείτε να πάτε κάπου με έθνικ κουζίνα και μουσική. Φυσικά δεν χρειάζεται να πούμε ότι θα την ενθουσιάσει ένα καλάθι με διάφορα μικροπράγματα, όπως ένα μουσικό cd με κομμάτια που της αρέσουν, ένα dvd με μια αγαπημένη της ταινία, καραμέλες και ένα κρασί.



ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03

Ρομαντική, ευαίσθητη καθώς είναι θα ενθουσιαστεί με ένα δικό σας γράμμα στο οποίο θα της λέτε πόσο την αγαπάτε και πόσο νοιάζεστε. Της αρέσει να της εκδηλώνουν την αγάπη λίγο παλιομοδίτικα. Στείλτε της τριαντάφυλλα και σοκολατάκια σε σχήμα καρδιάς. Κάντε της δώρο μια art work κοινή σας φωτογραφία. Στείλτε της με mail ρομαντικά ποιήματα (που θα βρείτε στο διαδίκτυο). Σχεδιάστε ένα σούπερ ρομαντικό δείπνο για δύο σε ένα εξίσου ρομαντικό περιβάλλον. Ακόμα μπορείτε να της ξαναπάτε στο μέρους του πρώτου σας ραντεβού. Επίσης προσφέρετε της μια ρομαντική απόδραση σε ένα spa όπου θα χαλαρώσετε και οι δυο σας και θα απολαύσετε ο ένας τον άλλο.



Έλενα Γκιτσάλη
zwdia24

Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top